Ki, milyen filmet szeret? Film imádók ide! (beszélgetés)
Mindenevő vagyok ,ami tele van fantáziával ,izgalommal,varázslattal !:))
Sidney Sheldont olvastam,Vivien Fabel-en mindig majd meghalok a nevetéstőlRemarque-tól valami 5 könyvet.Joane Cusac(?)-tól is jó párat....ők jutnak az eszembe,bocs ha roszúl írtam a nevüket!:)
Tényleg ,Fabelt elő is fogom venni,szükségem van egy kis nevetésre:))
Kicsit elmentünk a könyv írányába... Nem baj!
Milyen könyveket olvastok?
Kedvenc könyvem?Ez már nehezebb kérdés.
De első helyen a mese könyvek állnak,az tuti,a többi ,mind csak ezek után jön:))
Ja!És még Farkasokkal táncoló,Vad orhideák,
Gene Kelly,Fred Aster összes....sok van:)
:)
Én régen voltam nagy film,könyv imádó.Úgyhogy a kedvenceim is az őskorból valók:))
Kísértetház,Frances,Szárnyas fejvadász,Kis nagy ember,Bíborszín.....
Nálam is jöhet minden horror, vígjáték, romantikus, történelmi, sorozatgyilkosos!!!!
Nagyon szeretem a drámákat is nem rég láttam a HAJRÁ BOLDOGSÁGOT!-ot, látta valaki????
Thriller és horror! De főleg thriller, ami elgondolkodtató, és fordulatos, esetleg ijesztő!
Pl: Fekete víz
Aludj csak én álmodom !
nekem ez a film a nagy kedvenc
Szia Panka!
Én meg megszállottan töltögetek le filmeket :) Elsősorban a western és thriller, valamint a történelmi jellegű sztorik műfajában, mostanában viszont rákattantam a vígjátékokra.
További ajánlott fórumok:
- A TV-hez szeretném a pendrive-t csatlakoztatni, hogy filmet nézzünk, milyen beállítás kell hozzá?
- Aki szereti a MacLeod lányai című filmet, csatlakozzon!
- Látta valaki az Afrikai szeretők cimű filmet?
- Te hagynád veszni azt akit szeretsz és csak ma tudnád ezt megoldani? Inkább a bnőddel néznél egy filmet ugy hogy tudod hogy holnap már késő?
- Tudnátok ajánlani olyan filmet, ahol a férfi foglalt, de beleszeret egy másik nőbe? :)
- Média player az alapértelmezett lejátszóm, Hogyan tudom megszüntetni? Mást szeretnék, olyat ami minden filmet lejátszik.