Kezdő csivava gazdi vagyok, mikre figyeljek? (beszélgetés)
Köszi.
Energiabomba a kisasszony. :)
Szuzi egyenlőre utálja, de majd megbékél. Remélem.
:-) gratulálok Csajok a Csivavákhoz !!!! Andi , na milyen a kislány ? A Másik kutyus mit szól hizzá ???
Az en csivim 10 hónapos :) imádom , azon gondolkodom , hogy kap egy kistestvért , de ezt meg atrágom :)
Szerintem most még kár agyalni, megtudod, ha megismered.
Nálunk hetek óta eldöntött tény volt, hogy Zara lesz, aztán ahogy eltöltöttünk együtt pár órát tudtam, hogy ő Maya, és hogy a Zara név egyáltalán nem hozzá való. Ne kérdezd miért, fogalmam nincs.
Szia
Egy hete van csivavám (és 4 éve 2 yorkim, bár már csak 1). Ha gondolod :)
Sziasztok!
Miskolc környékén keresek csivava kiskutyát, aki tud légyszi segítsen.
Sziasztok !
Remélem mindenki Csivi babája és Gazdája jól van :)
Mi most még mindig a bepisivel küzdünk ,de már jó úton haladunk :)
Puszi .
Sziasztok !!
Még nem akarom elkiabálni ,de a kaksi az a pelusra megy a kijelölt helyen :)
A Pisi egyenlőre oda ahova a kedve tartja :D
Ma is sétáltunk , imádta , viszont azt vettem észre Babám húzza a fenekét :(
Férges nem lehet ,mert féreghajtózva van rendesen .
szombaton jó idő volt ,adtam rá egy kabátkát és elsétáltunk az Orvoshoz (aki imádja , mert mese szép kis pasi ám a kutyusom!!)
Nagyon élvezte a sétát , oda fele pisilt , nagyon nagyon örültem és megdicsértem , hazafele kaksolt hát akkor még boldogabb voltam :)
Ma nem szeretett volna ki menni .Ha kinyitom az ajtót akkor kiszalad meg vissza .Olyan tündéri ,de vigyázni kell mert van kinnt egy nagy kutyánk és ő nem szereti a Picikémet .
Banánt keveset kap ,de olyan pépes tőle a kaksi ,eddig nem okozott szorulást .
Sziasztok!
Már lassan 2 éves a kan csivavám (ivartalanított) és semmi bajom vele, mert tényleg egy okos, jól nevelt kutyus, viszont érdekelne, hogy más tapasztalt-e ilyet. Szval este olyan 8-9 körül már nagyon álmosak a szemei :D akkor beteszem az ágyba és reggel 9ig meg sem moccan úgy alszik, majd kimegy wc-zni és vissza az ágyba, aztán van hogy este 5-ig fel sem kel. Miután felkelt eszik és mint egy rakéta pörög :D játszik a játékaival, velem, stb... és este megint alvás. Szval rengeteget alszik, (és nem azért mert nem foglalkozom vele) anyuék meg mindenki nagyon sokat foglalkozik vele, úgyhogy nem hinném, hogy unalomból alszik. Egészséges, állatorvos mindig látja. Normális kaját kap stb. Szóval nektek mennyit alszik? Mondjuk nyáron aktívabb az igaz. Lehet a tél miatt?
Köszi a válaszokat :)
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki?
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Kezdő cicásként mire figyeljek?
- Egész libát hogy lehet a legfinomabban megsütni? Nagyon kezdő vagyok és félek hogy kiszárítom! Mire figyeljek?