Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kezdő csivava gazdi vagyok, mikre figyeljek? fórum

Kezdő csivava gazdi vagyok, mikre figyeljek? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
609. nila (válaszként erre: 608. - Ata06)
2013. okt. 23. 08:48

Szia ! Na megpróbálok válaszolni a kérdésekre !

Ki lett heréltetve úgy 2 hónapja és egy hónapja ilyen a viselkedése séta közben .

Van ithon egy Fiú kutyánk kint az udvaron ő nagy Neki nem meg neki (még ) Anyu lány kutája is nagy azzal is el van .

Séta közben az összes létező ,látótérbe kerülő kutyának neki akar menni ,mosog húz ronta neki.

Én ugye tartom a pórázt és mondom nem szabad !

Családban 4-en vagyunk , a Fiaim nagok , de imád velük kötözködni játszani .

Férjemet szereti ,szót fogad neki , Ő akár az ételét is leteheti elé nem núl hozzá csak úgy szenved ,hogy huha itt van ,de nem ehetem meg .

Velem alszik. Próbáltam elkülöníteni ,de nem megy , ha pl rendezvényen vagyok és hajnalba jövök haza akkor nem nagon tudjnák lenyugtatni vonyít , sír , keres .

2 helen van Neki étel és víz , 2 féle táppal ,tehát meg van a hele , persze tőlem (miért is ne ) mindig kunyizik . Ő mindig eszik , előttünk , utánunk , és közben :/

Az a baj , hog úgy elkéneztettem ,eg nagyon -nagyon nehéz év után kaptam , testileg -lelkileg genge beteg voltam és Ő lett a kis vigaszom babám . Fiam barátnője nézette velem azt a Cesar Millan csodálatos kutyadoki műsort ,de én kicsit makacsul csak szeretgettem a picikémet .

Most 1év 1 hónapos .

608. Ata06 (válaszként erre: 606. - Nila)
2013. okt. 22. 23:27

Elkényezteted-mit jelent?

Hányan vagytok a családban? Velük hogy viselkedik? Hol alszik? Hol eszik? Veletek? Külön? Előttetek? Utánatok?

Mesélj! Megmondom, hol hibázol! :)

607. Ata06 (válaszként erre: 604. - Nila)
2013. okt. 22. 23:25

Sziasztok! Nekem ugyan nem csivim van, de a nevelés minden kutyánál ugyanaz.

Mit csinálsz, mikor neki akar menni a kutyáknak? Mindegyiknek? Mindegy, hogy lány vagy fiú?

Idegrendszeren belül négy típus van. Van amit nem lehet megváltoztatni, de sok mindent igen.

Mennyi idős? Ivartalanítva van?

606. nila (válaszként erre: 605. - Tündér74)
2013. okt. 22. 16:25
Szerintem nem :( mármint nem fegyelmeztem ?( nagon elkényeztetem :'( Az Én hibám :/
605. tündér74 (válaszként erre: 604. - Nila)
2013. okt. 22. 10:18
"Pici" korában fegyelmezted rendesen? Mert olvastam egy csivavás könyvben, hogy nagyon el tudnak kanászodni, ha nincsenek rendre utasítva. Tudni kell nekik pontosan, hogy mit szabad és mit nem.
604. nila
2013. okt. 22. 05:54

Sziasztok !

Az én kis csivava babám nagyon rossz fiú :(

Minden kutyának neki akar menni .

Az gyerekeket utálja , ezt már írtam .

Kissé harapós .

Gonosz kis csivava :( Kezdig nem szeretni :'(

Sétáltatom és ha megakarják simogatni oda kap .

Engem foggal -körömmel véd a kis pici tündérem .

Sajnos az össze rossz jellemző illik rá amit a Csivikre mondanak :(

Nem tudom hogan fegyelmezzem :(

603. nila (válaszként erre: 602. - Macsek78)
2013. okt. 18. 19:55

Nemtudom mikor hagyta abba az öröm bepisit :/

Most 1éves és egy hónapos .

Szerencséd van ha a pelusra csinálja a dolgát :)

602. macsek78 (válaszként erre: 601. - Nila)
2013. okt. 18. 09:10

szia,Nila!A te kutyusod mennyi idős és mikor szokott le az "öröm pisiről"?

Ez nagyon jó hír,hogy nem fogja mindig ezt csinálni.

:-)

Kimenni ő sem nagyon szeret a hidegben,úgy hogy gyakrabban intézi a dolgait a pelenkájára.

601. nila (válaszként erre: 600. - Macsek78)
2013. okt. 17. 06:32

Szia !

Az én Picurkám is csinált ilyet :/

Én úgy csináltam ahogy beléptem az ajtón már tettem is ki . Nem tudom ,hog ettől ,de már nem pisil be örömébe .

Mindig üdvözől ha haza jövünk , naon boldog , felkap eg játékot és hozza oda hozzánk .

De .. még nem teljesen szobatiszta :( Van ,hogy becsuri .., ma reggelre meg be kaksi amíg zuhanoztam , pedig előtte kinn volt vag 20 percet .fázik a popokája .

2013. okt. 16. 16:40
Sziasztok,van egy 4 hónapos csivavánk Yoda.Ha csak egy kis időre is magára hagyjuk,mikor újra meglát minket annyira örül,hogy bepisil.Valakinek van abban tapasztalata,hogy lehetne ezt kiküszöbölni? Vagy csak a mi kutyánk ilyen?
599. nila
2013. okt. 10. 11:46

Az Én kis Falatkám is mindent felfal :/ alma , zöldség , macska kaja , hús bármi jöhet neki , főleg a kutyatrutyi .. huu attól megőrülök blőőe

kis gombócka lett , főleg ki is lett heréltetve ,. úgyhogy diétáztatni kellene valahogy .

598. tündér74 (válaszként erre: 597. - Andi6020)
2013. okt. 10. 11:10

Picur elé nyugodtan tehetek több tápot is, mint amennyi elő van írva, nem eszi meg mind. Bár az is lehet, hogy unja már, mert amikor csirkehúst adtam neki, azt pillanatok alatt befalta.:)

Mást egyenlőre még nem mertem adni.

597. andi6020 (válaszként erre: 595. - Nila)
2013. okt. 9. 11:59

Tényleg jó a furminátor.

Maya jövő héten lesz 5 hónapos. Grammra mérem ki neki a tápot, mert rettentő falánk. Heti 1x kap gyümölcsöt, meg 2-3 naponta kefirt vagy joghurtot, és így is, hmmmm, gömbölyded :)

596. tündér74 (válaszként erre: 595. - Nila)
2013. okt. 9. 11:06
Picur imádja a fiamat, állandóan vele akar játszani, de azért néha menekül is előle:))
595. nila (válaszként erre: 594. - Tündér74)
2013. okt. 6. 07:43

Az Én Falatkám utálja a "méteren aluliakat" a gyerekeket :/

ha lenne itthon olyan akkor bizti nem utáéná Őket :-))

Vettem én i furminátort remélem bevállik :)

Ki lett heréltetve a picikém és úgy látom hízásnak indult :/

2013. okt. 4. 11:06

Sziasztok!

Picur kutyusunk már sokat nőtt. A kisfiam (6 éves) sokszor nyúzza, szegény kutyus van mikor menekül előle.

Gézengúz fiamnak már mondtam, hogy finoman közelítsen hozzá, ez nem egy pitbull, hanem egy nagyon kicsi, törékeny kutyus.

Ti kutyuskátok hogy van? Mi tegnap kivittük először sétálni, vagyis bent volt a férjem kabátjában, onnét kukucskált. Még nem akarjuk sétáltatni, mert nincs meg minden védőoltása.

2013. okt. 3. 00:51
Ha furminátorral átfésülöd heti 2x akkor abbamarad a vedlés! Legalábbis nekünk bevállt!
2013. okt. 1. 21:57

Elkezdett vedleni.

A tiétek is?

Meddig tart ez?

591. nila (válaszként erre: 590. - Tündér74)
2013. szept. 16. 12:28

Szia !

Köszönöm :) Tegyél fel Te is .

Ugye milyen Édesek ,én már el sem tudnám képzelni Nélüle az életem :)

590. tündér74 (válaszként erre: 589. - Nila)
2013. szept. 16. 09:42

Megnéztem a kutyusodat! Nagyon édes!

Majd én is teszek fel Picurról képeket.

589. nila (válaszként erre: 588. - Tündér74)
2013. szept. 15. 07:36

Szia !

vannak Róla (kicsi terroristámról ) képek az adatlapomon naplóba ,nézzd meg :))

nem probléma az nem sok idő ,de én azt vettem észre ahogy haza ér valaki azonnal ki kell tenni pipsizni-kaksizni ,mert akkor már nem birja tovább tartani az örömtől ˙(gondolom)

én is 8-4-ig dolgozom ,de van ,hogy 7 végézek vendéglátóban az még hosszabb idő .a lényeg játékai legyenek , legyenek mindig újak pl egyet elteszel egy hét múlva előveszed éd az leköti kedvencé válik pár napig :) ez az én meglátásom :-)) gyere nézz be a naplómba :*

588. tündér74 (válaszként erre: 587. - Nila)
2013. szept. 12. 10:14

Köszönöm, aranyos vagy!:)

Jól van egyébként a kutyus, sőt, olyan hiperaktív amikor hazaérünk, de hát nem csodálom, szegénykém egész nap egyedül van.

Az egyébként nem probléma, ha reggel 8-tól kb. délután 4-ig egyedül van? Gondolom majd idővel átáll erre az életritmusra.

Hogy hívják a Te kis kutyusodat? Persze biztos leírtad már, de nem olvastam el az egész topikot. A miénknek Picur a neve, kisfiú és nagyon-nagyon virgonc:)

587. nila (válaszként erre: 586. - Tündér74)
2013. szept. 11. 11:00

Istenem , drukkolok ,hogy semmi baj ne érje a kis picit :( szegény apróságok :'(

Én rendes helyről vásároltam az én babámat ! Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot .

Nagyon kedves lány és attól ,hogy nem Tőle vetted bisztos válaszol ha bajban vagy kérdésed van ! Réka csivavái néven a facén is fenn van .

szoritok ,hogy minden ok legyen !

Az én picimnek 2X ment a pocija a fog válltáskor , semmi más baj nincs vele , mindent eszik , nem kell orvoshoz rohangálni vele . Néha bepisil ,mert egy elkényeztetett kis majom és nem akar kimenni esőbe :D

586. tündér74 (válaszként erre: 5. - CsokiCsillag:))
2013. szept. 11. 10:47

Szia!

Mi múlt pénteken vettünk egy kis csivavát és mi is Győrszentivánon. Valószínű, hogy ugyanazoknál vásároltunk kiskutyust, akiknél Te is. Rengeteg kutya volt ott, mondta is a nő, hogy külföldre viszik ki a kutyákat.

Nekünk is az volt az első, hogy elvittük az állatorvoshoz. Az állatorvos mondta, hogy tuti, hogy nem kapta meg a kutyuska az első védőoltást sem, mert nem volt rajta azon a kis üvegen a matrica, amit ugye beletesznek a törzskönyvébe.

Olyan szörnyű egyébként, mindenhol csak szélhámosokba botlik az ember.

Úgyhogy csak most, 11 hetesen kapta meg első védőoltását a kutyuskánk. Remélem nem fog megbetegedni, sehová nem visszük.

585. andi6020 (válaszként erre: 583. - Anneeeeee)
2013. júl. 25. 21:06
Fúúúúúúú, ez mekkora poén.
584. andi6020 (válaszként erre: 582. - Nila)
2013. júl. 25. 21:05

Semmivel.

Akkor egyszer mostam meg.

2013. júl. 25. 21:03
Ne ülj rá :D
582. nila (válaszként erre: 581. - Andi6020)
2013. júl. 25. 21:02

Ajj , hát en is jol megszidtam es bizony ra csaltam a pipsijára. Toporzekoltam :/ setaltatas közben ááá nem volt ciki:-).

Mivel mosod a fogat ?

581. andi6020 (válaszként erre: 580. - Nila)
2013. júl. 25. 18:09

Nálam a yorki 1x csinált ilyent.

Leszidtam, aztán megmostam a fogát. Nagyon mit tenni nem tudsz, mint tiltod.

Azt mondják vitaminhiányra utal, de ez nálunk sem állt fent.

Hányingerem van, ha csak rágondolok. Ráadásul valami hígabb macskafosba lakmározott bele. Blőőőőőőő, undi :SSS

580. nila
2013. júl. 25. 17:55

segítség segítség :( a kicsi Csivavaám sétaközben megette máskutya kaksiját :( blőőő

mit tegyek ,hogy ne csinálon ilyet töbet . ??

természetesen nem éheztetem és változatosan étkezik

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook