Körülöttem mindenki férjhez megy... és én? (beszélgetés)
Mi 7 év után házasodtunk, 11 éve vagyunk együtt és 1 éves a fiunk.
Mi mindig azzal poénkodunk: "Az első válást kihagytuk."
:))Ez jó:))
Szóval ha elvette volna,akkor nem pazarlás lett volna?
Szerintem mond meg neki, hogy szeretned ha 10 ev utan a sarkara allna, es vegre elkoztelezne magat Veled, mert ugyis egyutt tervezitek az eletet, igy ez neked nagy oromet okozna.
Ha nagyon odzkodik a dologtol es amugy minden rendben es boldogok vagytok, akkor ne torodj vele, a papir az csak 1 papir.
10 év alatt tényleg lett volna ideje megkérni a kezed.
Nekem hosszú kapcsolataim voltak, de mindig eljegyeztek. Más kérdés, hogy én nem akartam férjhez menni. Beszélj a pároddal, lehet neki a papír ne fontos. Bár attól még a többi dolog (baba) mehetne.
Hidd el, a házasság nem egy leányálom! Ha újra kezdhetném, én nem mennék férjhez. Persze, szép a menyasszonyi ruha, klassz az esküvő, a lagzi, de nem ér meg ennyit az egész.
Én inkább együtt élnék azzal, akit szeretek, de nem mennék hozzá. Gyerek lehet házasság nélkül is.
Ahogy alább is írták: legalább nem fogtok válni.
Szerintem tedd meg te az első lépést.
Kérd meg te az ő kezét.
Mai világban már minden lehetséges!:DDD
Vagy ha ezt mégsem szeretnéd, akkor pedig ülj le vele beszélgetni.
Ha ő is akarja, akkor megérti, hogy te már vágysz a házasságra, egyebekre...
Ha problémázik, akkor vmi van a háttérben..
Így járt a barátnőm is, csak ő 11 évet pazarolt el egy pasasra. Végül szakított vele.
Már 3 éve másik barátja van, remélem hamarosan férjhez megy. Azt mondta még egyszer senkire nem vár éveket. Már 34 éves.
Te nem...ezek szerint.
Legalább nem fogtok válni. :-)
Szerintetek gáz, ha a párom 10 év után sem kérte meg a kezem? Egyszer már voltunk gyűrűt nézni egy ékszer üzletben, de nem találtunk olyat ami tetszett volna. Máshol meg nem nézelődtünk. Kirakatokat azért néha szoktunk nézni, ha elmegyünk egy ékszerbolt előtt. De ez számomra olyan, mintha elhúznák előttem a mézes madzagot. Tudjuk, hogy egymással akarjuk leélni az életünket, meg gyerekeket is akarunk hamarosan, de én ha fiú lennék, biztos, hogy már 3 év után megkértem volna a barátnőm kezét és el is vettem volna. Ő persze tudja jól, hogy mik az én elvárásaim, ezalatt azt értem, hogy a hagyományos dolgokat szeretem, időben eljegyzés, lagzi stb. De ez a 10 év azért elég nyúlósra sikeredett ebből a szempontból. Körülöttünk már tényleg mindenkinek volt eljegyzése, esküvő, meg baba, de mi csak állunk mint egy elakadt idő szekere.
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyeiek gyertek csevegjünk! Biztos mindenkinek el van rendelve egy pár? Mi van, ha nem jön a szerelem?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Miért halt meg körülöttem mindenki?
- Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul?