Ki volt a leghíresebb ember, akivel kezet fogtál, megérintetted stb? (beszélgetés)
eggyütt voltunk unokatesóm esküvőjén velük!!!!!!!
Gidófalvy Attila, Pohl Misi, Deák Bill Gyula, Demjén Ferenc, Kalapács József, D. Nagy Lajos, Presser Gábor, Kotipelto, Nightwish együttes tagjai (kiv. énekesnő)
még régen Cserháti Zsuzsa, Zámbó Jimmy
Détári Lajos, világválogatott labdarúgó! Az utolsó kedvenc focistám.
Papadimitriu Athina, Orbán Viktor, Zoltán Erika.
Pierrot egy szinielőadás szünetében+ autogram
Várszegi főapát Pannonhalmán
Orbán Viktor-fogadás a Nemzeti Múzeumban
Vizy András- több e-mail az iwiwen
Ja, és nem utolsó sorban Bessenyei Péter.
Straub Dezső, Koós János, Korda György, Rózsa György, Cseke Péter, Szerednyey Béla, Glatz Gábor, Kisszabó Gábor, Irigy Mirigy 2 emberke, sajna nevüket sosem tudom, Kupa Mihály, Markos, Nádas, Sass József, Pataki Attila, Rózsa Norbi, Darnyi Tamás, Koncz Gábor, Kárász Zénó, Sex Action anno 1000 éve, Varga Izabella, Szőke Zoltán.
Dr Csernus Imre- előadás, nem kezelés után :)
Sosem voltam taperolós fajta. X-D
Szerednyei Bélától kaptam egyszer egy tollat.
Hogy miért,azt már nem tudom:)(Gyulán,egy discoban)
Kovács Katival fogtunk kezet,Koós Jánossal pedig beszélgettem+autogramm
Még szakközép iskolás koromban az Örs vezér téren Kern Andrással találkoztam autogrammot is adott.
Önmagam:)))...hiszen, ha önmagam elismerem, munkám elismerik, és -a legtöbb esetben- tisztában vagyok önmagammal, vajon mi is lehetne ennél értékesebb számomra?...
Veres János-Pénzügyminiszter
még nagyon fiatalon a VIP együttessel és Hoffer Danival. V-Tech ( Kefírrel egy középsuliba jártunk, Jocit még rádiós korából ismerem), Anibal Cannibals (a régi munkahelyemen az éves bulin állandó vendégek voltak), Dopeman, Mc Hawer és Tekknö stbstbsbt..
Woody Allen, Samuel Jackson, de a legnagyobb élményem Surda volt, mert nagyon sokat ittunk Vele és a fiával...
Haumann Péter
Szörényi Örs
Zoltán Erika
Demjén Ferenc
Komár László
Neoton família
Bagi-Nacsa
Egy kis nosztalgia.
Nekem most hirtelen egy gyerekkori emlék jutott eszembe... Csillebérc, úttörőtábor.
Jött a Kubaszov és Farkas Bertalan... Nagy öröm volt akkor velük kezet fogni és beszélgetni.
Pár éve Tolcsvai Béla előadásában szerepeltünk együtt "Kutya bácsi"-val Raksányi Gellérttel, és szeretett rendezőnőnk, Nyilassy Judit temetésén Hirtling Istvánnal. Kedvenc társulatom a Beregszászi Nemzeti Szinház tagjaival, és a rendezővel Vidnyánszky Attilával.. Ezek a találkozások voltak fontosak számomra.
Az Inflagranti együttes énekese.
Kamarás Iván, Pindroch Csaba, Stohl András, Hegedűs D. Géza, Cipő...ennyi jutott eszembe
KÖszi:)
Remélem, nem olyan soká eljutok és is New York-ba.
Akkor ez lesz az első programom!
További ajánlott fórumok: