Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kik azok, akik nem Magyarorszagrol forumoznak itt, es dietaznak fórum

Kik azok, akik nem Magyarorszagrol forumoznak itt, es dietaznak (beszélgetés)

1 2 3 4 5
76. Kathy (válaszként erre: 75. - 549be03e80)
2006. júl. 14. 18:12

Kedves Brizzy!

Szornyu lehetett atelni azt az egy evet, amig meg nem gyogyult a labujjad. Mar tobbszor jartam en is ugy, hogy rosszul sikerult a koromvagas es nekem is begyulladt a koromhazam. Ilyenkor meg cipot huzni is borzalmas, igy most mar en is ovatosabban kezelem ezt a dolgot. Erdekes, hogy ilyen semmisegnek tuno kis dologbol milyen nagy problema adodhat.

Mas: Nem akarok dicsekedni, de ugy latszik sikerult ujra erot vennem magamon es most reggel es este is ujra tornaszgatok es sulyzozok. Most mar harmadszorra futottam neki a * dietanak es mar nemcsak a fogyas a fontos, hanem, hogy feszes, izmos maradjon a testem. Az eddigi fogyozasok miatt ugyanis kisse lazabbak lettek az izmaim. Bizom benne, hogy visszanyerem a regi kondiciomat.

75. 549be03e80 (válaszként erre: 70. - Kathy)
2006. júl. 14. 01:22
Hat tudod Kathy, ez a "magatol" gyogyulas 1 evembe kerult sznvedesekkel egyutt, az egesz Church folyamtosan imadkozott ertem, es tobb mint 100 darab antibiotikumot szdtem egyre erosebb adagokban, ami meg a gyomromat is kikeszitette de piszkosul.Az egesz csak azzal kezdodott, hogy nyaron veletlenul bevagtam a nagylabamujjan a kormot, es Queeenslandban leven 38 fok meleg 98%-os paratartalom mellett, hiaba fertotlenitettem elmergesedett.Azota nagyon ovatosan vagok kormot...:))))
74. Kathy
2006. júl. 13. 16:26

Persze, megertem, hogy felsz az ujabb mutettol, hiszen gondolom Te is atelted minden gyotrelmet a kiszolgaltatottsagnak es a tehetetlensegnek.

Viszont, ha segitene Rajtad, akkor fontos lenne, hiszen meg annyira fiatal Vagy.

En 5 hetig fekudtem a korhazban Manhattanben es morfiummal csillapitottak a fajdalmaimat. Egy alkalommal amikor mar szinte elviselhetetlen volt a fajdalmam, konyorognom kellett a gyogyszerert es az egyik apolono intravenasan belemnyomott egy adag morfiumot. Akkor azt hittem eljott a veg. Razott a hideg, vacogtak a fogaim es szo szerint lebegtem, mint aki megkapta azt a bizonyos "aranylovest".

Sok mas rossz elmenyem is maradt ebbol az idobol, de megis azt vallom, hogyha meg egy harmadik mutet segitene a mostani allapotomon, akkor en alavetnem magam, pedig mar nem vagyok olyan fiatal, mint Te.

73. 93a74b44ea (válaszként erre: 71. - Kathy)
2006. júl. 13. 10:55

Nem, 2 eve mutottek Magyarorszagon. Csak 3 hete vagyok Londonban.

Es sajnos nem annyira atmeneti, pontosan 6 eve kinlodok, neha azert vannak jobb periodusok, de mar nem igazan biztatnak az orvosok sem. Nem ertik, hogy ennyi gyulladascsokkento mellett (4 fele, koztuk szteroid, es mindbol a maximalis adag) miert romlik az allapotom. Mert ha lassan is, de romlik. Nem akarok ujabb mutetet, ujabb protezist...

72. Kathy (válaszként erre: 67. - Evavica)
2006. júl. 13. 10:52

Szia Evavica!

Sajnalom, hogy rossz volt a napod, de szerencsere van mellettd Valaki, aki tud lelkitamaszt nyujtani. Persze, hogy szep az elet, meg ha tele is van nehezsegekkel.

Nekem is kijut mostanaban a rossz oldalabol, de bizom benne, hogy lesz majd jobb is.

71. Kathy (válaszként erre: 69. - 93a74b44ea)
2006. júl. 13. 10:46

Letty!

Ahogy nezem az adatlapodon, Te meg nagyon fiatal Vagy. Remelhetoleg Neked csak atmeneti allapotnak szamit a jelenlegi. Talan Londonban csinaltak meg a mutetedet?

70. Kathy (válaszként erre: 68. - 549be03e80)
2006. júl. 13. 10:41

Kedves Brizzy!

Szerencsere csak keves ideig kellett toloszekben ulnom, jarni is tudok ugy-ahogy, "csak" kisse szepseghibasan. Igy nincs nagy akadalya a labmozgatasnak sem. Futni, azt biztos nem fogok tudni, de minden mast igen.

Egyebkent le a kalappal az akaraterod elott! Persze meg jo, hogy nem hagytad levagatni az ujjad, latod megis begyogyult.

69. 93a74b44ea (válaszként erre: 66. - Kathy)
2006. júl. 13. 10:05

Sajnos nincs lehetosegem uszni, legfeljebb nyaranta, de az iden arra sincs.

Setalni meg tenyleg nem tudok sokat, parszaz meter utan mar huzom a labam, es ha megeroltetem, masnap alig tudok labraallni.

Ez a szomoru helyzet.

68. 549be03e80 (válaszként erre: 61. - Kathy)
2006. júl. 13. 09:01
Bocsi Kathy, elkerulte valahogy a figyelmem a labaddal kapcsolatban.De azert felulrol a karizmaidat meg tudod mozgatni, gondolj a toloszekes tornaszokra(paraolimpia) meg ugy is segit a mozgas.Egyebkent en is voltam ugy a doki el akart kuldeni a nagylabamujjat levagtni, mert annyira begyulladt, es meg ugy is santikalva is megtettem az 50 perc gyaloglalt hegyen le-es fol.Es persze emellett dolgoztam ahova szinten oda-vissza 1 ora gyaloglas volt....Ezt csak biztatasnak irom, you can do it, cheer up...:)
67. evavica (válaszként erre: 66. - Kathy)
2006. júl. 13. 07:54

Ma eleg faraszto napom volt, most sajat magamnak kellett egy lelki froccsot adni. :-) De neha ilyen is van. A ferjem szokta mindig mondani hogy : "az elet nehez, de szep". Tetszik ez a mondas, ha mar itt vagyunk akkor keressuk a jo oldalat a dolgoknak. :-)

Na tovabbi kitartast Neked is Kathy! :-) Pusssz...

66. Kathy
2006. júl. 12. 19:23

Kedves Letty26 es Evavica!

Ma vegre ravettem magam egy kiados sulyzozasra, gondolom hamarosan jelentkezik a velejaro izomlaz is. Persze csak kis sulyokkal csinaltam a gyakorlatokat, de mar ugy gondoltam eleg volt a nyavogasbol es nagyon kellemesen elfaradtam.

Letty! en aterzem a gondjaidat es egyetertek Veled, hogy az uszas lenne a legoptimalisabb a nehezen jarok szamara. Nekem is azt ajanlotta az orvosom. Egy ideig intenziven uszkaltam is, de most eleg nehez osszeegyztetnem a jelenlegi munkabeosztasommal, de majd ezt is meg fogom oldani.

Evavica igazad van, nem az a cel, hogy agyonhajszoljuk magunkat, csak hogy rendszeresseggel mozogjunk valamit, mivel a futas kiesik a mi esetunkben, igy maradnak a masfajta itthon is elvegezheto sportok. Tele van a lakasom mindenfele eszkozzel, ugy hogy van boven valasztasi lehetosegem. Koszonom a biztatasotokat!

2006. júl. 12. 18:11
Serintem ez is nagy dolog Toletek hogy igy talpra alltatok! Nem is gondolnam hogy olyan intenziv mozgasra lenne szuksegetek. Azt olvastam hogyha nem is orakat gyotorjuk magunkat a kemeny edzesekkel, mar az is jo hogy kicsit , kb. 20 perc, fel ora mas mozgast vegzel mint a megszokott napi mozgas. Allitolag az uszas es a futas a legjobb, de az intenzivebb seta, gyaloglas is jo.
64. 93a74b44ea (válaszként erre: 61. - Kathy)
2006. júl. 12. 07:14
En is ugyanebben a cipoben jartam. Amikor protetizaltak es meg nem tudtam jarni, napi 2 km-t usztam. Amiota megy a jaras, nagyon hanyagolom a mozgast, sajnos. Bar nekem is leg komoly fajdalmat okoz mar 500 m seta is.:((((
63. Kathy (válaszként erre: 62. - Evavica)
2006. júl. 12. 01:54

Koszonom Neked a jokivansagokat. Tenyleg ugy erzem, hogy sokat jelent az akaratero. Valamikor,

fiatal koromban sportoltam es a sport altal kialakult kuzdoszellem meg ma is bennem van, ami nem hagy nyugodni.

Sokat kell meg kuzdenem, de mar latom a fenyt az alagut vegen.

62. evavica (válaszként erre: 60. - Kathy)
2006. júl. 11. 18:32

Az akaratero csodakra kepes Kathy! Ha igy haladsz, szerintem ha nem is 100%-osan, de nagyon kozel hozza vissza tudsz majd allni. Egy komoly baleset, serules sajnos sokszor maradando nyomot hagy.

Sok erot, es kitartast kivanok Neked!

61. Kathy (válaszként erre: 59. - 549be03e80)
2006. júl. 11. 16:09

Igazad van Brizzy! Nem is nagy dolgokra gondoltam en, amikor a rendszeres mozgast emlitettem, hiszen mint ahogy az alabbiakban is kifejtettem, sajnos meg mindig minden lepesem fajdalommal jar.

Erdekes, hogy amikor meg mindket labam gipszben volt, akkor ra tudtam venni magam a szobabicajozasra es az agyban valo tornara. Most, hogy mar legalabb jarni tudok, most meg hanyagolom ezeket a konnyebb testmozgasokat is. Persze amikor dolgozom az is egyfajta mozgast jelent es talan ezert van az, hogy mar kifogy az energiam estere. Nekem most meg a mindennapi teendok is farasztoak, de tudom, hogy csak akarat kerdese es hamarosan visszaterek a komolyabb, intenzivebb mozgashoz is.

60. Kathy (válaszként erre: 58. - Evavica)
2006. júl. 11. 15:59
Igen dolgozom, meghozza fizikai munkat vegzek es ami meg nem utolso szempont, hogy nem is vagyok a teljesitokepessegem csucspontjan. Egy baleset miatt tobb mint egy evig nem tudtam jarni, igy meg mindig kuszkodom a felgyogyulassal, de nem adom fel a remenyt. Ezert is mentem vissza dolgozni ido elott, hogy ne hagyjam el magam. Tudom, hogy mar soha nem leszek a regi, de probalok mindent ugy csinalni, mint ahogy "azelott" volt.
2006. júl. 11. 11:23
Kathy, nem muszaj "nagy" dolgokra gondolni a mozgasnal..en a heti bevasarlasnal, tudatosan a legtavolabbi helyen parkolok.Igy mire odatolom a trolly-t- lemertem a pedometeren- maris 150 kaloria egetes!:)))A Tv-t feleallok es lekapcsolom, nem hasznalom a remote control-t.Es igy tovabb...ha lehet allok ules helyett...:)
58. evavica (válaszként erre: 57. - Kathy)
2006. júl. 11. 03:28

Szia Kathy!

Hat igen, a mozgasra a legnehezebb ravennie magat az embernek. :-) Foleg egy egesz napos teves-veves utanm ami egy haztartassal jar, legalabbis nalam, mert 4 fiu utan nem eppen szanatorium az itthonlet. :-)

Te dolgozol valamit? Mert azutan sem konnyu raszedned magad meg kulon ugri-bugrira. :-)

Hat csak biztatgassuk magunkat aztan menni fog!!

Szio!

57. Kathy (válaszként erre: 56. - Evavica)
2006. júl. 11. 01:21

Igazad van, nem az a lenyeg, hogy minel gyorsabban szabadulj meg a feleslegtol, hanem, hogy tartani is tudjad az elert eredmenyt. Talan ez a legnehezebb. Most nekem is borzaszto nehez ravennem magam a mozgasra, pedig idaig mindig szorgalmasan sportoltam valamit.

Elobb-utobb majdcsak erot veszek magamon es akkor visszaall nalam a regi rend.

56. evavica (válaszként erre: 55. - Kathy)
2006. júl. 9. 04:49

Szia Kathy!

Koszonom a kedves biztatasod, igyekszem en is ertelmes hozzaszolasokat produkalni a forumon az elkovetkezendokben. :-)

Irtad hogy neked nem jott be az Atkinsezes. Nem reagalunk egyforman , hiszen mindannyian maskepp "mukodunk". :-) Van akinek ez valik be , van akinek mas. Az a lenyeg hogy mindenki megtalalja a neki legjobban mukodo modszert.

En hetfon lesz 2 hete hogy elkezdtem, es mar 5 kg lement, tehat ugy tunik beindult a fogyas. :-) Az igaz hogy ez biztos tobb idobe fog telni amig latvanyos lesz, de ugy gondolom hogy raerek szepen leadogatni a meg hatralevo kg-okat.

Neked gratulalok a fogyashoz, orulok hogy sikerult! Az en eredmenyeimrol is majd meg beszamolok a kesobbiekben. :-)

Udv!

55. Kathy (válaszként erre: 51. - Evavica)
2006. júl. 9. 01:09

Szia Evavica!

Eloszor en is csak nezelodtem a portalon, aztan egyszercsak "megszolaltam". Nagyon tetszett, hogy olyan kedves, barati hangulat alakult ki azok kozott, akiknek egyforma gondjuk van.

Most mar en is gyakran kifejtem a velemenyemet es mit mondjak, nagyon jol esik.

Irtad, hogy Atkinsezel. En is probaltam, de nekem valahogy nem jott be, pedig mindent betartottam, megsem fogytam. Amikor pedig a boromon kulonbozo elvaltozasokat eszleltem a sok zsir miatt, akkor abbahagytam es atvaltottam a * dietara. A latvanyos eredmeny annyira fellelkesitett, hogy most mar ketszer is vegigcsinaltam, eloszor 4 hetig, utana pedig 2 hetig. Az eredmenyem -8,4 kg lett.

Most pihenot tartok egy par hetig, utana pedig ujbol folytatni szeretnem, amig el nem erem az alomsulyom.

Udvozollek!

2006. júl. 8. 00:02
Koszonom Mokica :-) Elszant vagyok! :-)
2006. júl. 7. 23:49
szia akart lenni....:)
52. Mókica (válaszként erre: 51. - Evavica)
2006. júl. 7. 23:49

Szai Évavica:)

Üdv a fórumon:)

Sok sikert és kitartást a fogyidhoz:D

2006. júl. 7. 20:59

Sziasztok!

En is bejelentkezem Californiabol.:-) Masodik hete nezelodom a portalon, nagyon tetszik.

Az Atkins dietat csinalom , mar kezdek tul lenni az "elvonasi tuneteken" :-) (szenhidrat elvonas).

De szilard az elhatarozasom, ugyhogy nem hatralok!! :-) A csaladomtol mar kello csodalatot kaptam, mert eskuvon voltunk es meg ott sem csabultam el. :-)

Ha esetleg van meg mas is ebbol az allambol akkor orulnek ha jelentkezne.

Udv mindenkinek!

50. Mókica (válaszként erre: 49. - Notredame)
2006. júl. 7. 13:17

Ne bánkódj:))

Biztos mással is sikerül majd leadnod amit szeretnél:)

Nagyon drukkolok neked!!!!

Ügyeskedje!

Most jön haza szombaton a párom:)) Én is kiváncsi vagyok,hogy észrevesz -e majd valamit!hihihi:P

Szerdán egy olyan emberrel találkoztam aki nem látott 1 hónapja, és az első reakciója az, volt, hogy te szent ég mennyit fogytál:)))

Kiváncsi vagyok ő mit mond majd!

Puszika

2006. júl. 7. 12:57

Hat nem, o minden kulso segitsegnek ellene van. Na jo , ezt en tudtam, de azert megprobaltam, vitatkoztunk erveltunk vagy ket napig, de nem sikerult meggyoznom.

Alapanyagecsere dietet kezdtem, majd ket het mulva keresek agy masikat amivel folytatom. Rolam ennyit, most mar csak kitartas kell.

ha sikerul augusztus kozepere leadni 15 kilot, raallok a 90 naposra megnezem nalam milyen eredmenye lesz.

tovabbi sk sikert neked!

letelt mar a ket het , latott mar a parod?

48. Mókica (válaszként erre: 47. - Kathy)
2006. júl. 7. 12:47

Köszönöm drága vagy baba:)))

Csak ajánlani tudom minndenkinek ezt a diétát;)

<b>Notredame</b> sikerült beszélned a pároddal? Lesz ebből * diétázás;)

47. Kathy
2006. júl. 6. 01:37

Udv Mindenkinek!

Azt hiszem eleg sok orszagbol vagyunk ezen a forumon, de lehet, hogy meg nem is teljes a kor.Egy biztos, mindenki rendelkezik valamennyi sulyfelesleggel.

En most szuneteltetem a dietamat, mivel eddig eleg szep eredmenyt ertem el. Januar ota fogytam 14 kg-ot. Ezt tobbfele modszerrel tudtam elerni, de a leghatasosabb eddig a * dieta volt szamomra. Mivel eleg kemeny es meg annyira nem is ismert ez a fajta modszer, igy ugy dontottem, hogy nem kockaztatom az egeszsegem, egy kicsit pihentetem a szervezetem, azutan majd ujra nekirugaszkodom.

Mokica!

Lattam am az eredmenyed es csak gratulalni tudok a kitartasodhoz. En sem olyan konnyen tudtam leadni a kilokat, mint a tobbi lany, de megsem voltam elkeseredve, hiszen igy is tobb eredmenyt ertem el, mint amit almaimban gondoltam.

Mindenkinek tovabbi jo dietazast!

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook