Ha bűnözővé válna egy rokonod, megszakítanád a kapcsolatot? (beszélgetés)
Nekem csak egyetlen rokonom van, -egyaltalan nem valószínű hogy bűnözőve válna,de ha mégis maximálisan támogatnam😶🌫️mint anya és mint ügyvéd is
/Legyen az bármilyen bűncselekmény, minden lehetőséget megragadnek /
"Ha bűnözővé válna egy rokonod"
Nem olyan a rokonságom, hogy bármelyikük is szándékosan a bűnözést választaná.
Ha ilyen rokonságom lenne a kapcsolatot nem hiszem, hogy megszakítanám, de nem támogatnám.
Felnőtt emberek vállalják a felelősséget a tetteikért.
És ha te erüész börtönbe? Kénygtelen lennél Észak-Westfaliába vagy hova utazni hogy tökfőzeléket vigyek neked
Mert én ilyen vagyok :)
nincs egy darab rokonom sem.
én nyertem.
Ez olyan kérdés, amire nem lehet igennel, vagy nemmel válaszolni.
Függ attól is milyen rokoni viszonyban vagyok vele. Távoli, vagy közeli rokon. DE főleg azon van a hangsúly mit követett el.
Kegyetlenül meggyilkolt valakit, vagy figyelmetlenül elgázolta az áldozatát. Mondjuk elvakította egy másik gépjármű, vagy a nap.
A másik szerintem kevés az a szülő, aki azért szakítja meg a kapcsolatot a gyerekével, mert börtönbüntetést kapott. (közeli hozzátartozó alatt értem a gyermekeket)
Az unokaöcsém szexuálisan zaklatta a lányomat. A létezéséről sem akarok tudni!
Egyébként pedig a bűn jellegétől és okától tenném függővé, de vannak dolgok, amik számomra megbocsáthatatlanok.
Azt gondolom , én támogatnám bármit követett el.
Ki tudja a bűnözés pillanatában mi játszódik le az illető agyában
Vannak valódi életfogytosok felülvizsgálati kérelem nélkül és vannak ait X év múlva meg felül lehet vizsgálni hogy hogy gondolkodok, belátta-e a bűnét
Ha belekeveredett valamibe, valószínűleg támogatnám.
De ha bankot rabol vagy megöl valakit, nem.
További ajánlott fórumok:
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret?
- Mit illene tenni, ha egy olyan régi ismerős ír ünnepi üdvözletet, aki régen megszakította velem a kapcsolatot?
- Szakítottunk, minden kapcsolatot megszakított velem, ha meglát akkor mégis mi a fenének köszön rám?
- Párom megszakítaná az előző kapcsolatából fogant terhességét