Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Már, hogy ne lenne fontos az éleslátás búvárkodásnál? Azt hiszem, nem ront az átláthatóságon. Nem kell csak pici. Érdemes kipróbálni.
Most kerestem rá a témára, még az ecetes áttörlést említik.
Lányomnak is az volt márciusig, azóta kontaktlencséje van.
Én olvasáshoz használok szemüveget, de nekem az vált be ha ráhúzom a szemüveget a maszkra. Mármint hogy ne legyen szabad őrfelületem a maszk és a szemüveg között. Bár sok ideig még nem próbáltam, mert nem egész nap viselek maszkot, meg szemüveget sem.
A szép szemeket maszktól párás szemüveg takarja... :( Erre van valami jó megoldásotok?
De a pattanásokat tényleg jól elfedi. :)
Lányodnak üzenem, hogy az én lányom ismeretségi körében több szerelem szökkent szárba mióta elindult a gimi. :)
A maszk kiemeli pl. a szép szemeket. :)
Melyik országban élsz? Utópiában? Mikor volt itt esélyegyenlőség?
Egyébként igazad van. De itt ez már régóta semmit nem ér. :(
Tudom, de nekem az a tapasztalatom, hogy valahogy az ilyen munkakörrel rendelkező ismerőseim baromira rugalmasak és hamarabb megoldják, mint azok, akik egyébként otthonról is tudnak dolgozni, csak nyilván kényelmetlen, ha a gyerekek is otthon vannak (mert összeolvad a munka és a családi élet, no meg a tanulás).
De biztosan van olyan is, aki akarja, de nem jut eszébe semmilyen használható megoldás.
A szülők home office, a testvérei is otthon tudnak maradni két hétre (szerintem). Tudom, hogy nálatok ez négy gyereket jelent, de a többségnek talán egyszerűbb, mivel egy-két tesó az átlag. Vagy rosszul tudom?
Ahol nagyon akarják, ott valószínűleg találnak megoldást.
Se a gyerek se a testvérei se a szülei?
Hát, azért ez nem oldható meg mindenhol.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán kapsz-e választ, mikor és mit. De gondolom, úgyis megosztod velünk itt, ugye? :)
Szerintem egyáltalán nem akartak foglalkozni ezzel a kérdéssel és hagyták az eredeti menetrendet, úgy ahogy mindig is volt az utóbbi években, amikor nem volt járvány.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?