Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nos,üdv a klubban. Először csak az ablakpárkányon láttam sétálgatni egy ilyen kis "csodabogarat", aztán múlt héten a fürdőszobai tükörben nézegette magát, majd összefutottam egy újabbbal. Ő a falmászást gyakorolta.Kezdek kiborulni, már mániákusan azt lesem, hogy hol bukkan elő egy újabb...
Sziasztok!
Nálam is volt nem olyan régen ilyen.Kaptam egy kis diót ajándékba, és abban voltak, pont ugyan ilyenek.Nos nem vagyunk közelebb a megoldáshoz, de én legalább tudom, hogy honnét voltak, igaz azt nem, hogy ezek mik.
Valtoztatok a velemenyemen.Amire en gondoltam ugyanigy nez ki,de nincsenek labai...
Hu nekem ezek olyan undoritoak,szerintem ezekböl idövel nagy bogarak lesznek,vagy nem tudom,biztos befeszkeltek magukat valahova.
Ehh... tényleg kiscsúnyák.
Na most már nagyon érdekel, hogy mik is lehetnek! :)
Amúgy full tiszta a lakás, ugyanis nemrég festettünk, minden ki lett pakolva, aztán pedig egy hatalmas nagytakarítás...
Most mennem kell, majd este jövök újra.
Nézzétek meg a fotókat!
Sziasztok! Nincsenek csomóban, csak hébe-hóba bukkan föl 1-1.
A vörös pondró eddig a legesélyesebb...
De ma reggel sikerült összeszednem 2 darabot, LEFÉNYKÉPEZTEM ŐKET és mindjárt felteszem a képeim közé.
Csak erős idegzetűeknek!!!
Jah, a boncmesternek meg a takarító néni, vagy a barnaköppenyes karbantartó Pali bácsi.
Legendák... :-)
Hullában kétségtelenül kikel.
Egy prof mesélte az egyetemen. Én elhittem neki. :)
Bár neki meg valami boncmester. Gondolom.
Azt elhiszem, hogy volt a hullában, de azt nem, hogy függönyszerűen lógtak.
Ezekkel szoktam horgászni.
Amiröl beszelsz,sajnosaz a koszra jön.Na nem a porra,vagy egy eldobott papirzsebkendöre.
Nekünk tavasszal a teraszon jöttek elö rendszeresen a szemeteszsak alol.A szemeteszsak hus,meg csont maradekot tartalmazott.De biztos vagyok benne,hogy nem ez az egyetlen dolog amire elöjönnek.
Nagyon gusztustalan,es seregbe vannak.
Könnyü öket elpusztitani,utana mindenkepp fertötleniteni kell.
Nagyon szeretik a meleg helyet.
A helyedben egy nagy tavaszi takaritast csinalnek,es jol kifertötlenitenek.Lehet valami olyan dologr jöttek ,amire nem is gondolnal.
Most búcsúzom! Szép álmokat Mindenkinek!
Még annyit,t a fórum-indítás óta többször körülnézem a szobában, hátha elcsípek egyet, de úgy tűnik szégyenlősek :( Ha újból látok egyet, majd lefényképezem.
Nem is hinnétek, de már szinte várom őket :), most hogy ennyit beszéltünk róluk, valahogy a szívemhez nőttek :D
Kicsikéim talán már alusznak :D
Azt hiszem, hamarosan én is követem a példájukat.
Ahhoz liszt is kellene, nem? Nem a konyhában vannak!
De a lisztkukacról már találtam képet és nem olyanok.
Nahát, átugrottam véletlenül a hozzászólásodat!
Sajnos, nem találtam olyan képet a guglin, ami hasonlítana.
Bocsánat!
De már ilyen nem fordul elő, mert az ilyen eshetőségek fennállása esetén nagyon lehűtik a testet, és beteszik valami fóliasátorba, majd apránként melegítik fel, és a gizmókat lefujják valamivel, hogy elpusztuljanak.
Na jó, tényleg befejezem. :P
Szegény családod tuti rosszat fog álmodni. :(
Vizuális típus vagyok!!!
Most megpróbálok felejteni!!!
A csontkukac is a légynek a lárvája. (Remélem jól írom, mert erről konkrétan nem tanultam.) Most lehet vicces, de mesélte a tanárunk, hogy valaki meghalt az erdőben, bevitték a boncterembe, és a csontik kikeltek, kimásztak belőle, és nagyon furfangosak voltak, mert összekapaszkodtak, és a plafonon végigmásztak, majd amikor a boncmester kinyitotta az ajtót, kilógtak. De valahol a folyosón elkapták őket. :D Durva volt, mert mesélték, hogy a plafonról összekapaszkodva lógtak le függönyszerűen. :)
Na ennyi horror elég mára. :D
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- Halálom után, ha nincs közeli rokonom, ki juthat be a lakásomba?
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?