Kinek tükrözték már a vastagbelét? (tudásbázis)
hát nekem volt sajnos,,,,
nem kellemes dolog,,
de muszáj volt,,
amelyikben jobban bízol, ahhoz menj... az úgyis a saját elgondolása szerint vizsgál.
de az altatás egyébként felesleges. bőven elég a bódítás.
ja, ha ő mondta, akkor lehet!
nálunk is elég sokmindenben eltért a doki a fleet tájékoztatójától... bár nálam inkábbszigorított rajta :)
sztem nem.
nekem délre kellett odamennem, kb 2 körül volt a vizsgálat.
sőt!
reggel kávé, utána fleet 2 pohár vízzel (ez olyan 7 körül), és olyan 8-9-től nem is ihattam.
de cappuchinót tuti nem lehet, mert az porból van.
kávé mehet, tea mehet, szűrt gyümölcslé (alma, körte) mehet.
mikor mész? miért? hova? milyen béltisztítót kaptál?
rengeteg vízzel!
kevésbé rossz az éhség, ha legalább folyadékkal teli van az ember gyomra.
tükrözés előtt közvetlenül, amikor meg már inni sem lehet... akkor az ember lyánya kínjában le-fel sétálgat, és motyogja bambán maga elé: "éhen halok, vazze!" :Đ
hááát... nekem bármennyire is rossz volt, ha a dokim azt mondaná, hogy replay, akkor fülem, farkam behúznám, és mennék is a patikába a hashajtóért. hiszen ő sem azért akarná, mert éppen unalmában jobb dolga sincs.
miért kellett volna?
miért nem nézel másik orvos után?
sziasztok!
nekem augusztusban x-prep-es (görcsöltem tőle, mint ha muszáj lenne :)) + golytely oldatos, novemberben fleet soda-s hashajtással volt colon. mindkétszer bódítottak, mindkétszer csak hülye lettem tőle, de nem nagyon bódultam. részemről azt hittem, ott maradok :(
ki lehet bírni, mert ki KELL bírni, de nem kívánom senkinek.
még JÓ,hogy ÉLSZ :)
Egyébként tényleg kilehet birni, mert muszáj, hogy tudjuk mi a betegségünk oka :(
Jobbulást Mindenkinek :)
Ha nem altatnak el,akkor sem tudsz mit tenni,hiába szólsz,hogy szétdurran a hasad.
Ez az érzés azért van,mert levegőt pumpálnak a belekbe a jól láthatóság miatt.
Nem válaszoltál rá,hogy merre élsz,olvasd el ismét az előző beírásomat.-
Kom-egom-ban egy kisvárosi szakredelőben voltunk. nem kellett fizetni, de ha tudtam volna, hogy pár ezerért megcsinálják fájdalom mentesen is akkor nem megyünk oda.
Nálad mi a gond? Az én férjem Chron-beteg.
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Van valakinek Irritábilis vastagbél szindrómája?
- Van valakinek tapasztalata a vastagbél átmosással kapcsolatban?
- Volt olyan akinek bármilyen antobiotikum vastagbél gyulladást okozott vagy bármilyen hasi panaszt utána?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Van valakinek tapasztalata a Kútvölgyiben végzett endoszkópos vastagbél daganat eltávolításról?