Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat... (beszélgetés)
Valószínűleg ő is épp úgy érez most, mint ahogy te írtad, hogy a háta közepére kívánja most a bébit.
Ettől még ha kiderülne, hogy tényleg terhes vagy, nem biztos, hogy nem támogatna. Csak jelenleg kisebb gondja is nagyob annál, hogy egy negatív teszt után azzal foglalkozzon, hogy te tüneteket produkálsz.
A negatív teszt persze nem zár ki semmit, nem biztos, hogy az 5 hetes terhességet kimutatja. Főleg, hgy nem tudni, mikor volt ovulációd.
A fogorvos nem orvos, csak "fogász" :))) (nem megsértődni! :) )
Attól függetlenül, hogy valaki orvos vagy mérnök, vagy politikus, még lehet a gyerekkérdésben kevésbé lelkes függetlenül a korától. Ez nem foglalkozásfüggő.
Szia!Szerintem ha meg megis remult a gondolattol akkor is eleg gusztustalannak tartom a viselkedeset!!!Foleg egy ilyen temaban!hat nem tudom,en elgondolkoznek azon hogy most mi is van kettotok kozt,mert ha egy ilyen fontos kerdesben nem lehet ra szamitani(marpedig ez egy eletre szol),akkor mit varhatsz el tole.
Ne haragudj,ezzel nem megbantani akarlak,de amikor elolvastam a torteneted egy kicsit merges lettem,nem ertem miert hisztizik mint egy furdos kurva(mar elnezest a kifejezesert),lekene ulnie es megbeszelni!!!
nyugi, az enyém is padlót fogott...:-))
Neki kellett vagy 3 hónap mire hozzászokott a gondolathoz....de az eredmény nálunk is az lett, mint nálatok..:-)))
35 éves...meddig és mire várjon???
Ő szeretne gyereket, ez kitűnik az írásából...akkor...???
a fiam jan. 17.-én fogant tuti a dátum! Már azon a hétvégén émelyegtem...febr.23.-án még negatív volt a teszt, és aznap a dokinő még a petezsákot sem látta, visszarendelt 1 hétre rá, akkor már biztos volt.
A lányomnál nem volt ilyen, akkor hamar kimutatta már 2 hét késésnél.
az én párom is kiborult,mikor mondtam neki,hogy kismama vagyok..mi volt a válasz?-remélem nem tőlem...
idióta,hát kitől?nincs más férfi az életemben..
puffogott,csapkodott,duzzogott...elmagyaráztam neki,hogy ez nem megoldás semmire...hagyni kellett,hogy meg eméssze,átgondolta,aztán utána ő volt a világ legboldogabb embere....11 hónapos a kislányunk és imádják egymást...pedig anyagilag mi is a béka segge alatt vagyunk...
remélem megoldódik és a párod is megbékél a gondolattal...majd írd meg mi volt...
én is
mindenképp
szia!
Hiszed vagy már biztos Tudod???
Szerintem csak megijedt a felelősségtől!
Ugyanis most realizálódott benne,h felelősséggel tartozik valaki felé...írtad is,h nem a legjobbkor...Hát,akkor mondd el a párodnak kedvesen,h tudod,h nem a legjobbkor,de ez történt...és nem csak egyedül csináltad.Mondd meg neki,h nem szeretnéd elvetetni,és hogy valójában ő is szerette volna.Nyugtasd meg,h nem lesz baj,mindent megoldotok ketten!!!Hátha ennyi is megenyhíti.Nyiss te,ha nagyon bezárkózott.Szerintem nagyon megijedt!
Az a tuti ha több tesztet csinálsz.Habár ha velem ilyen lenne a párom szerintem meggondolnám a dolgot, habár nekem sem alakultak jól a dolgo, eanno őmég örült neki.
ez fájhatott lelkileg, hogy ilyen...
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Férjemmel megbeszéltük, hogy ha egyikünk meghalna, a hamvait tartalmazó urnát a másik hazaviszi.
- Arab fiúba szerettem bele! Mit csináljak?