Kisebb lesz a melle annak aki lefogy? (Jó lenne!) (beszélgetés)
Olyat nem lehet kapni, de próbáltam már összefogni, szorosabbra venni, sehogy nem jó. Kibírom, azt hiszem a módszerem is megvan végre hogy fogyjak le éhezés nélkül. Menni fog, és meg is tarthatom ezt az étkezést mert nem fogyókúra. Most csak annak drukkolok hogy mellből is fogyjak.
Tudom, nem tettem közkinccsé ki vagyok, de azért drukkoljatok nekem légyszi!
Nem lehet hátul összefogni a pántjait, hogy x alakban legyen? Létezik rá külön eszköz: [link]
Vagy eleve olyan melltartó, aminek hátul ilyen sportmelltartó pántja van?
Ó, így már értem :/
Van olyan ismerősöm, akin nem látszik, hogy levették a mellét. Neki eleve nem volt túl nagy.
Amúgy jól vagy? Ölelést küldök.
A változókor beköszöntével kezdett el erőteljesebben nőni a mellem ez számít? Ez esetben is kisebb lesz ha fogyok?
Kb. 15 kg kívánkozik le rólam.
További ajánlott fórumok:
- Végre elhatároztam magam! Lefogyok! De miért csak jó alakú lányok vannak a konditermekben?
- Hogy tudnék lefogyni, ha éppen a diétás ételekkel vannak gondjaim?
- Ha egészségesen élsz akkor kisebb az esélye annak, hogy szenvedve fogsz meghalni?
- Anyukákat keresek akiknek oviba járnak a gyereke/gyerekei s közben otthon vannak a kisebb gyerekkel/gyerekekkel
- Mi lehet az oka annak, hogy a 3 éves kislányom nem a korának megfelelő játékokat szereti, hanem a kisebb korosztálynak valót?
- 18 hónapos, még szopizó gyerkőc mellett el lehet kezdeni finoman fogyókúrázni vagy ugyanúgy tilos, mint kisebb gyerekeknél?