Ketogén diétázók (beszélgetés)
Hát ,kár hogy még ilyen hónapokkal a hátad mögött ezt is le kellet meccselned,de ha borul a bili............
Lehet jobb lesz lépni,,vagy nem is tudom ,,,, valami jó is kisülhet belőle:))
Alaposan kiosztottam, azt hiszem most egy életre megtanulta, mi a magyar virtus 🤣 pedig csak full őszinte voltam. De nem hiszem, hogy eddig bárki is a szemébe vágott volna egyenesen mindent.
Ja, épp a szerződésem folytatásáról volt szó. Lehet már csak a héten dolgozom 🤣
Csak kivágod magad:))) míg mi itt szakadunk meggyőzésben hogy tök jó vagy:))))
De legyen meg a te akaratod:)) és akkor olvasni szeretném ám hogy :na most OK:)))
Na lassan áthelyeződik a célod! 🤣🤣
Most már még jobban akarlak látni! 😃
:)))) mindig is imádtam Angliát, végre értelmet nyert az egész :DD
(egyébként sajnos mellesleg nem vagyok olyan jól ellátva, mint Jennifer Lopez, de az orvosbrigád ezen is segíthetne...) :D
Hallgass Libikókára!!!!
Bölcs, és milyen igaza ia van! !!😂😂😂😂😂
Hahaaa, ez jó :D sajnos nem vagyok modellalkat és sosem leszek, de próbálom a maximumot kihozni ebből a fura alakból..sajnos hozott anyagból dolgozom, csak egy soktagú orvosbrigád tudna ebből modell alkatot csinálni :DD
Egyébként szerintem 5-10 kilóra ugyanaz a recept, mint a 20-30-ra.. teljesen ugyanazt csinálom, mint ti, csak nekem lassabb :)
Jajjjj! Azt olvastam "mindig LEhánytam a nyakkendőt" 😂😂😂😂😂
Meg is jelentek lelki szemeim előtt a dicső máj. 1-i ünnepségek a tűző napon! Nálunk akkor potyogtak az úttörő/kisdobosok....😅
Aztán elolvastam rendesen... még mindig rötyögök!
Kellett ez már! 😁😁😁😁
Voltam!! Azt hiszem......valamikor........mindig elhánytam....a ..nyakkendőt:)
Meglátjuk mit hoz a holnap(mint 1 film cím),nagyon-nagyon drukk:))
Ez is igaz, de most én vagyok a te cipőben: se előre,se hátra vagyis inkább hátra 😲
Pedig én is eszem, amit kell! 😁
Holnap mérek, de sok jót nem várok így érzésre... meglátjuk, megírom, aztán töretlen rendülettel előőőre úttörő pajtások! 😂😂😂
Te jó ég,volt itt vki úttörő?!?!
Szia Mujoka!
A legjobb csapatra bukkantál! Gyere, csináld velünk! Ilyen kevés felesleggel valszeg Gumicsirke tud a legtöbbet segiteni, ő már most is modellalkat, de a tökéletességre törekszik. 😀
Olvasd el a topikot, régebben mások voltak itt, más tapasztalatokkal, érdekes lehet az is. Interneten rengeteg az infó, keresgélj! Libikóka jól összefoglalja, de érdemes a saját szád íze szerintire hangolni a ketót.
Nanáhogynaná:)))))Persze ez így egy kicsit nagyarcú tőlem:)) Igazán csak ettem amit kell:))
Te is ezt teszed nap mint nap:))
KÖszi:)))))))))))))))))))
Jajj, a rántotta! 😂😂😂😂
Én már inkább nem reggelizek.... bár a kertben növő rukkolára dobva még mindig lecsúszik, ebédre.
Az úszás állítólag a gerincnek kifejezetten jót tud tenni, úgyhogy szép lassan,de hajrá! Vigyázz magadra!!!
Mi Férjjel elkezdtünk megint teniszezni, gondolhatjátok: döc, döc, döc, nagyot nyög és bánatosan nézi a 4 cm-re lepattanó labdát...😲
De az ellenfél fogy. A nevetés sok-sok izmot megmozgat ám! 😁
Naugyhogynaugye! 😂
Nagy gratula, a kitartás meghozta az eredményét! Örülök veled! 👏👏👏👏
Leírom még kb. hogy nézhet ki 1 nap:
R: kávé-tejszínnel, abonett -avokádókrém -szalámi
E:Natúr szelet-sajtos sült brokkoli
V:Virsli -majonéz-Sali
R:Ketokávé
E:Sajtos rántotta -ubi ,pari.
v:Tejfölöstúró-paprika
De ez nagyon alap :))
Hali Mujoka:)
Elmondom én hogy kezdtem. Pár délutánt szántam rá hogy ,hogy utána nézzek ( YouTube:PÖdör Novák Réka) nagyon hasznos:)Meg visszaolvastam a fórumot, még hasznosabb:)) Utána összeirtam és beszereztem az alap kaja hozzávalókat és már indult is:))
Leírom azért amit alapban tudnod kell :
20 g szénhidrát megy naponta Főleg alacsony ch-s zöldekből fedezve: brokkoli, kelb. saláta, zöldbab, pari, paprika uborka,gomba,avokádó, abonett kenyér vagy más alacsony ch-s kenyérke ,stb.
Az étkezés másik fele a fehérje és zsír 20 % -75% : Húsok,tojás ,sajtok ,túró,tejszín tejföl,majonéz,Joghurt,vaj,... és még sok minden:)
SZóval megtöltene egy oldalt ha mindent leírnák,azért javasoltam hogy olvass utána és aztán menetközben segítünk amit csak tudunk:)
Lényeg tehát ::Alacsony ch,, csökenni fog az étvágy,Jókat ehetsz és fogyni fogsz:))