Kleca duma partija (beszélgetés)
hát a cicus sem lakik túl közel:-)azért köszönöm a jelentkezéseket
elkezdett gyúrmázni a drágám...ez a gyerek este csak kakót iszik cumisüvegből,úgyhogy máktea csak nappal jöhetne számításba:-)
Ugye nem adsz mákteát Mátékának? A többi jó ötlet.
Mennék én is bébiszatyorkodni, de több mint 2 jól megtermett nyúlugrásnyira laksz.:(((
légy is büszke rá...!
nekünk a 4.lesz októberben...apa pont akkor lesz oda...
Talán ha találok magamról értelmeset. A párom, ha itthon van, úgy belustul...
Köszi a gratut. Nagyon szép, sztem is! Sőt...ha elmondom mi van benne nem nagyzolás?
Megy a hasa,hányik,sajna hajlamos rá...
Mi az a párod nem bír magasra mászni?ajánlom neki a barlangászatot...
láttam ám a naplódban azt a nagyon szépet:-)gratula hozzá!
és magadról mikor raksz fel képet?
Igen feldobja az embert a hülyeség. Mi a baj Bencével? Hasmenés?
Kirándulás tök jó volt. Ahhoz képest, hogy milyen meredek (azt mondta az uram, ő oda nem megy fel, mert nem bír), simán felértünk. Majd teszek fel fotót.
sebaj,depresszió ellen ép jó vele csevegni....hát...ez a papirhalom nem akar fogyni...mintha szaporodna,,,kisördögömet rakom kádba,Bencike beteg lett,vitték ma dokihoz,csináltatnak székletmintát:-(
Jó volt a kirándulás?
gyere segíts ha irígykedsz!:-)
Kleca,nekem még nem volt időm hozzákezdeni,a vasalás már kész,kajcsi is van,bolt megvolt...iratozás még nem:-(
itt van tesókám,őt jégkrémeztetetm,valamint babót altattam...hogy alakulsz?
Már kipakoltam polconként a gyerekek ruháit. Amit egy éve nem vett már fel, azt nem fogja holnap sem, kiteszem. Akármilyen divatos, vagy szép. Ma a polcok jönnek: Könyvek, füzetek, játékok...
S mellette mellesleg a mosás, főzés, takarítás, csekkek... s a nagy "kedvenc" a VASALÁS nevű borzalom.
Nálunk esk:-))
nappal rég esett már,elszoktam tőle....
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!