Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat... (beszélgetés)
az talán rosszabb, mint ha megütne...
Így foyton azt fogod érezni, te vagy a hibás...
Én is ezt tettem,
ma már áldom az eszem, hogy kiléptem belőlle, akármennyire rohadtul is fájt!
az is lehet pánikba eset, hiszen most mentetek ki és nem tud mit kezdeni a helyzettel
Az én exem már bocsi, de 6 hónapos terhesen a fejemhez vágta, nem is ővé a gyerek...Kiderült neki volt kapcsolata mással... a gyerek egy éves hónapos koráig bírtam, aztán kidobtam, mert nem bírtam tovább a megalázásait amit nap mint nap el kellett viselnem.
Bocsi de ez brutál tőlle.
Én lehet hazajönnék, kerül amibe kerül.
Most el kell töletek bucsuznom. Megyek bevasarolni, meg nagyot setalni a kutyammal. Ha delutan meg lesz idöm, irok nektek, ha nem akkor kedden reggel jövök.
Mindenkinek kellemes hetveget!
azért, mert az egyik fél bunkó, nem kell neked is annak lenned. elvégre az lenne a legjobb, ha kibékülnétek, és helyrehoznátok ezt az egész dolgot köztetek. LEhetsz közömbös vele, de úgy, h ne sértsd meg őt, csak annyira, h kapjon észbe.
azzal nem biztos h túl sokat használsz, h kiabálsz vele, meg hasonlók. Próbálj kicsit erőt venni a"nyers modorodon", és kicsit másként fogalmazni neki. Elhiszem h ideges vagy, én is az lennék, de valahogy neked kell feljebb kerekedned rajta, h lássa erőseb vagy, de azt nem veszekedéssel, fröcskölődéssel éred majd el.. remélem délután kicsit fogtok vmi jót is kihozni ebből... (lehet azt totál para van nála a babó miatt, és ilyen furán reagálja le.. téged hibáztat, azt most szembesül h ő is felelős... emiatt sem jó veszekedni, mert ha szeret és nála egy pillanatnyi elmezavar, akkor lehet még jó a vége... nem védésként, mert amit tett, arra nincs mentség, és bizony pedáloznia kéne érted... )
Igen igazad van, eleg lett volna neki ennyit mondani. Csak bennem napok ota felgyült az elfojtott harag es neha sajnos eleg nyers tud lenni a modorom. Az sms-dolog nem rossz ötlet.... :)))
Igen, amiota ismerjük egymast mindig en inteztem a jogi dolgait.
de miért haragszol rá? mert nem örül veled? dehisz nem titkolta, hogy ő még nem áll készen (egyenlőre?)...
persze a düh sokmindent mondat az emberrel, ez is igaz.
én is ugyanezt gondolom.
mi vagyunk akik döntünk, lehet igent és nemet is mondani.
egy ember se tökéletes, és hát fura a közömbössége, de az is, ahogy Sundance beszél a férjéről....legalábbis normális kapcsolat esetén.
ha nem akar gyereket, nem akar, fel kell fogni, és ha ő meg igen...
ezt már házasság előtt is meg lehet beszélni normálisan, szerintem.
Pfff!Ez igen!
Még hogy mi bajod van???
Kérdezd már meg,h neki mi baja van?!!!Ha neki kell valami,akkor már nyüszít érted...áhh
Megyek dolgozni,délután jövök,és várom a fejleményeket!:-)
::D:D:D
De jót nevettem:)
Persze nem azért mert vicces, csak gondolom most azért megkönnyebbültél:)
Lehet most elgondolkozik amíg haza nem ér...
Remélem meg tudjátok beszélni.
MOndjuk én ma 2-től holnap délutánig nem leszek net közelben, de remélem nem maradok le semmiről:D:D
Akkooo, mondom a tovabbi fejlemenyeket:
Miutan magahoz tert a döbbenettöl (ezt a hangnemet nem szokta meg tölem) megint felhivott. Artatlan hangon kerdezte, hogy mi bajom van!!!! Erre en mar orditottam vele: Mi bajom van te fajparaszt????? Meg meg mered kerdezni????? Gondolkodj el rajta te östulok!!!! A jogi problemaidat meg old meg magad! Es kinyomtam a telefont.
Most jobban erzem magam. :)
Hát ez szar!Nagyon!Nem szól hozzád 3 napig,aztán meg menjél be,mintha mi sem történt volna?Hát nem!
Énkomolyan mondom,összecsomagolnék,és mire hazaért már itthon lennék a szüleimnél!Ezt most halál komolyan mondom.
Persze ez sem lenne hosszú távú megoldás,mert egyszer csak le kell ülni...
Akkor inkbb maradj otthon,és ne főzz neki vacsit...ennyi.Ha akar valamit,mondja el!Áh,de felbsztam magam!!!
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Férjemmel megbeszéltük, hogy ha egyikünk meghalna, a hamvait tartalmazó urnát a másik hazaviszi.
- Arab fiúba szerettem bele! Mit csináljak?