Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
így is nagyon szép vagy Drágám,nem mondtam,hogy nem:))
csak nem akarom,hogy csalódottság legyen a dolgok vége:)
meghalt az első férjem aki egyben az eslő szerelmem is volt,18évesen vett feleségül,21évesen meg eltemethettem az én gyönyörű,okos,életerős mackómat.
Aztán másodszor is férjhez mentem,de ahogy Te is mondtad,az már inkább a reményről szólt...:)
semmi gond,sokaknak nehéz elképzelni,hogy valaki sztriptízel,de nme ribanc,vagy épp ad magára,de attól még nem is hülye:))
sajnos mindenkiben dolgozik az előítélet,sokszor még bennem is,pedig engem is érint a dolog nap mint nap,mégis néha én is ezen kapom magam...
büntetőjoggal szeretnék foglalkozni:)
mi az első diplomád?mivel foglalkozol?
Én nem maradtam le.((((
Kár, hogy sok volt az unintelligens emberke...Azért vette le Luxi.
köszi,kedves vagy!:))
csináltam napót,oda raktam fel képeket,a nagy érdeklődésre való tekintettel:)
Gonosz vagy, mert mert mert én akkor is Tündér főhercegnő leszek, azt mondta Ádus:))) ha egy kilót sem fogyok:((((((((
Különben meg igazad van, muszáj össze kapnom magam, emrt tényleg nem fogok tetszeni magamnak azt pedig nem szerentém.......csak annyir sok van, nem védeni akakrom magam,d e ugy örülök, ha végre ehetek pár flatot, az esküvő, építkezés és napi 10-12 munka utána.......de ígérem összeszedem magam, elmegyke szabira és kicist rendbe szedem magam és utána tratom magam nagyon nagyon.))))
Azta! Hát nem gondoltam volna képek alapján!:D Ezt most nem bántásból írom, remélem érted! :) Nem semmi egy nő vagy!
Nekem is van másfél évem másoddip. a Pázmány jogból, de annyira sok volt meló mellett, hogy kicsit halsztottam, most meg már nem hiszem, hogy folytatom ősszel, túl sok lenne nekem. Meg még marha hossző is lenne. Milyen irányba akarsz menni majd a dilp. után?
jó,én nem akarok szigorú lenni,de aztán nem akarom azt hallani,hogy lányok nem mutatok képeket,mer nem tetszem magamnak a fehér ruhácskámban!!!ugye ugye?
Tökéletes volt!!!!!!!:)
Jól van miylen vagy Luxika.....kicsit sem megértő......na sebaj:(((((( most lelkifurdalásom van......de najd ma már nem eszek!!!!
Te olyan hülye vagy Luxi......rendben van h még szebb akarsz elnni, m amiylen van,d e azért dagadt malacnak jellemezni magad túlzás....szval levetkeőzetted....végre.) miylen volt? amillyenek esténként elképzelted???:)))
Üdv midnen újnak..... nem rólam venni példát.....egynelőre, de aug végére tuti én is akrcsú elszek:)
polgári jog->jogi egyetemre járok:)
Hát nekem ez az állítás a második házasságomat tekintve abszolút megállja a helyét:D:Dmármitn,hogy reménykedtem,hogy ismét lehet olyan jó valakivel,mint Attilával volt...hát a remény meg az elszántság tényleg nagyobb volt,mint az érzelmeink...
Némán szorítunk, hangosan szidunk.
Azért valamennyire nézzél bele!
Milyen tárgyból, milyen suliban?
Tudjátok mit mondanak a 2. házasságról? A remény diadala a tapasztalat felett. :)
Köszi!
Akkor jó!Addig elégedetlen is maradsz,ez természetes.Tudom milyen érzés.Ahhoz képest hogy nem akartam másodszor férjhez menni......
Luxi!
Mi van a 60 tétellel?
Holnap kell, hogy szidjunk?
Látom én lekéstem a képeket.
Nem baj,a multkor megnéztelek.