Kinek lenne kedve beszélgetni? (beszélgetés)
Ismerős érzés.
Sőt, nálunk volt egy időszak, mikor a kapcsolatunk is majdnem ráment, mert nálunk folyton ugyebár időzíteni kellett. Na ekkor mondtam azt, hogy elég volt, akkor leszünk együtt mikor jólesik, mikor kívánjuk egymást, emellett figyeltük a pé-t is. S szerencsére ez ki is hozott minket a gördörből
Na de akkor nem értem. GYakorlatilag október óta vagytok úgy együtt, hogy ténylegesen össze is tud jönni, tehát bármikor együtt lehettek az ügy érdekében. Akkor miért kell még a closty? Van más gond is?
Nem akarok ám tolakodó lenni, vagy ilyesmi, ha nem akarsz válaszolni, nem kell.
Hát ez az , hogy neki megvan mind a 20 foga, a tejfogak.
S most az a foga jön, aminek nem kéne, azaz maradandó fog. :( Sokkal jobban kínozza, mint a tejfogak. Eddig csak játék volt a fogmosás, de most már komolyan kell vennie, szóval most azt tanuljuk, hogy hogy is kell rendesen fogat mosni, ugyanis a maradandó fogak nem fognak lecserélődni.
Jaj igen, a closty bekavarhat sajna.
Mióta próbálkoztok? A clostyt nőgyógyász mondta?
Ha fent van, és kemény, és most kellene megjönnei a mensinek, akkor van remény :) Ha a mensi napján, mikor meg kéne jönni, és nem jön meg, és fent van és kemény, akkor elvileg megtörtént a beágyazódás, és azért maradt fent.
Mikor kéne megjönnie?
Á dehogy. Apával játszik a szobában. Fáj a foga, azaz jön neki, és az fáj, és ilyenkor sajnos ez van, el kell terelni a figyelmét. Már kapott gyógyit, remélem tud majd tőle aludni éjjel.
Én meg elkészítettem az amaránt kását, és azt falatozom. :)
Bocsi, ezt is benéztem. :)
Nálunk szerencsére szervi gond nem volt, így 9 hónap után összejött, de csak azért mert programozottan csináltuk. Mert nálam ciklus gondok voltak, illetve gond volt a peteéréssel is. Ezért nekem figyelni kellett, és mikor volt, akkor együtt kellett lenni mindenképp
Igen Baybi, nagyon komoyl volt. De én szerettem volna mindenképp természetesen szülni, és érzéstelenítés nélkül. S ezért bármire képes voltam. Mondtam, hogy csak akkor akarok csaszit, ha veszélyben van a baba élete, vagy az enyém.
Cherry, április 12én reggel 7-kor kezdődött, akkor kezdett szivárogni a víz, de akkor még nem vajúdtam. A vajúdás du 4-kor kezdődött, és 13án hajnal 1-re lett meg a babám