KISMAMÁK, ANYUKÁK! - Baba-Mama Klub (beszélgetés)
Sziasztok!
Ugyan már nagyon régen regisztrltam erre az oldalra, mégis most jutottam el oda, hogy tegnap körül is kezdtem nézni.. most, hogy itt a pocak mélyén egy újabb babó, gondoltam Hozzátok is beköszönök!:) Remélem nem baj...
Nyugi Vandy!
Majd kibújik ha Ő úgy érzi hogy itt az ideje!
Néha ha sokat sír még visszasírod ezt az időt!
KITARTÁS!;-)))
Már csak 1 nap.Olyan ez mint a katonaság.Csak itt mégsem biztos hogy holnap már valóban vége.Még mindig egyben.
Ahogy bent vagyok a kórházban nagyon sok olyan kismamával találkozom, aki már majd 1 héttel hordja túl a babáját.Én örülhetek, hogy még "csak" 2 hete vagyok bent.Rengetegen vannak bent 1 hónapja vagy még hosszabb ideje.A legtöbbjük diétára van fogva, mert a felszedett súly meghaladta a 10 kg-ot, vizesedik, magas a vérnyomása.Ezeknél a kismamáknál sajnos gyakoribb is a császárral történő szülés.Érdemes odafigyelni erre!
Szióka!
Remélem az esti események, nem zaklattak fel titeket és még bent van a pocaklakó!
Nagyon szurkolok, Neked!Várjuk az örömhírt!
Sziasztok!
Holnaptól nem tudom milyen sűrűn nézegetem a honlapot, mert megkezdem a kórházi bentlétet.Egy-egy napokra ugyan azt mondta a doki, hogy kienged, de akkor nem ígérem, hogy a gép előtt fogok ülni.Addigis minden jót mindenkinek és remélem legközelebb már eggyel több fővel a fedélzeten jelentkezhetem!
Sziasztok!
ma lettünk egy hónapossak! ennek örömére megörvendeztettük anyát ehy orditás nélküli nagy pancsolással, sőt még utána se sírtam túl sokat! hogy tetézzem a dolgokat elértem a bűvös [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]50 cent[{[{[/A]}]}]it.Ja és alényeg a pocim sem fájdogál már nagyon! kezd szép lenni az élet!
Sziasztok!
Én ikreket várok.És anygon örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!
Sziasztok!
Még 2 napig leszek szabadlábon, utána a dokim befektet a kórházba.Nincs semmi gond, csak az előző császár miatt köteles befektetni.Egyik szemem sír emiatt ( az otthon hagyottak miatt ), a másik nevet, mert ez azért azt is jelenti, hogy hamarosan eggyel többen leszünk:-)))
Szia Gyöngy!
Pont a Te javaslatodra mi is megvettük a Suttogó titkait! A láncetetést majd én is ki akarom próbálni,de aztírták hogy csak hat hetes kor után próbálkozzunk. Most a pocakunk fájdogál,ezért vagyunk nyügik. viszont Nektek gratula az átaludt éjszakákhoz:))!
Szia martica!
Ez az éjszakai alvás nagyon egyéni dolog, de bíztathatlak, hogy egyre többet fognak aludni. Képzeld már a 9. éjszaka elmúlt, hogy 9-10 órát alszik egy éjjel.
Olvastam egy tippet, ami én is kipróbáltam, és bejött. "Láncetetésnek" hívják. Ennek az a lényege, hogy kb. du 4 órától másfél két óránként adj neki enni lefekvésig, magyarán jó tömd meg a pociját. Így lesz elég kalória benne ahhoz, hogy több órát aludjon éjszaka.
A másik dolog, pedig az, hogy vajon a te babád nem cserélte-e össze a nappalt az éjszakával? Nem alszik-e nappal több órát, míg éjszaka csak kettőt? Egy huzamba maximum 3 órát hagyj neki aludni napközben, különben éjszaka lesz éber.
Egyébként gratulálok a babádhoz! Nagyon édes!
Martica!
Tényleg szép baba! Gratulálok! :-)
Szia Martica!
Gratulálok a babádhoz, nagyon kis édes! :)
Merci
:-)))
várjuk a képeket!
Sziasztok!
Köszi a gratulákat! Ha majd rájövök hogy kell a képeket feltölteni, nekiveselkedek.
Gyöngy! Neked hogy sikerült az éjszakai 6-7 órányi alvást összehozni? Mi két órákat alszunk éjjel, nappal akár még hármat is egyfolytában. Kezdek egy fejőstehénbe oltott pandamedvére hasonlítani...Szoptatok,fejek,szoptatok, fejek. De legalább szépen hízun,növünk.
Kedves Martica!
GRATULÁLUNK! :))))))))) Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nektek!
Hoxa & Speedz & Benji
Sziasztok!
Boldogan jelentem: Encsibaba megszületett szeptember 11.-én 2400 gr 48 cm-rel! Gyönyörü egészséges pici baba.Ma jöhettünk haza. kitartás mindenkinek, aki még várakozó állásponton van.
Martica
Egyébkétn jó hír, hogy kezdek fogyogatni. múlt héten is sikerült fél kg-ot, és remélem ha vasárnap megmérem magamat, ugyanez lesz a végeredmény. Édesség nuku, szénhidrát pedig csak válogatva. A gyümölcsöt, ha megkívánom nem sajnálom magamtól.
Amikor hazajöttem a kórházból 7 kg feleslegem maradt.
Sziasztok!
Bocs, hogy így eltüntem, de eléggé lefárasztanak a teendők.
Egyébként a picim szépen növekszik. Töltök fel új képeket is nemsokára.
Szépen szopik a drága, két hét alatt fél kg-ot gyarapodott. Tényleg úgy néz ki, mint egy 2-3 hónapos baba.
Éjjel elég jól elvan, 6-7 órát alszik, sőt úgy látom, lesz abből több is.
Napközben elég sokat sírogat, de igyekszem ránevelni a családot, hogy ne tartsuk ölben túl sokat. Ezért egy kicsit félek is átmenni a nagyszülőkhöz, mert főleg apósom a sírásra egyből beparázik, és már kapja is föl. Hogy engem ez hogy idegesít!!! Igyekszem lassan csepegtetni, hogy én ezt másként óhajtom. Néha nagyon nehéz visszefognom magamat. A saját szüleimnek persze símán megmondanám.
Egyébként nagyon-nagyon szeretnivaló tündérke.
Én is ezt a gyógyszert szedtem 8 hónapig, amig a lányom szopizott. Nekem bejött és semmit sem kellett melette használnom!
A barnasörről hallottál már? Jó tejelválasztó!!!Próbáld ki!Persze csak mértékkel!!:)))
Sziasztok!
Holnap kell bemennem a korházba, bár remélem hogy kapok még egy kis egérutat! Mivel eddig is veszélyeztetettként voltam ithon, nem sok az esély,de reménykedem!Csak egy hetet! Ha történik valami érdekes majd jelentkezem ,vagy a papa adja tudtúl az örömhírt. Megnéztem a képeket, gyönyörűek a manócskák, egyenlőre még csak irigykedek!
Vigyázzatok magatokra és kitartás!:)