Ketogén diétázók (beszélgetés)
Ó, én nem tajtékzok 🤣 csak közlöm a véleményem. Bár tény, hogy szerintem ezerszer hatásosabb bármilyen tajtékzásnál. Őszintén szólva gyűlölöm az inkorrektséget, és a hazugságot, és szembesítem a velemszemben állót. Az egyetlen cél ilyenkor, hogy lelkileg jól legyek 😃
Bár hogy nyugalmam mikor lesz? Az egy nagy kérdés 😅
Guacamolet mártogatok mozzarellával és közben tócsniról, cicegéről, krumplilángosról álmodom....van, akinek semmi sem elég jó! 😝😝😝😝
Gumicsirke: kis súlyból nagy teljesítmény! Rendben vagy?
Képzeljétek, öröm és bódottá, ma reggel 51,8 voltam :)) Igazából most nézem, hogy most múltam egy hónapos ketos, és ennyi idő alatt 2,5-3 kilót fogytam, ami ilyen kis súlyból szerintem így is egész sok.
Ma reggel rám jött egy nagyon régen hordott nadrágom és amik 2 hónapja jók voltak, azok meg lötyögnek mindenhol :))
Óriási nagy gratula neked! Látod ezek a kínaiak is tudtak valamit! Egyetértek!
Esküszöm miattatok nem akarok a végére érni 🤣🤣🤣
Ó, a tócsni! Akarok! Igazit 🤣🤣
De jól hangzik a tiéd is! Asszem ezt kipróbálom. Lehet még ma este! 😃 köszi a tippet 😘
Ajándék szülinapodra:
Csokitorta (kb. 2.5gr ch x szelet)
300gr cukrozatlan csoki (kakaó!!!)
300gr vaj
50gr darált mandula (v liszt)
6 tojás
150gr eritrit ( ízlés dolga)
1 cs só.
Verd fel a tojásokat habosra.
Olvasszd össze a vajat és csokit mikroban.
Keverj mindent össze.
Kb. 20 cm átmérőjű kapcsos formát vajazz ki és öntsd bele a cuccot.
Sütés: 170 fokra előmelegített sütőben, kb 30p. Akkor jó, ha a közepe tapintásra atsült.
Még nem próbáltam, de véleményezheted!!! 😁
Tegnap vacsira cukkini tócsnit csináltam.Nem rossz!! talán csak a ropogósság hiányzik( legközelebb bő zsírban sül ,és akkor talán)Ez a kaja hajaz talán eddig legjobban valami féle normális körethez,bármilyen husihoz jó lehet ,5 perc alatt kész!
30 dkg cukk lereszel, besóz ,kicsavar
1 tojás,2 ek. útifűhéj,só,bors fokhagyma,és már süthető is:)) 5 db kis lepénykém lett,hidegen is OK.Kapros tejföllel ettem!
😁
Mellesleg egyenlőre csak könnyebb a zsír, mert centiben más a történet... nyárra max. beszerzek egy kisebb mamibugyit, amibe belefér a lazább husi! 🐷
Cm: 1. vs 30.
Mell alatt 101 vs 99
Derék 98 vs 96
Csípő 120 vs 118
Vagyis cca 2 cm lett kevesebb a kerületem. 🤔
Bölcs kínaiak is megmondták: az utazás a tesz boldoggá, nem a megérkezés! Uff. 😋
Apropó. 30.nap
84.5 kg!!!!! 👏👏👏👏👏
Ez eddig, egy hónap, -4 kg. Nagyon izgi! Vigyázat csajok, a babérjaitokra török! 😋
Szép napot:))
Ma újra a kezemen az én "DRágaságom":)))Pár éve megváltam tőle,,konkrétan amikor már kishíján leamputálta az ujjam:-0
Vége a szingli létnek " újra férjezett":))
Igaz, igaz...😁
De az alkat nagyon sokat számít...nemigen érdemes széllel szemben pisilni, hacsak tényleg nincs mögötted Holywood minden szépítésze...
Én homokóra lennék, cserébe széles és alacsony. A formás törpe! 😂 Sehogyse áll rajtam minden, mert az alkatom előnyeihez hiányzik úgy 10 cm hosszában cserébe ennyit megkaptam széltében 😲 Legkisebb felnőtt súlyom 56-58 kg volt 😲😲😲, de akkor is tésztát lehetett nyújtani a hátamon.... Most mit csinálsz? Én a carpe diemre szavaztam...
Tök igazad van és a szívem mélyén tudom is..de azért csak jó lenne vékonyabbnak lenni :DD
Meg nem tudom, szerintem, ha az ember ki tud hozni magából többet, akkor tegyen érte.