Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha bűnözővé válna egy rokonod, megszakítanád a kapcsolatot? fórum

Ha bűnözővé válna egy rokonod, megszakítanád a kapcsolatot? (beszélgetés)

ma 13:03
Azt hiszem egyetlen esetben vagyok biztos abban hogy támogatom és kiállok mellett. Ha tudtán kívül követi el. Bár a tudatlanság nem menti fel a felelősség alól, de én mellette állnék.
19. l.luiselotte (válaszként erre: 13. - Hansika)
ma 12:16

Nekem csak egyetlen rokonom van, -egyaltalan nem valószínű hogy bűnözőve válna,de ha mégis maximálisan támogatnam😶‍🌫️mint anya és mint ügyvéd is

/Legyen az bármilyen bűncselekmény, minden lehetőséget megragadnek /

ma 12:05
Számomra ez nem ilyen egyszerű, hogy igen vagy nem. Annyi minden függ a körülményektől.
tegnap 20:35
Életellenes bűn, ill. a tett súlyossága biztos számítana a hozzátartozó megítélésében!
tegnap 19:33

"Ha bűnözővé válna egy rokonod"

Nem olyan a rokonságom, hogy bármelyikük is szándékosan a bűnözést választaná.

Ha ilyen rokonságom lenne a kapcsolatot nem hiszem, hogy megszakítanám, de nem támogatnám.

Felnőtt emberek vállalják a felelősséget a tetteikért.

tegnap 19:23
nem
14. Regin_a (válaszként erre: 13. - Hansika)
tegnap 19:21

És ha te erüész börtönbe? Kénygtelen lennél Észak-Westfaliába vagy hova utazni hogy tökfőzeléket vigyek neked

Mert én ilyen vagyok :)

tegnap 19:16

nincs egy darab rokonom sem.

én nyertem.

12. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 17:16
Volt az én távoli rokonságomban, és a férjem rokonságában is. Inkább lopások (egy-két tyúk, bicikli, élelem)mindkét részről. Az én szüleim megszakították vele a kapcsolatot. Anyósom nem, ő élete végéig támogatta. Én, hát még gyerek voltam, most nem tudom mit tennék,
11. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 16:45
ahogy írják, bűncselekménytől függ. Barátunk börtönben is volt, mert rendőrségnél dolgozott és titkos iratokba belenézett, vissza is élt vele. Nem zavart, sajnáltuk.
tegnap 16:07
Egyetlen esetben: ha pedofìlia miatt ìtèlnèk el.
9. Enissa (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 16:04

Ez olyan kérdés, amire nem lehet igennel, vagy nemmel válaszolni.

Függ attól is milyen rokoni viszonyban vagyok vele. Távoli, vagy közeli rokon. DE főleg azon van a hangsúly mit követett el.

Kegyetlenül meggyilkolt valakit, vagy figyelmetlenül elgázolta az áldozatát. Mondjuk elvakította egy másik gépjármű, vagy a nap.

A másik szerintem kevés az a szülő, aki azért szakítja meg a kapcsolatot a gyerekével, mert börtönbüntetést kapott. (közeli hozzátartozó alatt értem a gyermekeket)

tegnap 15:58
Helyzettől függ.
7. Sirga (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 15:54

Az unokaöcsém szexuálisan zaklatta a lányomat. A létezéséről sem akarok tudni!

Egyébként pedig a bűn jellegétől és okától tenném függővé, de vannak dolgok, amik számomra megbocsáthatatlanok.

tegnap 15:43

Azt gondolom , én támogatnám bármit követett el.

Ki tudja a bűnözés pillanatában mi játszódik le az illető agyában

Vannak valódi életfogytosok felülvizsgálati kérelem nélkül és vannak ait X év múlva meg felül lehet vizsgálni hogy hogy gondolkodok, belátta-e a bűnét

5. Tai (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 15:26
A bűnözéstől függ, hogy mit követett el.
4. globus (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 15:13

Ha belekeveredett valamibe, valószínűleg támogatnám.

De ha bankot rabol vagy megöl valakit, nem.

3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 15:12
Nem
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 15:08
Attól függ, milyen bűnöző.
tegnap 14:52
Ha bűnözővé válna egy rokonod és ez a tudomásodra jutna, megszakítanád a kapcsolatot vele?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook