Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának? (beszélgetés)
Vagy a hajléktalant kísérné a barna szemű kutya??
Nálam a kóbor kutya/macska nyert :)))
igen gyorsan kezdenék futni XD
ja értem. én ezeket kicsi korukban hazahoztam. a környék macskái nem mernek idejönni mert félnek a feketétől. jobb mint bármilyen kutya :)
és ha a kéregető szegődne melléd?
:D
Nem fogadtam őket, jöttek maguktól. Először 1 volt, aztán sorban a többi. Biztosan nem testvérek, mert életkori különbséget látok, bár nem értek az ilyesmihez. Amíg kutyánk volt, macska egy se, húsz éven keresztül.
ezt nem értem. van 4 befogadott macsekod?
Hát, a 4 db (és egyre szaporodó) kóbor macskához én erősen gondolkodom egy kutyán... :)
Igen, egyet is értek ezzel a hozzáállással. Lehet h félreérthető voltam, pont arra akartam rámutatni, hogy a "mindenkinek segítek" a gyakorlatban kivitelezhetetlen, + lúzerség.
Minek vettél magadhoz ennyi állatot? Egyet sem kellett volna. Vagy ha kevesebb volt, akkor minek hagytad, hogy szaporodjanak? Szerencsétlen állatok! :(
Amúgy bocs, hogy megkérdezem, de Te diszgráfiás vagy?
A kutyaktol en is felek.2 harapot meg.1 a mezon, 1 meg a szomszednal, mondjuk a szomszedet meg erteni is lehet, de a mezon levot mar nem igen.A nenem lababol egy jo darabot harapot ki egy kutya.
2 cicát hazahoztam :) ők már a környék elitjébe tartoznak :) kutyát nem mert pici a hely plusz macsek uralom van :D
Nem valo, de hazhoz kel , maskep megtamad az eger.,nem lene sem baj , ha 1-2 lene,de ami sok az mar sok.
azoktól kevésbé mint az emberektől...
Ha nem szereted a dörgölőzést akkor tényleg nem való neked cica...
aki elsőnek jön szembe velem...
Jo kovezetek meg, tallan szivtelen vagyok , de alat barat nem vagyok az biztos.Sot enkem mar a salyat alataimbol is elleggem van,tallan mert mar sok van. Mert mar vagy 6 macskam van es gozom nincs mit csinaljak velluk, mert utalom , ahogy hozzam dorgolodnek , mikor este ha valalmiert kimegyek , volt hogy mar keresztul estem rajtta.Mert abbol amit esznek egy disznot fel nevelhetnek.Az utcara teni sajnalom ,de senkinek nem kel, mert itt mindenkinek van.Na akor ilyenkor mi a teendo?Ja ha akarnam sem tudnam kiteni az utcara, mert megfogni nem lehet.Napal nem lehet oket megkozeliteni, este is csak villany oltas utan kerulnek a haz elle.Vigasztal , hogy legalabb egerunk nincs.
Mármint a kaja, nálad? :D
Utána ugyanúgy kódorog az utcán, és esetleg elcsapja egy autó, inkább vidd haza :)
Én meg a harapós kutyáktól. :)
kajafüggő, lehet, hogy maradna
kerülhet bárki ilyen helyzetbe, persze. semmi sem örök.
egy kéregető ember mellett simán elsétálok de ha mellém szegődik egy állat azonnal keresgélni kezdek hogy van-e nálam kaja...
erről ennyit
de én félek tőlük... :S komolyan...
nekem is úgy tűnik
de szerintem nem lenne lelketek egy szerencsétlen embert éheztetni.
mert az a kis hang nem engedné
Nem a ruha teszi az embert. :)
Pedig közülünk is kerülhet bárki ilyen helyzetbe, legfeljebb kiveszi a kutya tányérjából... :p
úgy tűnik idáig az állatok vannak "nyerésben" fajtársainkkal szemben.
ez nem tudom hogy érdem vagy szégyen de belegondoltam nálam mi az ok:
egy lepukkant büdöskoszos rongyokba burkolt ember hörgése hogy adj pénzt vagy egy nagyokat sóhajtozó hatalmas könyörgő szemekkel néző kutyus...
legutóbbi esetben a második nyert.. amíg a gazdi turkált a kukában pár lopott falat ment a kutyunak a frissen kiszállított pizzából (persze nem látta a bácsi) :)
Kutyának-macskának (minden nap adok)
További ajánlott fórumok: