Ki volt a leghíresebb ember, akivel kezet fogtál, megérintetted stb? (beszélgetés)
Hol kezdődik a híres?
Gyurcsány Ferenc
Sebestyén Balázs
Paudits Béla
etcetera....
Én több emberrel is...
Császár Előd,Gregor Bernadett,Lukács Erzsi(régen a neotonba volt).
Kiprich Jozsef.
Eppen a zuhany alol jott ki, igy meztelen volt. Sikerult szinte az egesz akkori NBI-es Tatabanya csapatat meztelenul megtekintenem egy merkozes utan.
Ok szerintem jobban elveztek a helyzetet mint en fiatal lanykent.
Ma mar biztos, hogy nem allnek ott szemlesutve :-)
Nekem puszi van:
Latabár Kálmántól - kislány koromban együtt utaztunk a balatoni gyorson
Kóbor Jánostól (Omega)- középiskolás kori koncert után kaptam
Bródy Tinitől - őt 50 évesen sikerült "becserkészni", amikor a fiam szülinapi ajándékaként voltunk egy fellépésén.
Számomra az utóbbi a legértékesebb :)
Tom Cruise New York Cityben.
He is a rudest person in the whole world!..((
Eddás fiúk, Besenyei Péter (műrepülő, egy lépcsőházban laktam vele), Lázár testvérek (fogathajtó világbajnok), Dolly (roll), Fenyő Miki, Komár Laci, sok "híresség" fordult meg régen Gazdagréten a Szent Iván Éji Bulikon, akikkel lehetett a fellépés után beszélgetni is, aláírást kérni stb. De ez már gyerekkoromban volt.
Színészekkel is beszéltem, utoljára Józsa Imre jött be a boltba, ahol dolgozom, és segítséget kért tőlem, mert nem talált meg pár dolgot. Igaz, nem személyes jellegű beszélgetés volt, de...
(De a kedvenc magyar színészemmel még nem beszéltem személyesen, de nagyon szeretnék, ő Mikó István!)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Könyvek amik megérintettek
- A halál megérintett
- Mi az, ami mostanában megérintett, meghatott?