Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
ez így van sajnos.
Te rendezvényszervező vagy? Engem is sokáig érdekelt ez a szak, aztán mondták, hogy iszonyat nehéz vele boldogulni. Neked van főnököd, vagy saját vállalkozásod van?
Múltkor olvastam egy rendezvényszervezői tanfolyamról, elég jónak tűnt. Te is tanfolyamot végeztél?
Akkor az esküvőd megrendezésével nincsen gond. :-)
nem, nekem felsőfokú szakképzésem van, azért írtam a diplomás dolgot,mert hogy ők nem is akartak diplomás embert felvenni ilyen munkakörbe, mert nincs szükség ekkora végzettségre, és az a tapasztalatuk, hogy nem is nagyon jelentkeznek diplomások ilyen munkakörbe.
Én a sima középfokú végzettség és a diploma között helyezkedek el, és ez imponált nekik, na meg az angol, de az nagyon.
Engem először, az állásinterjú elején a személyi főnök, egy tündéri középkorú nő faggatott, látszott neki, hogy szimpatikus vagyok, azt mondta, hogy eddig 10-en jelentkeztek az állásra, én vagyok a 11., de bennem lát fantáziát. Aztán felhívta a főnököt, hogy jöjjön be az irodájába, mert persze az ő véleménye a döntő. A főnökkel is beszélgettem kb. 20 percet, elmondta, hogy mit várnak tőlem, meg hogy eddig csupa idióta jelentkező volt.
Lehet a külsőségekben valami,ezzel én is tisztában vagyok, mindenesetre ha majd ott fogok dolgozni, nyitva tartom majd a szemem, a három hónap próbaidő alatt szabadon felmondhatok, szóval ha nagyon durván próbálkozik, vagy szemét az egész hely, ott hagyom őket. Akármilyen főnök is, lekeverek neki egy-két pofont, ha szemtelenkedik.
Neked diplomád van? Főiskolára jártál, nem csak felsőfokú képzésre?
Mindehogyan és sok szempontból gyanús ez a dolog. Pláne a munkahiányos, ínséges időkben, amikor egy a takarítónői állásra 500-an jelntkeznek. Nem lehetett, hogy a főnök meglátott, és mivel nyomulós a nőkre, ahogy mondtad, te teszettél neki a legjobban, és ezért mondott rögtön igent a felvételedre? Mindenestre légy óvatos, nekem ez több szempontból is bűzlik, nehogy elcsúsz egy banánhéjon!
Mondjuk ha van ott ismerősöd akkor azért ő tudja ki miylen ott és kivel kell vigyázni stb....
nekem is CSAK érettégim van és közép német nyelvtudámos, és sok diplomát megelőzve (45 jelentkeztünk) vettek fel. nem mindig az számít tudod. Kommunikatív voltma, barátságos, mosolygós...."eladtam" magam.
Én abbahagytam a fősikolát, mert nem láttma értlemét h olyat tnauiljak ami nem érdekel (műszakira jártam) ugy éreztem tudok érvényesülni a nélkül is. és tanulás helyett ésküvőre készülök és építkezek:)))) és nagyon boldog vagyok. Na de azért majd egyszer szeretnék diplomát, de majd ha lesz két percem tanulni:))))
gen, engem is kétszer hívtak vissza és harmadjára is, mikor mentem azt mondták majd hívnak és hívtak is 1 ór amúlva h hétfőn tudnék e kezdnei.
a fönökről meg annyir, nekem is férfiak, és egyszer sem próbálkoztak.....me gküldönben is ki a fenét érdekelne h a főnököm ha egy újjal hozzám érne, olyat kapna h a fal adja amásikat, ha meg szóval akkor is megkapná attól h a fönököd, mint nőt és alkalmazottat tiszteljen, nem a kurvája leszel, kikérem a nők nevében:))))
Vigyázz magadra regike, és én sem írnám alá. ilyet nem kréhetnke, vagy határotott idejű munka is akkor vegyenek fel arr,a vagy a pórba idő után bocsássanak el, de sztem ennek jogi alapja ninc,s de ezt luxi tudja, ő tanulja....LUXI????
értem, köszi. Egyébként minden kifog derülni jövő héten,mert a vizsgám után ismét bemegyek majd beszélni a nővel. Ő majd elmondja a részleteket. Megkérdezem még ma az ismerősömet, hogy mi ez a szerződéses dolog, ő biztos megmondja a frankót.
Azért mondták rögtön, hogy mehetek oda dolgozni, mert elmondták, hogy általában azok, akiknek diplomájuk van, nem jelentkeznek autóértékesítési -hitelügyintézői munkahelyre, meg nekik sincs rájuk szükségük. A jelentkezőknek általában csak egy érettségijük van, persze nuku nyelvtudással és nyelvvizsgával. Tetszett nekik, hogy kommunikáció orientált suliba jártam, és hogy elméletileg éppen ezért tudok bánni az emberekkel.
A barátnőmnek, aki ott dolgozik, csak egy érettségije van, és már 4 éve van ott, elég jól is keres. Ezért nem lepődtem meg, hogy rögtön mondták, hogy felvesznek.
ebben pl lehet valami amugy... mert nekem is mindig a szokásos szöveggel jöttek..
a "majd értesítjük"
amiböl nemlett semmi...:S
ááááá nekem olyan irodai meló kell ahol gubbasztok a gép előtt pötyögök...ilyesmi... én nem tudnék nagyon emberekkel foglalkozni...
meg a külső adottságaim sem olyanok hogy ilyen posztot bíznának rám...
hát próbálkozom... és majd csak összejön valami..
ahogy nekem, úgy neked is összejön.
Amúgy te boldog lennél ilyen melóval, mint az enyém?
szija:)
gratulálok a melóhoz:) olvastam hogy máris van helyed:)
nekem már csak egy munka hiányzik a boldogságomhoz...de sehogy sem akar összejönni:(
Sziasztok!
gondoltam megosztom veletek, hogy amellett,hogy boldog is vagyok a meló miatt, van bennem egy kis félelem is. Méghozzá azért, mert az ismerősöm, aki ott dolgozik, mondta,hogy a nagyfőnök általában kikezd a fiatal, csinos kollégákkal, attól tartok, hogy hogyan tudom majd kezelni ezt a helyzetet. Sajnos nem ettől az egy lánytól kaptam ezt az infót. Elég agresszív típus vagyok, de nyilván nem küldhetem el a jó büdös francba a főnököt, valahogyan szép szóval, illedelmesen kell vele majd a dolgot közölnöm.
Hát a csokinál tényleg jobb :o)
Nem ismerem azt a müzlit, mert én magamnak csinálom a natúrt, és abba teszek zabpelyhet, édesíőt meg fahéjat. Csak a férjemnek veszek, de neki a jogobellát szoktam a lightot.
Szerintem jó uzsira, de arra figyelj, hogy ha light is, és nincs benne cukor, azt sokszor (nem mindig) magasabb zsírszázalékkal kompenzálják. Bár a kalória alapján ebben nem lehet túl sok!
Na jó,de ez már egy éve volt és abban a tudatban,hogy a csokinál még mindig egészségesebb!:)
Tegnap olyan finom magos-gyümölcsös joghurtot uzsiztam!
A Lidl-ben lehet kapni,Milbona diátás joghurt,szerintem már láttál olyat.Ha jól emlékszem 8g körül van benne a CH és 62 kal/ 100g.
Talán 200 vagy 250g egy pohárral.Szerinted uzsira megfelelő???
Cukor nélküli,édesítős.
Vettem 0,1%-os natúr joghurtot is,de abból sokat,hogy magam rakhassak bele gyümit és édesítőt!