Ki, milyen filmet szeret? Film imádók ide! (beszélgetés)
Nekem is eszembe jutott egy örök kedvenc,Don Juan De Marco.
:))
A Jack & Sarah nagyon tetszett Richard E.Grant és Samantha Mathissal a főszerepben.
Hasonló kategóriában még a:Ha igaz vona c film is felejthetetlen perceket szerzett nekem :)
Más kategóriákból pedig:(Entrapment)Briliáns csapda Sean Connery és Catherine Zeta-Jonesszal
ők ketten fantasztikus párost alkotnak szerintem nagyon jól illenek egymáshoz,két szuper karakter.
De a /Double Jeopardy /Kettős kockázat vagy az Utánunk a tűzözön is hasonló élményekkel szolgált.
Most ennyi jött be kapásból,de amúgy van rengeteg ami még tetszett ;D
Nézed,vagy leszeded?:))
Mert én csak nézni tudnám,de nem tudom hol lehet?:)
Látad a kilenc és fél randi című magyar filmet???? Ha még nem akkor NE nézd meg! Magyar filmek közül
, a Csak szex és más semmi. Magyar filmek : LOLA, Állítsátok meg Terézanyut, Taxidermia,(ez nem könnyed, sőt!) de nekem tetszett.
Ezért jó az internet;)
Szinte a legfrissebb mozifilmekhez is hozzá lehet jutni 1-2-en belül:D
Most néztem meg a Made in Hungária c. filmet.
Láttatok már jó magyar filmet? Mert én nem nagyon:( Kevés kivétellel persze:)
Ezt érdemes megnézni, főleg aki szereti a Hungária együttes és Fenyő Mikit.
Én a sorozatokból a Szökést, Vészhelyzetet és korábban a Hegylakó sorozatot szerettem.
A Lost első évadja is tetszett, de amikor egyre húzták újabb évaddal mint a rétest, akkor abbahagytam.
Jaj, ezt tényleg nagyon jó film volt:) Én is láttam pár éve!
Bár az én kedvencem a Titanic óta Kate Winslet:)
Férfi színészből pedig rengeteg kedvenc van: Zachary Levi, Ryan Gosling, Chad Michael Murray, Wentwort Miller - bár mostanában lejjebb csúszott:)
Nem Bp-en élek, vidéki vagyok:)
Mivel mozijegyre nem telik, marad a net-es filmnézés;)
Helen Hunt-tal kihagyhatatlan film a Jövő kezdete :)
két mondatban úgy foglalnám össze, hogy iskolás gyerekek azt a feladatot kapják a suliban hogy változtassák meg a világot. Csak egynek sikerül, de az élete árán... döbbenetesen gyönyörű dráma, a másik szereplő Kevin Spacey
Én nagyon szeretem,szerintem remek showman.Előszőr nekem is túl amerikai volt,de valahogy megszerettem:)
Ace Venturák,meg a Mask,és még volt jó pár filmje amibe nagyon jó volt:)
Az első 50 randi; Nászok ásza ? :o))
Jim Carrey-t nem szeretem. Nekem túl sok.
:oDDDDDDDDDDD
Ugye, hogy mit ki nem kell állnia egy nőnek? :o)))))
Az:)))
Az a fő jelenet ,amikor epillál ,meg harisnyával bajlódik,háááát ,könnyesre röhögtem magam rajta!:))
További ajánlott fórumok:
- A TV-hez szeretném a pendrive-t csatlakoztatni, hogy filmet nézzünk, milyen beállítás kell hozzá?
- Aki szereti a MacLeod lányai című filmet, csatlakozzon!
- Látta valaki az Afrikai szeretők cimű filmet?
- Te hagynád veszni azt akit szeretsz és csak ma tudnád ezt megoldani? Inkább a bnőddel néznél egy filmet ugy hogy tudod hogy holnap már késő?
- Tudnátok ajánlani olyan filmet, ahol a férfi foglalt, de beleszeret egy másik nőbe? :)
- Média player az alapértelmezett lejátszóm, Hogyan tudom megszüntetni? Mást szeretnék, olyat ami minden filmet lejátszik.