Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat... (beszélgetés)
Igazan nagyon kedves vagy! :) Azonnal megirom az eredmenyt, amint tudom.
Nem volt kedvem tegnap este elmondani csak azert is a velemenyemet, mivel annyira bantott, hogy nem csinaltam semmi rosszat, megis büntet. Inkabb a sirast probaltam visszanyelni.
Sziasztok!
Gyorsan átfutottam a fórumot és csendes figyelő leszek de már nagyon kiváncsi vagyok és én is azt kivánom mint az előttem szóló azt lásd meg amit TE szeretnél!!
Bocsi a belevauért :)
Azt hiszem, ez a legjobb, amit most tehetsz. Mondjuk az elég gáz, hogy nem szól hozzád azóta. Próbáltad megbeszélni vele a dolgot? Attól függetlenül, hogy nem szólal meg, én biztos elmondanám a véleményem neki. :D
Holnap reggel itt fogok ülni és várom az eredményt.
Kívánom, hogy azt lásd meg a teszten, amit tényleg szeretnél a szíved mélyén:):)
ezt jó teszed
nem szól hozzád?
jajjjjj
vedd elő a sodrófát:)
Lehet már írtad, csak elkerülte a figyelmem...
Végülis most mit fogsz csinálni?
Csinálsz még tesztet? Vagy elmész orvoshoz?
Jó, mindenkinek szíve joga, milyen esküvőt szeretne. Valaki 10ezerből valaki 100ezerből. Nekem igazából teljesen mindegy.
A lényeg szerintem, hogy papír nem erősíti meg a kapcsolatot.
Amúgy én is csak azokat hívnám meg, akikkel tartom is a kapcsolatot. Ezért is mondtam az 50főt kb.
De ez egy másik fórumba tartozik:D
Nekem nem lesz nagy esküvőm. Se kedvem, se energiám végigmagyarázni kit miért igen, és miért nem hívok meg, így egyszerűbb, ha senki nem lesz ott. Utána, később valamikor egy fogadást, vagy vacsorát lehet a barátoknak tartani.
Nekem is van családom, népesen is vannak, csak a "legszűkebb" társaság (unokatestvérekkel együtt) 60 fő, s mivel soha egy sem kérdezett és érdeklődött még felőlem, s amikor a diplomaosztóm volt egyik se mondta az (az ingyen vendéglátás ellenére-nagy buli volt) hogy húzzam meg a fülét-farkát.
Nezd a kulföldi tartozkodas nagyon megcibalja a kapcsolatokat ! Az sem nagyon jo ha az ember teljessen kivan szolgaltatva 1-masik embernek !
En a Te helyedben mielöbb munkat keresnek es barmit , hogy önallo legyek anyagilag !
Vagy pedig surgössen hazamennek es dolgoznek a hivatasomban.
Igen, ebben szinte biztos voltam, hogy ezt fogod írni....
Csak ha már valaki össze akar annyira házasodni, akkor gondolom szép esküvőt is szeretne és nem 5 ember társaságában.
Legalábbis mi ha egyszer úgy döntünk, hogy összeházasodunk, akkor szeretném, ha az tényleg szép lenne. Nem kell, hogy millós összeg legyen és több száz ember.
De mondjuk nekem a szűk családi kör is úgy kb. 50 fő. Mert mindenkinek van ugye családja és illik azokat is meghívni. És ha már esküvő, akkor ruha is kell, és szerintem csak a ruha lenne 10 E Ft körül, ha nem több.
Persze be lehet menni egy sima "ünneplős" cuccban is, úgy hogy a vállamra kapom Marika nénit, meg Béla bát, hogy írják alá a papírt.....de őszintén...szerinted ki álmodik ilyen esküvőről?
És mivel nekünk annyira nem fontos, ezért várunk addig, amíg meg lesz rá a pénzünk. És akkor lesz egy szép esküvőnk. És tényleg nem milliós összegről beszélek.
Ezek olyan dolgok, amiket érdemes a házasság előtt megtudni a másikról. Hogy áll a pénzhez satöbbi.
Nem mondom hogy ez az egyéni szociális problémád, mégis az. Gondolom ha évek óta együtt éltetek, közös abankszámla. Vagy eddig neked semmilyen külön megtakarításod nem volt?
az tök jó
akkor biztos nagyon nagyon jó munkahelyed lesz
csak ügyesen
egyébként így van a házasságnal nem arról kell szólnia, hogy az egyik behódol a másiknak
Az esküvő 10 000 ezer forintból megvan, és nem a száz fős nasznépről, meg a milliós költségvetésről szól.
Ha ennyire fontos, két tanú, és irány a hivatal:) Az is lehet romantikus, egy meghitt esküvő egy kellemes ebéddel vagy vacsorával összekötve.
Nem kell mindjárt kétségbeesni. Sem a terhesség, sem a pasi miatt.
Simán lehet hormonzavar, vagy álterhesség is. Egyik bnőm nemrég pont így járt. Volt olyan meggondolatlan, hogy rögtön elmondta, és a pasija ott akarta hagyni - a tervezettnél már kettővel több gyerekük van....
Szóval bizonyosodj meg róla.
A pároddal érdemes tisztázni, hogy miért reagált így. Lehet, hogy nem a megfelelő pillanatban hoztad elő a dolgot, vagy csak nyafogásnak tekintette. De ha nem így van, akkor érdemes elővenni, és kiosztani, mert több tiszteletet kellene, hogy mutasson feléd. Elvégre, ha van baba, azt ő csinálta.
ezt még gyorsan elmesélem
a sógornőm soha nem volt hajlandó Anginak hívni, mert azt hitte még 5 év együttélés után is, hogy komolytalan a dolog
összeházasodtunk, és azóta Anginak hív
mindig Angélának szólított
én utaltam
csak a munkahelyem szólítottak úgy
a barátaim és a családom is Anginak hív
ő csak az esküvbőnk után volt erre képes
tudom nem nagy dolog, de nekem fontos
Ja, és azért mert hivatalosan nem mondom ki, attól még úgy gondolom, és ő is , hogy nem hagyjuk el a másikat, bármi történjék is.
Persze attól, hogy valaki összeházasodik, még nem jelenti azt , hogy örökre együtt maradnak....nem véletlenül van az a sok válás...
Mondjuk ez nem ehhez a topikhoz tartozik, de azért leírom a véleményem.
Én a párommal élettársi viszonyban élek, (mondjuk az tény, hogy anyagi okok miatt, amúgy nem kötöttünk volna)
MÁr 7 éve vagyunk együtt, tavaly született meg a kisfiúnk, és nem nagyon terveztük az esküvőt, még most sincs igazán tervben.
A kezemet már megkérte évekkel ezelőtt, de valószínű ez így is fog maradni. Hivatalosan nem fogunk összeházasodni. Nem azért, mert nem szeretjük egymást....dehogynem!
Sőt! Nagyon is. Csak jelenleg(meg eddig se) volt meg az az anyagi hátterünk, hogy bevállaljunk egy esküvőt. És szerintem ezzel sokan vannak így. Különben sem hiszem azt, hogy egy "tökéletes" naptól és egy darab papírtól olyan sok minden megváltozna. Nem lennék szerelmesebb a páromba azért, mert felveszek egy fehér ruhát ő pedig az öltönyt. Tény, hogy nagyon szép dolog az esküvő, a legtöbb embernek a legszebb nap az életében. Nem hiszem, hogy a szerelmet jogilag is mindenképpen rendezni kell. Hisz nem ettől függ:)
Persze tiszteletben tartom a te illetve ti véleményeteket is, bár én nem értek vele egyet:)
bevallom, hogy nekem az élettársról mindig az jutott eszembe, hogy alkoholista
mármint vannak ezek az alkoholista élettársak
mi is 5 évig élettársak voltunk, de inkább azt mondtuk bemutatkozáskor, hogy a kedvesem vagy a párom vagy mittudom én
de nem élettárs
van itt a szomszédunkban egy pár, élettársak és mind a 2-n vedelnek
na jó tudom, hogy nem minden élettárs pár iszik, sőt, ritka
szerintem csak ez a pár itt mellettünk, e miatt érzem így
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Férjemmel megbeszéltük, hogy ha egyikünk meghalna, a hamvait tartalmazó urnát a másik hazaviszi.
- Arab fiúba szerettem bele! Mit csináljak?