Kinek lenne kedve beszélgetni? (beszélgetés)
Azért nagyon köszönöm a segítséget Lányok!
Hát nem tudom már hol kéne keresnem, de még nem adom fel
Gondoltam a könyvtárra is. Szerintetek? Lehetséges, h oda bekerül?
Baybi pont ilyenre lenne szükségem, csak a székesfehérvári cinema citytől. :)
Már írtam nekik is, de nem válaszoltak, most megpróbáltam megint, egy másik címre írtam, hátha szerencsém lesz. :)
Nézzd mit találtam!! :)
Na annak örülök,hogy a fiadnak jó éjszakája volt!
Együtt tudok veled érezni,mert nekem is egész nap fáj a fejem és semmi sem segít nekem sem! :(
Pedig voltam a gyerekekkel szánkózni,szóval levegőztem is bőven eleget!! :)
Nekunk a szokásos szombati programunk volt, délig foztem, párom meg az akvárium világítását toldotta meg még egy fénycsovel, utána meg pihenés. Akartam volna túrófánkot sutni, tavaly csináltam és nagyon finom volt, de sehol nem találom a receptjét, úgy emlékszem, hogy éleszto is ment bele.
Próbáltad keresobe beírni?
Kint voltunk Anyósoméknál, kisfiam szánkózott picit, aztán használatba vette a porszívót. :) Imád takarítani. :)
Most meg ép porszívós videót néz. :)
Nektek hogy telt a napotok?
Lányok, véletlenül nem tudjátok, hogy honnan lehetne megszerezni a 2006 áprilisi moziműsorokat? Nem vagyok hülye, tudom, hogy 7 éves műsort keresek. :) Ennek apropója, hogy idén leszünk ugyebár 7 éve együtt a férjemmel, és meg akarom lepni egy scrapbook albummal, amit én készítek el a 7 év közös élményeiről. Az első közös mozizásunk pedig 2006 április 6án volt, ha minden igaz, és ezért szeretném megtalálni. A jégkorszak 2-t néztük. :) Ha van esetleg ötletetek, megköszönném. :)
Sziasztok
Hatott a nurofen, így szerencsére tudott aludni a kisfiam, csak egyszer ébredt fel, akkor is azért, mert rosszat álmodott. Nekem viszont rossz éjszakám volt, nagyon fájt a fejem, semmi sem hatott. Ma reggel szintén a fejfájással ébredtem. :( Szerintem jön egy kis felmelegedés, vagy újabb hó, vagy nem tudom mi, de hogy valamit érez a fejem, az tuti.
Sziasztok!
Hát a mai nap reggelére sem szünt a fejfájásom!De legalább most nem esik a hó!Szép napot nektek is!
Én is épp búcsúzni szerettem volna!Szép estét neketek!Jó éjszakát és holnapra szép napot!
Huncutka10 neketek meg kitartást a fogacskával szemben!!Remélem azért nem lesz nagyon rázós az estétek!Majd írd meg,hogy alakult!sziasztok
Nehéz is volt, mert én egész héten itthon voltam egyul, O meg otthon, a munkája miatt, meg kisebb balesetek is kozrejátszottak, de most már jó, hogy egyutt vagyunk!
Koszi! Vasárnap tesztelek egyet!
Lányok, én most elköszönök, mert a fogzás miatt hosszú éjszakánk lesz. Kisfiam befeküdt az ágyacskájába, ez azt jelenti, hgoy hamarosan aludni fog, de sztem a fogacskája nem nagyon fogja hagyni.
Holnap napközben anyósoméknál leszünk, de ahogy haza érünk jövök mindenképp, hogy megnézzem mi van veletek.
Addig is puszi Nektek
Jóéjt
Hú, az nagyon szép teljesítmény, hogy így kibírtátok. Gratulálok! NAgyon ritka az iylen kapcsolat.
Nagyon drukkolok, hgoy összejöjjön a baba. :)