Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat... (beszélgetés)
Szerintem nincs olyan fórum, ahol ne lenne legalább egy olyan hozzászóló, akinek nem tetszik a téma.
Mi viszont itt vagyunk, szorítunk, úgyhogy no para:D
Bár ezen kívül sokat nem tudunk segíteni, de lelki szemetesnek jók vagyunk asszem:D
Legalábbis én személy szerint biztos:D
Lehet. Lehet, hogy nálam igen.
nekem fontos a papír.
És nem, nem nézek le senkit, aki nem házas:-)
na akkor örülök, hogy nem pánikolsz be
helyes
nem is szabad
Miért? Mi rossz van abban? Az is csak egy papír, attól az érzelmek nem változnak.
Vagy nálad igen?
volt egyetlen ejszaka, amikor nem vedekeztünk, tekintve, hogy annyira elragadott bennünket a hev, hogy bennem ment el. Ebböl kiindulva, ha akkor megfogantam, akkor most 5hetes lehetek.
Elöre latom a reakciojat, ha pozitiv lesz. Hetekig ugy jar-kel mint egy elö halott, levegönek nezve engem. Nem hiszem, hogy abortuszra merne küldeni. Pontosan ismeri a nezeteimet.
Holnap nézd meg a reakcióját ha pozítiv lesz a teszt!Akkor úgyis kifogja bökni első szavait hogy írány a doki vetessük el vagy JUHÉÉ!!!
De egyébként hogy vagy?Tüneteid?3hete késik az olvastam és 5 hetesnek számolod magad miért?
hajjaj
ez tényleg nem jó
lehet, hogy most tényleg nem akar babát
na de majd megenyhül
Mondjuk megértelek teljesen, de mindenképp az lenne a legjobb, ha meg tudnátok beszélni, hogy mi a probléma.
Remélem sikerül megbeszélnetek. Lehet, hogy ma hazajön, és ő fog odamenni hozzád és bocsánatot kérni. Lehet neki is át kell gondolnia a dolgokat. Bár számora akkor is furcsa a hozzáállása. Persze mi ezt így nem tudjuk megítélni egy-két mondat alapján, hogy ő milyen is valójában:) Ezt úgyis te érzed a legjobban:)
Remélem rendbe jöttök hamar.
Én a helyedben vállalnám a babót, ha terhes vagy netán. 35 vagy, mire vársz még??? ha elveteted, nagyobba kockázata annak, h ne legyen többet babád..(mekkora rombolást végez benned egy esetleges abortusz?? ) te is csak nő vagy, nekünk nőknek van egy határ, meddig lehetünk terhesek, nem? Én úgy hallottam, 30 felett már azért nagyon oda kell figyelni az ember lányának kismamaként. Nemhogy 35 évesen.. Beszélj a férjeddel szépen, higgadtan. Nagyon csúnya volt részéről ez a viselkedés, neki is időt kell adni hogy feldolgozza. Viszont a helyedben kicsit helyre tenném a dolgokat a fejében, tisztában kell lennie, hogy neked mi kell a munkába álláshoz, (ahogy írtad hitelesíteni kell a diplomád)..stb, ő azért tart el, mer te nem találsz semmit, nem azért, mert nem akarsz dolgozni!!! a helyedben kitörnék, és fejéhez vágnám a sok szörnyűséget amit művel veled. TE vagy nehezebb helyzetben, nem ő. Ha szemedre veti, h eltart, nem szeret. HA a lehetséges terhesség híre zaklatta fel ,akkor meg higgadtan, komolyan, határozottan mondd meg neki kerek-perec, a baba nélkül, vagy a babával együtt vagy kellesz neki, és normálisan bánik majd veled,, vagy mehet a büdös francba... lépj le tőle, mert akkor nem szeret. (gondolom nem csak emiatt van baj, a pénzhiányról nem te tehetsz, h nincs munkád. mellesleg csak úgy mondom, h nekem is van egy kisfiam, 2 és fél éves, nincs munkám, férjem keres egyedül. Mi albiba lakunk, semmink nincs, és mégis jól kijövünk,(bár a pénz nem vet fel minket, férjem most jött ki a mínuszból.. ))és így is fel tudjuk nevelni a picit!
Kisbabaként meg mit kéne rá költeni? ha anyatejcis, még táp se kéne! MAx pelus, de erre meg ott a családi, ha jól tudom!
Úgyhogy ha lesz babó, többet fogtok ti elvinni feles dolgokra, mint az az ártatlan kicsi. tehát a férjed nem jöhet ezzel, h jajj mennyibe kerül a baba.. REmélem minden rendben lesz köztetek. DE azért ne hagyd, h ha terhes vagy, választás elé állítson. Az régen rossz, és ne neked kelljen megalázni magad, mert terhes lettél.
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Férjemmel megbeszéltük, hogy ha egyikünk meghalna, a hamvait tartalmazó urnát a másik hazaviszi.
- Arab fiúba szerettem bele! Mit csináljak?