Körülöttem mindenki férjhez megy... és én? (beszélgetés)
Nem, én értelek. Én elhúztam külföldre, gondoltam, akkor kiderül mi van. Kiderült. :)
Előtte mondogatták, hogy hagyjam már ott bla-bla, de úgysem teszi meg az ember, amíg ő nem érzi úgy.
Amúgy pont most mondta a hétvégén, hogy nekünk majd ilyen meg olyan asztalunk lesz a lakásunkban. Mondom, höh? Miről is nem tudok?
Én tavasszal terezek költözni egy szép KICSI családi házba.
Nem teljesen értettem a beszólást, de végülis ez reménykedésre ad okot. Főleg, hogy épp kajáltunk, és az asztal meg lakás végképp nem volt téma.
Most nekem se lenne gond az a fránya papír és a teljesen "veleösszeépült" életem, amit most felhasznál arra, hogy harmincév után is rabságban tarthasson a pokolban, amit teremt nap, mint nap.
Ezek nélkül már a hátam se látná a nyomorultja.
Kényelemből. Egyértelmű.
Pénze lenne. Jajj nem is mondom tovább, mert mindenki már így is teljesen ökörnek néz. Még ideig óráig bírom, aztán egyszer robbanok, és mindent elöntök:D
Amúgy valszeg a rengeteg kutyasétának köszönhetem, hogy még nem robbantam. Napi 3-4 óra valahogy helyretesz.
Yepp. Meg Nagyika kedvence:D
Azért nem akar elköltözni, hogy a Nagyit meg ne bántsa, és ő főzhessen rá minden hétköznap, jaaa, és hogy az autójának és a motorjának garázs kell, jaaaa és hogy valahol szerelnie is kell a motorját, és azt csak otthon lehet. Szóval ezzel kell felvennem a versenyt.
Ahha, most lesz 28:D
Én meg most voltam 22:D
Semmi sem működik, és valahol mégis. Lehet, hogy mi vagyunk az igazi Betly páros:D:D
de hat igy nem kapod meg amire vagysz. :-(
legkozelebb ha bementek egy ilyen boltba gondolj arra a cel nem az, hogy a legszebb gyurut kapd, hanem, hogy elvegyen vegre.
Na, nálunk még az sem.
Na így képzelj el egy kapcsolatot:D:D
Jah, és külön élünk, pedig én külön lakásban lakom:D
Ilyenkor mindig belegondolok, hogy nem vagyok normális:D
Tudod milyen rossz ez?
De valahogy bírjuk 4 év 2 hónapja..
Nem is értem..
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyeiek gyertek csevegjünk! Biztos mindenkinek el van rendelve egy pár? Mi van, ha nem jön a szerelem?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Miért halt meg körülöttem mindenki?
- Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul?