Kinek lenne kedve beszélgetni? (beszélgetés)
Jelenleg marketing koordinátorként dolgozom!Árubeszerzés,készletezés,tárgyalások új ügyfelekkel!Szabadidőmben meg gyakran mikor nagyon nullán vagyok már lelkileg elmegyek a barátnőmhöz és pesztrálom a gyerekeit,mert imádom őket(az összes gyereket)és ez engem feltölt energiával és meg tudok feledkezni a gondjaimról legalább addig!!
Az én kisfiam is most aludt el ö is épitkezet
Szia!Nyugodtan csatlakozz!Abszolút nem pofátlankodsz!! :)
Így van én azt gondoltam,hogy akár komoly kapcsolat is kisülhet belőle és ő is érezheti azt,hogy nincs egyedül és boldog lehet!Néha csörget,hogy menjek skipra,de már egyre ritkább!Én is igyekszem egyre kevesebbet keresni,mert minek fájdítsam a szívem!?! :/
Nem, gyere csak nyugodtan. :) Cseverészünk, mert untakozunk. :)
Bár rólam ez annyira nem mondható el, mert a kisfiam nem hagy unatkozni. :) Most ép nekem épít valamit a legójával. :)
Figyelj! Ez természetes sztem, hogy neked fájt, hiszen közel állt hozzád. S lássuk be, még midnig közel ,van annak ellenére amit tett. Mert a soraidból ez tisztán látszik.
Sőt, még fájni is fog egy jó darabig, addig biztosan míg nem tudsz elszakadni tőle.
Mit dolgozol? Hobbid van?
Sziasztok lehet ide irni vagy én már bepofátlankodok???:-D
De ha jól gondolom, akkor te komolyabb kapcsolatot szerettél volna vele. Nem?
Ő nem próbál azóta közelendni hozzád? Keres egyáltalán? Vagy azt a kevés beszélgetést te kezdeményezed?
De ezt azért lehet díjazni,hogy efl merte vállalni,hogy ő írta!És nem tagadott!!Csak a bej az,hogy a szívem fájdította!Jó lehet nekem sem kellene mindig mindenkit közel engedni magamhoz!! :/
Nem már nem találkozunk csak néha váltunk pár mondatot és ennyi!! :(
Hú, ez nem egyszerű, pláne azután nem, hogy be is vallotta neked.
Na meg is szakadt a beszélgetés? :O
Értem :( Nagyon sajnálom :(
Igen sajnos tuti,hogy jó indulatú figyelmeztetés volt!Rá is kérdeztem és azt becsülöm a srácban,hogy nem tagadta,hogy ő írta azokat az üziket amit e-mailbe átküldtek nekem!Mint anyagilag és mind testileg!!Nem magamért akart szereni,hanem a testemért! :/
Ó, akkor nagyon közel került hozzád, ha ennyire nem megy az elszakadás.
Vele megbeszélted ezt? Vagy az email után változtattál a hozzáállásodon?
Tényleg kihasznált? Nem csak rosszakarásból írta az az illeto azt a mailt?
Nem megy az,hogy néha ne írjak neki!Pl ma van a születésnapja és írtam neki pár mondatot beszélgettünk de már nem a régi a viszonyunk!! :/
Mivel akart kihasználni? Biztos hogy jóindulatú figyelmeztetés volt?
Ez a legrosszabb, mikor az ember olyan emberben csalódik, aki a szívéhez közel áll. :(
S a kapcsolatot megszakítottad? Vagy még tart?
Röviden összefoglalva!Megismertem egy olyan személyt akinek próbáltam segíteni!Sajnos már senkije nincs úgymond,mert a szülei meghaltak a tesója elég távol van tőle és sajna a kisfia is beteg!Nagyon lelkis ember vagyok,szívesen meghallgatok mindenkit csak néha a másik gondjait,bajait átt tudom élni!Közben nem csak szimpla segítségnyújtás lett,hanem a szívem megszerette!Többször találkoztunk is és elég sok időt töltöttünk együtt egész addig még nem kaptam egy e-mailt,hogy nagyon vigyázz ezzel a személyel!Sajnos teljesen hülyének akart nézni és csak ki akart használni!Ez kicsit rossz érzés és egyben csalódás is! :/
Ha akarod, leírhatod, mi tortént!
Figyelj! Ha ennyi elég lett volna, amit eddig leirtál, akkor nem kérdezte volna, hogy mi a baj. Te akartál beszélgetni, azt hiszem. Akkor most mire ez a kérdés? Persze, bővebben ird le. De ha nem akarod, akkor nem irod.
Ha szeretnéd bővebben kifejteni, nyugodtan megteheted. Engem nem zavar, és sztem a többieket sem. Nem hinném, hogy ettől panaszoldalt nyitunk, cska beszélgetünk arról, hogy mi bánt, és lehet picit könnyebb lenne neked.
Egyébként én is lelkis vagyok, és nagyon a lelkemre veszem a dolgokat, és nálam is sokszor az segít, ha beszélhetek róla. Persze néha meg az jobb, hogy ha bennem marad, és magam rágódom rajta.
Én is csak jobb híján nézem, vagyis inkább csak hallatom :D
Bővebb kifejjtésre gondolsz vagy elég lesz amit eddig leírtam?
További ajánlott fórumok: