Kinek tükrözték már a vastagbelét? (tudásbázis)
Én már 4 alkalommal voltam tükrözésen,és ez nem az utolsó volt,évente kell mennem.
Polip miatt kontroll vizsgálatot kell csinálni.
Az első kegyetlen volt,mert nem kaptam elég altatót,de a többi már jobb volt,sőt nem is éreztem,mert szóltam,hogy több altatót adjanak.
Vénásan szoktak altatni.
Nem tudom,hol élsz,de ha Pécsett,vagy környékén,akkor megmondom hová kell menni,hogy altassanak.
A férjemnek volt. Én elkisértem, de bár ne tettem volna. 3 ember szenvedését hallgattam végig a folyosón, köztük a páromét is. Még életében nem üvöltött így, nem egy gyenge ember:-(
Állítólag máshol humánusabban végzik, mi kifogtuk. Az már biztos, hogy kis rendelőben nem engedem többet.
Ha lehet kérj alatatót, vagy érzéstelenítőt!
Viszont ne futamodj meg, mert ez szükséges rossz. Sajnos a férjemnek is sokmindenre magyarázatot adott.
Keserűsó
Fincsi :)
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Van valakinek Irritábilis vastagbél szindrómája?
- Van valakinek tapasztalata a vastagbél átmosással kapcsolatban?
- Volt olyan akinek bármilyen antobiotikum vastagbél gyulladást okozott vagy bármilyen hasi panaszt utána?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Van valakinek tapasztalata a Kútvölgyiben végzett endoszkópos vastagbél daganat eltávolításról?