Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Amit kínálnak:
- kiemelt bérezés - van, aki ezt elhiszi?
- ingyenes kórházi továbbképzés – kik fogják tartani és mikor?; ezzel elkéstek kb. egy évet
- kedvezményes étkezés - ez a minimum; bár a minőségét erősen megkérdőjelezem
- szálláslehetőség Nővérszállónkon - még jó!
- rendszeres kórházi rendezvények - EZ BAROMIRA FONTOS most
Minket szétrobbantottak😥
Egyedül viszi a kollégám az egész gondozót
Ott a Jahn Ferencben a toborzást nem ma kezdik, egy hónapja személyesen is megtapasztaltam.
Tragédia, ami ott folyik, és gondolom, hogy nem egyedüli helyszín.
A helyzet pedig csak súlyosbodni fog, a látogatási tilalom miatt pedig még arra sem lehet számítani, hogy majd a hozzátartozó elvégzi az alapápolást.
Csak legalább ne ártsanak ezek a tanulatlan emberek 🙏🙏🙏
Ez a helyzet egyre elkeserítőbb ! :(
Már el sem hiszem, hogy "csak" 80 ember hal meg naponta.
Meg a beirt halottak szamat sem tudom komolyan venni, foleg, hogy nem "abba halt meg, de hadd irjam be oda". Vicc
nincs osszevetes az inflenzaval
ez nem egy pestis a kozepkorban. szoval mitol kell ugy fosni? valaki tul sokszor nezte a 12 majmot?
En hianyolom az eletem vissza, amikor reggel meg azt sem tudtam, hol dolgozok vagy mikor. reggel a vonaton mostam fogat, es a szunetben smikeltem.
Olyan jo volt minden nap mas varosban lenni
bassza meg amkovid, de nagyon
most meg epp sehol nem kellek :)
Lesz ez meg igy se
Mikor lesz mar ennek az idiotasagnak vege?
Covidra hivatkozva mindent lehet.
Köszi!
Ha van szabi és fizetés, akkor az még mindig jobb, mint a kirúgás!
Köszönjük!
Igyekszünk;)
Bassza meg a spanol natha, meg minden.
Tavaly vert kohogtem (egy kicsit para volt, ahogy kinezett), emiatt soron kivul fogadott egy orvos. Csak elpattant a torkomban par er a szaraz kohohes miatt.
ahogy jott el is tunt, es mehettem vissza.
hianyolom a draga barmikor barhol dolgozok idoket. En szerettem ide-oda utazni.
Ezt nem értem.
Kirúgtak?
Tessék? Hogy ez a hullám gyengébb, mint az első volt?
Hát, nem tudom, hány orvos ért ezzel egyet...
Gyógyulást kívánok nektek! Legyen úgy: ahogy jött, úgy megy is a vírus.
A wc papír nagyon fontos!
Sőt! Most azt gondolom, hogy nem kellett volna húznom a bevásárlást, mert akkor lenne itthon minden és nem kellene mást terhelnem.
Csak azért nem voltam ma nagyon a hoxán, mert ugye reggel megtudtuk eredményt és onnantól folyamatosan a fülünkön volt a telefon mindhármunknak.
A család, a barátok, a kollégák, mind hívtak minket.
És elég hosszú beszélgetés volt mindenkivel.
Én elküldtem a listámat az unokaöcsémnek és holnap már jön is a szállítmány. Na jó, nem sok dolgot vetetek vele, csak annyit, amivel a kb. 2 hetet kihúzzuk. Épp kifogyott majdnem teljesen a húskészletem, a mirelitek, a tészták, stb., így most nekik kell megvenniük. Majd leteszik a rács elé és kimegyünk érte.
Köszönjük! Pihenni fogunk. Én ugyan dolgozok itthonról, de ez annyira azért nem fárasztó, csak ülök a gép előtt.;)
Na neee! Ennek nem örülök.
Pont ezen gondolkodtam, hogy mi lesz utána? Mert ugye azt mondják, hogy 4-5 hónap védettség.
A háziorvosom azt mondta, hogy ez a hullám annak ellenére, hogy sokkal több a fertőzött, gyengébb, mint az első volt.
Mennyire magas láz? Hány éves?
A háziorvost kérdeztem, hogy szedjünk e valamit, mondtam, hogy C és D vitamint szedünk, illetve a férjem ibumaxot szed lázra, mi pedig flector port fejfájásra. Azt mondta, hogy ez pont jó így.
remélem, hogy ahogy jött úgy elmegy...
Sajnálom ! Pihenjetek, aludjatok sokat, erősítsétek az immunrendszereteket !
Örülök,hogy tesódnak már negatív az eredménye !
Gondoltam Rátok ma. Nem írtál a hoxára, kezdtem ilyesmire gondolni, amit a teszt mutat, de azért reménykedtem,hogy mégse.
Tavasszal jól bevásároltam WC-papírból (is), már fogyott belőle, de most újra veszek, ki tudja, mi lesz még itt !
Jobbulást !