Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
10 nap karanténban vagyok itthon. Nemet tanfolyamra járok,és az egyik osztálytársam kovidos lett,tünetei is vannak már.. 10 hívtak fel délelőtt a suliból. Nem elég ami tegnap volt itt Bécsben,még ez is..
Igen, én is szeretem. Idén nem voltunk. Illetve tavasszal mentünk volna, de akkor már elmaradt.
Mi is ketten voltunk a teremben a nyáron. Azt hittem, fura lesz, de tök jó volt🙂
Van egy nagyon szép színház a közeletekben. Az előadások és a színészek is nagyon jók. Októberben mi is jártunk ott, tavasszal is ha lesz rá lehetőség újra megyünk.
Tavasszal is így volt, hogy az egy háztartásban élők kimehettek együtt, akkor se ellenőrizte senki. Szerintem most is úgy lesz, hogy belépéskor mondják, h mi van.
Majd írd meg holnap, és jó szórakozást🙂
Pedig színházba is de jó volna menni.. :))
Itt a megyeszékhelyen lévő színházba viszonylag sokan voltak, mikor október elején voltunk. A Vígszínházban, viszont egy hete, jó ha fél ház volt. Igaz az délután 15 órás előadás volt.
Szuper 😄
Jó kis lakóközösség, csak kár, hogy én vagyok antiszociális..
Arra én is kíváncsi leszek, hogy egy esküvőn ez, hogy lesz megoldva...
Szeptemberben voltunk esküvőn. Írtam is itt, hogy a házasságkötő teremben a székek között 1,5 távolság volt.
Én odatettem a férjem mellé a székemet, de pl. az egyik anyuka nem, így ő ült az egyik széken, 1,5 méterre az egyik gyereke, 3 méterre a másik gyereke...
Senki nem szólt, hogy miért ültem a éfrjem mellé...
Amúgy én úgy gondolom, hogy most a mozikban/színházakban sehol sincs teltház..
Mi aug.közepén voltunk moziban (megyeszékhely) és az egész teremben ketten voltunk a férjemmel.
Tök jó volt! 😂
Örülj neki, hogy ennyi pozitív ember vesz körül. Jó kis lakóközösség lehet. :))
Azt tudom még elképzelni, hogy a színházak és a mozik egy nap két előadást tartanak. A mozik ebből a szempontból nehezebb helyzetben vannak, mert a vírus miatt filmek sem készülnek. A színházak ezt meg tudnák oldani,mert repertoár lenne. Náluk csak az a kérdés tudnak-e játszani, mert szép lassan őket is eléri a vírus. Nagyon sok helyen kell leállni ideig óráig az előadásokkal, mert vagy színész, vagy színházi munkatárs megfertőződik.
Pont most jött az infó, nálunk a városban 33 fő. Legalábbis hivatalosan.
Amúgy mi sehova nem megyünk. A mi kis falunkban megint rengeteg pozitív van..
Kíváncsi vagyok, ott mi lesz. Meddig tart?
Hát, azt nem tudom hogy oldják meg...mi koncertre megyünk az Agórába nemsokára...
Én úgy gondolom, hogy nem fognak sehol helyjeggyel kínlódni.
1/3-ad férőhelynyi jegyet árusítanak majd és az emberekre bízzák, hogy tudnak 3ig számolni és helyesen leülni.
Aztán ki tudja..
Erre nem is gondoltam. :)))
Azért, hogy ne beszélje végig az előadást és hallj mindent 😂😂😂
Mivel fogják ezt ellenőrizni? Bemondâsra vagy lakcîmkârtya? Nekem úgy oké, mert ugyanaz a címünk. De akinek nem? :D
Tegnap este vettem meg a jegyeket. Ma éjféltől érvényes a rendelet. Nem gondolom, hogy minden harmadik helyre tudunk ülni majd, tele lesz. De amúgy igen. Érthetetlen az egész.
A városunkban most vonult ki 7 rendőrautó egyszerre. Az ablakból láttam. Készülnek tán?
Szerintem az egy háztartásban elők egymás mellé ülhetnek.
Akkor jó. Reméltem. :)
De nem is a szórakozóhely miatt kaptam fel a fejemet. Mert azt tudtam, hogy nem az. Hanem erre: Rendezvények: (színház, mozi és sportesemêny) minden harmadik helyen lehet csak ülni és a maszkot kötelező használni.
Az igaz, de nem tudom hogy lehet kivitelezni, hogy minden harmadik helyre üljenek, főleg akkor, ha elvileg teltházzal menne az előadás.
Azt sem értem, ha elmegyek egy előadásra a feleségemmel, akivel egy kocsiban utazunk odáig, majd haza szintén, sőt egymás mellé is fekszünk le este az ágyba, miért nem ülhetünk rendezvényen egymás mellé? :)
Az Agóra nem szórakozóhely, így ez rendezvénynek minősül, nem kell izgulni.
Honnan tudod, hogy ezek mind kezeletlenek, nincsenek beállítva? Attól, hogy valaki gyógyszert szed és szinten tartja a betegségét, a diagnózis nem fog változni amíg meg nem gyógyul.
Gondolom az oldalukon legkésőbb holnap reggel reagálnak ezekre az új előírásokra.
Kecskemét, Hîrös Agóra, dumaszínház.
Hova mentek melyik színházba?