Kicsi színes cumikat keresek! (beszélgetés)
AKKOR KEZDJÜK ELŐRÖL!!!HÁTHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tudom mikor volt divat 1987 körül. Kicsi szines cumik, felfüztük nyakláncnak és mindenre ráakasztgattuk. A kulcsomon még talált a lányom 3-at. De több nem maradt meg. Most honnan került elő de mindenki ezt keresi az iskolában az a menő.
Én sehol nem kapok, ha valaki tud segitsen. Az adatlapomra rakok fel képet emlékeztetőül, ezt egy eladási oldalon találtam de lejárt a licit ma.
Szoval ha valaki tud vagy van elfekvőben , kérem irjon. Köszi:Rózsa
hát igen m,ár nálunk sem árulnak.:(
ahogy anya ismondta utoljára ők vettek ott ilyen cumit.:( :D
én is gondolkoztam már azon.:D
van egy 3 éves öcsém..csak találok itthon egy pár cumit..:D
végülis.;) :D
:)
hát mostmár csak azt kell kideriteni h honnan lehet venni.:)
nekem is volt,meg is van 5 db:)
DE hogy honnan szereztük 20évvel ezelőtt.. majd megkérdem :D
anya nyitotta a fórumot és nekem kéne a cumi.:D
nagyon menő..:D
de gyömrőn nem lehet kapni..
sok mindenkinek van.de senkii nem tudja h honnan vezik csak cserélgetik..hát remélem lesz valahonnan..:)
Nekem is volt iskolás koromban, sajna ma már egy sincs meg.
Szerintem már sehol nem lehet kapni.
olyan még nekem is volt.
:)
Nem tudom mikor volt divat 1987 körül.Kicsi szines cumik,felfüztük nyakláncnak és mindenre ráakasztgattuk.A kulcsomon még talált a lányom 3-at.De több nem maradt meg.Most honnan került elő de mindenki ezt keresi az iskolában az a menő.
Én sehol nem kapok,ha valaki tud segitsen.Az adatlapomra rakok fel képet emlékeztetőül,ezt egy eladási oldalon találtam de lejárt a licit ma.
Szoval ha valaki tud vagy van elfekvőben ,kérem irjon.Köszi:Rózsa
További ajánlott fórumok:
- MAM cumikat használók
- Színes filc anyagot keresek méterre! Hol kaphatok ilyet, árat tudnátok mondani?
- Hány hónapos korig kell sterilizálni a cumikat, cumisüvegeket stb?
- Fekete női inget mivel vegyek, ha kicsit szinesíteni akarom az összképet?
- Más babája is eltünteti a cumikat?
- Keresek egy néger színészt. Nevét, és hogy milyen filmben játszott, nem tudom, de rendőri szerepben rémlik.