Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT! (beszélgetés)
Ja és arról nem is beszélve mily érdekes mód rengetegen páolognak innen és csak ugy se puszi se páá.
Hát emberek mi van itt??
Vagy más nicket használnak, vagy csináltak valamit és fosiznak.
Te nem látsz zűrzavart??
Hm???
Egyszer akar rendezni valaki valamit ami még rohadt messze van de már azon megy a párbeszéd, hogy én megyek de mégse, áááá én sem de mégis..
Hallod olyan messze van még, mint Makó Jeruzsálemtől.Hova ez a nagy sietség.
Először is írjuk be hogy jövünk vagy nem és majd később mondjuk előtte egy két héttel lefixáljuk tutira.Itt olvasom vissza a dolgokat.
Hát ez kész, komolyan...
... én nem látok zűrzavart. :OO
Csináljunk? ;)) Hiányzik? ;))
Na sziasztok!!
Látom nagy a zűrzavar...
Miért??
Mi a baj??
közlekedésbe úgyis lenne segítség.
:)
ÁÁÁ em is pár napra gondoltam,csak ugye Pest az elég nagy.Fene se tudja,hogy a tali után mennyi idő hazaérni nekem........nekem idegennek,aki tuti nem tudnék eligazodni..
Ha jó a hangulat(már pedig mért ne lenne az)akkor úgysem csak egy órát beszélgetnénk,hanem többet is:-)))))))))))
...hjaaaaaaaaaa.... Drága Lyány... ez nem a többnapos variáció...hm... vagy legalábbis nem tudok róla.... ááááááááááá... lemaradtam valamiről? :OOOO :o))))))))
Jó reggelt, szép vasárnapot! :o)
Íratkoznék,és mennék is,de messze lakok.....:-))))
Még a húgomat sem tudom meglátogatni Pesten:-((((
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?