Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat... (beszélgetés)
Azért sajnálom...
Mondd meg a párodnak,h összeteheti a 2 kezét,h kimentél vele.Mert megtehetted volna,h addig itthon maradsz,amíg nincsen tuti állásod kint.Ezt,h ki vagy szolgáltatva neki köszönheted.Bár sajnos vannak olyan pasik,akik ezt szeretik.Sajnos ez a bántalmazás első lépése.Kiszolgáltatottá teszik a nőt.Aztán lelkileg bántalmazzák,és a legvégső eset,amikor már fizikálisan is...
Azért érzed az ürességet,mert akire a legjobban számítottál,cserben hagyott és nem is akárhogyan.
Bevallom,én azért is szorítok,h ennél a pasinál megértőbb és szeretőbb társat találj,aki megbecsül!Mint nőt,mint társat,mint dolgozót...
Kitartás! :-)
Sziasztok Lanyok!
Megcsinaltam a tesztet, majdnem kiugrott a szivem izgalmamban, amig varni kellett. Megintcsak negativ lett. Nem jelent meg a masodik csik. Hat ez van! Ennek ellenere jövö het keddre bejelentkeztem egy nögyogyaszhoz, azert szeretnem tudni, miert nem jön meg a menzeszem. A ferjem tovabbra is morog, puffogva jar-kel a lakasban. Este megmondom neki, hogy abba lehet hagyni a cirkuszt es az orra ala dugom a negativ tesztet. Valamint megmondom neki, hogy gusztustalan, undorito modon viselkedik es ha ez meg egyszer elöfordul, elmehet a jo k. edesanyjaba. Megis mit kepzel magarol ez a barom? Nem banhat ugy velem, mint egy felmosoronggyal. Iszonyat merges vagyok ra!
Most mar csak azt mondja meg valaki, miert erzek ilyen rohadt üresseget, csalodottsagot? Bevallom öszinten nagyon örültem volna, ha megjelenik meg egy csik. De hat nem igy lett...
Szeretnem mindenkinek megköszönni, hogy tamogatott. Sokat jelentett, hogy volt kivel beszelgetnem, mert itt ebben a szamomra idegen orszagban meg nem ismerek joforman senkit.
Na? Na?
Én itt vagyok:)
Szorítok nagyon:)
Most nem beszólni akarok, de miért kell mindenkinek rögtön azt a kérdést felvetni, vagy már-már "bele terelni" a témába, hogy biztos egy másik nő van a képben. Tudom, a férfiak a megbízhatatlanok, stb. De nem hiszem, hogy rögtön erre kell asszociálni minden viselkedéseltérésből.
:)
Szia örülök hogy dumcsiztunk!!:)
Én is jövő reggel hogy mi újság van!!
További kellemes beszélgetést!!
Sziasztok!!
További szép napot!!
Egyetértek:D:D
Szerintem ezért simán lehetne indítani mégegy fórumot:D:D
Biztos nagyon megoszlanak a vélemények. Ez itt is látszik 2-3 ember között:D:D
Sundance:) Én most lépek, de reggel itt leszek:):)
Okés itt befejeztem én mert elkanyarodtunk attól a témától ami a fórum címe :)))
Sundance +++++++++++++++++ Mikor írsz reggel??
az már régen rossz ha a papir miatt nehezebben lép az ember....
ha nincsen meg a harmónia(márpedig ha "lépésre" kerül a sor, akkor már minden bizonnyal nincs...) akkor ne a papír "tartson össze".....
miért is kellene ezért rosszul érezned magad
ilyenre ne is gondolj
meglásd, hogy ha baba lesz, hatalmas boldogságot fog okozni
na persze néha bosszúságot, pl mikor zsírkrétával a falra fírkál, de ezek csak apróságok ahhoz képest, hogy milyen végighallgatni az anyáknapi köszöntőt
látom az anyukákon
Számomra is fontos a papír, de leginkább akkor ha gyereket akarok majd. Lehet maradi vagyok e téren, nem tudom...
a statisztika...arról ugye soha nem készült még statisztika , hányan mentek szét,akik csak élettársi kapcsolatban éltek. Talán még a legtöbb embernek többet jelent a házasság egy puszta papírnál. A nőknek meg általában számít, hogy a párjuk a férjük legyen majd.Nem akarok általánosítani,de sztem a legtöbb nő szeretne esküvőt.Csak a férfiak ódzkodnak ettől.
Na és a gyerek születésekor elég fura ez az apasági nyiltakozat..nekem ez kicsit megalázó lenne,de tudom,maradi vagyok :)
Lehet. Bár szerintem annyira erősít meg egy kapcsolatot, hogy tovább tart az elválás. Papíron. Valakik el sem válnak, mert évekig tartana, inkább csak külön költöznek.
Ha valaki menni akar, akkor menni fog.
Persze lehet én gondolom csak így:D:D
:)))
bocsánat...tudom, hogy komoly a helyzet, de ez mégis olyan vicces...pasik
Én meg szerény személyem érzek akkora köteléket hogy összetarozunk!Menyasszonyi szintre eljutottunk gyűrű van az újjamon csak éppen a neve nem az enyém ennyi!De ha megyünk az útcán senki nem fogja látni hogy házas vagy nem!
De mindenki saját érzéseit nézi és ami fontos neki és ezt tiszteletbe is kell tartani!
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Férjemmel megbeszéltük, hogy ha egyikünk meghalna, a hamvait tartalmazó urnát a másik hazaviszi.
- Arab fiúba szerettem bele! Mit csináljak?