Kinek tükrözték már a vastagbelét? (tudásbázis)
örülök, hogy neked nem volt gond vele :)
sajnos nem mindenkinél van ez így :s
nem kaptam én semmit. befektetnek. majd gondolom a klinikán adnak valamit.
mondjuk ha keserűsót kapok, akkor tuti nem lesz hashajtás, csak hányás :p
csak mindig visszatérek ide ;)
2 hét múlva megyek újabb colonra... pontosabban alul-felül tükröznek. igazán kár, hogy a zembert nem lehet kifordítani... egyszerűbb lenne... :)
most éppen azon vacilálok, hogy vajon kérjek-e bódítást? legutóbb nem sok hatása volt. fájt és hülye is lettem tőle... nélküle legalább tiszta aggyal tudnám végignázni magam belülről :o
kíváncsi vagyok, nnna :Đ
Szia! Sajnálom amin keresztül mentél, kitartás és remélem minden rendben van és lesz!!!
Nálunk, a Szolnoki kórházban már (ha kéred!) nem maszek alapon is, kábításban végzik a vizsgálatot!
Szia daganatos betegként először két éven át fél évente voltam ,azóta az az 5 éve évente egyszer ezen és más tükrözésekre is járok.
Ma már végzik altatással maszek alapon.
Nem álltatlak de van akinek fáj van aki azt mondja csak kellemetlen,ez sztem attól is függ ki hogy viseli a fájdalmat.Én utolga már tatán csináltattam dr.Szeréminél altatással 18 ért,de a szuri után semmit éreztem mindig csak azt láttam egy kis kemnece mellett betakarva ébredeztem a váróban,és mikor már magamnál voltam megbeszéltük az eredményt.Számomra a keserű só ívás maga a pokol sajnálom de én nem bírom meginni csak ha hányinger ellenit is veszik be,és ugy is gondok vannak még,mert 4 litert kell 15 percenként elosztva meginni 5 óra alatt,aztán jön a hatás és egésaz éjjel sajnos wc.re jársz de ez a cél hogy tiszta legyen minden.Tehát mint mondtam nem vagyunk egyformák kinek borzalmas kinek nem.Fel a fejjel
Én remélem már nem kell mennem egyikre sem!:)
Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, SMS-t írnék ha tudnám a számod, így kívánok Boldog Újévet!
A mondásomon nevetett:)
Előtte tiltakoztam nagyon,de leültetett,leült mellém és elmondta hogy zajlik..akkor engedtem:)
Én is voltam legalább annyiszor mint te, és mikor elsőnek mentem, azt mondtam, soha tőbbé be nem teszem a lábam...És mégis.
3 különböző dokinál voltam, egyik az nagyon rendes,de a vizsgálat ugyanolyan rossz volt.
Akkor te nem valami jó dokit fogtál ki, ha röhögött, mikor te meg szenvedtél.
Gyomortükrözést 3szor csináltak:(nagyon csúnyán felsértették a torkom....
Mikor a másikat csinálták a doki csak röhögött mikor a végén azt mondtam"na,most már hátulról se vagyok szűz":D
Volt gyomor-, végbél és vastagbél + kontrasztanyagos vizsgálat. Csak folyadékot kaptam 2 héten keresztül meg beöntéseket. pffúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!!!!!
Ha valakire nagyon haragudnék, ezt a sorrendet kívánnám neki.....................
ne parázz!
ha kell, hát kell! volt életemben már ennél rosszabb is orvosnál.
én nem szépítettem a dolgot... mert fájt, mintha muszáj lenne neki, de persze nekem gyulladt is volt, és általában ha nincs odabent nagy gáz, akkor nem ennyire fájdalmas -legalábbis azt mondják... viszont még ha nem is hatott a dormicum, egy nagy előnye van: ellenkezni nem bír az ember... csak beszélni hülyeségeket!
érdeklődni kell, és olyan orvost választani, akinek nagy a gyakorlata benne.
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Van valakinek Irritábilis vastagbél szindrómája?
- Van valakinek tapasztalata a vastagbél átmosással kapcsolatban?
- Volt olyan akinek bármilyen antobiotikum vastagbél gyulladást okozott vagy bármilyen hasi panaszt utána?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Van valakinek tapasztalata a Kútvölgyiben végzett endoszkópos vastagbél daganat eltávolításról?