Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet? (tudásbázis)
Megnézetem: ISZONYÚ!!!
Az én férgecskéim nem ilyen húsosak, hanem egyenletesen kis vékonykák és fekete a fejecskéjük.
Most, hogy megnézem a csontit, már kezdem az enyéimet -hozzájuk képest- aranyosnak látni :D
Hát ez már kész horror!!!
Elmondtam a családnak, még mindig nevetnek :D Esetleg a falba befalazhattak valakit, bár nem most épült a ház :D
Én arra tippelek, hogy talán valami légyféle az ablakkeretbe rakta a petéit (fából van a keret), és azok keltek ki most. Azért gondolom, mert pár napja jöttek elő, amióta olyan szépen süt a nap.
Akkor az érdekes. Viszont örülök, hogy nem társas. Mert akkor célszerű lett volna megnézni, hogy a felső szomszéd él e még. Uis jártam igazságügyi orvostanra, és ott meséltek ilyet, hogy emiatt jöttek át a csontik az alsószomszédhoz. Na meg volt egy CSI-s rész is ilyen. :D
Viszont akkor még mindig kérdés, hogy hogyan kerültek oda?
Azért nem olyan ijesztő a dolog, bár ha én is csak azt tudnám, amit megosztottam veletek, szívbajt kapnék a félelemtől és az undortól :D
Nem társas, hanem családi házban lakom. És csak egy szobában láttam őket, leginkább az ablak közelében a falon. 1-2 db-ot naponta. És picikék, ekkorák kb:f - mint ez az f betű. Nem rágnak semmit.
Nincs tapétánk. És nincs se kaja, se virág a szobában.
Hehe, ezzel én is így vagyok! :D
Remélem ma még visszajön. :)
nekem is a molylepke ugrott be
viszont a mi molyaink nem rágtak ruhákat...fura
(cserébe a nyulaim rágnak szét mindent:D)
az a jobbik eset.
Nálunk is voltak molylepkék, de mindent bedobozoltunk, a tésztákat is műanyag tárolóban tartjuk, a teákat is elzártuk, meg amit csak lehet. Így nincs mit enniük, és kihalnak. :D
Ebben a szobában soha nem eszünk, így a kaja kizárt, és szobanövény sincs :(
Tetűvel sem találkoztam még soha, de most hogy mondod, utánanézek, milyen a lárvája. Jesszusom!
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- Halálom után, ha nincs közeli rokonom, ki juthat be a lakásomba?
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?