Ketogén diétázók (beszélgetés)
Meg hát tudjuk, hogy is van ez...
Ráálltam a mérlegre, és rájöttem: akinek aranyból a szíve, acélból az idegei, vasból az akarata az könnyű nem lehet 😃
Én is így gondolom, de kicsi szívem kiugrott, mikor megláttam a mérleget...😲
Biztos nem pisiltem eleget! 😂😂😂😂
Figyelek én mindenre. Is! 😂😂😂
Nézem a macrokat, és a kalóriákat (app) is. 1100-1200 kcal a napi adag. Általában 1000 körül/alatt vagyok, mert mostanában nincs igazából étvágyam. Iszom 2-2.5 litert. Vizet!!! 😝
Nincs para, csendes ígéretem magamnak, hogy július 29-ig (30-án lagzi), tartom a ketót, legyen, ami legyen! 😀😀😀
Hát igen, ezzel én sem voltam másként! Azt sem gondoltam volna legvadabb álmaimban sem, hogy fél évhez a hattal kezdődő kaput fogom döngetni! 🤣 azt sem tudtam, hogy mi a végcél!!! 😅 nem mintha most tudnám.. 🤣🤣🤣
Viszont mondok megint vicceset: a bmi szerint még mindig a túlsúlyos kategóriába tartozom! És ha őszinte akarok lenni, tényleg, az is vagyok 😃
Ne izguld túl, lesz ez mínusz is! 😃
A ketón kívül van más is, amire figyelsz? Nekem a kalória szintentartás, meg a 8 órás ablak nagyon sokat segít!
És igen! Előőőre! 😃
A tükröm leszokott a hazudozásról, a férjemnek meg javult a szeme. Korábban azt mondta, hogy hova fogyok már, most meg azt, hogy fogyhatok még, mert nem vagyok gebe 🤣
22. Nap: 85.7kg. 😲
Fél kiló plusszban vagyok múlt héthez képest..... Innentől bika piac?!?!?!
Na mindegy.
Nektek, Többieknek nagy GRATULA!!! Ügyesek vagytok! Mindenki előre a kitűzött cél felé, hajrá! Az elakadások meg azért vannak, hogy "biztos akarsz ENNÉL is vékonyabb lenni?" Naná, hogy akarunk! 😁
Látni akarom a szerzeményeid! 🤣🤣🤣
Haladok haladok 😃 most azt találtam ki, hogy a nyári napfordulóra szeretném elérni a 6-ossal kezdődőt. Végülis az majdnem egy hónap innen! Szóval mennie kell!
És rájöttem, hogy elszámoltam magam, nem is félévnél járok a diétánál lassan, hanem 5 hónapnál! Ez így még brutálisabban hangzik 🤣🤣🤣 Mire eljön a félév elmondtatom, hogy 9-cel kezdődő kilóimat 6-ra cseréltem!!!
CSODÁS:))!!!!!!!!!!!!!!Veled vidítok én is:)))Olyan parádés ezt olvasni hogy NA:))Varrd meg azt a nacit és villants benne egyet:)))
Héten üzemeltem be én is új nadrág, 2 számmal kisebb, úgy hogy nem lógok ki belőle sehol:)) ma pedig megajándékoztam magam 2 felsővel,amit nem csak úgy ímmel-ámmal vettem meg hanem azért mert tök jól áll:))
ÉS akkor haladás NEKED a 6-os kezdetű fele:)))) AztA:))))))
Gratula hozzá! És sok sikert a 74-hez 😃
Szerda van, mérlegre pattanós nap, képzeld végre kimozdult a mérleg a 72,6-ról 😃
71,5!!! Centizni ismét nem volt időm, de vidulok: még egy hét a fél évhez, és már a -21 kg meg van!
Mérgelődök is egy kicsit.. de megint csak öröm: valamikor márciusban vettem egy halvány almazöld nadrágot azzal a magabiztossággal, hogy nyárra belefogyok. Tegnap felvettem, és megállapítottam, hogy be kell vegyem 🤣🤣🤣
Igen, csak így tovább! Nagyon hamar el fogod felejteni azt is, hogy milyen volt a 74 kg, hidd el! 😀
Igen, rég voltam, nincs bajunk, csak új munkahelyem van, és hulla fáradt vagyok!
Mindenkinek további szép fogyasztást kívánok! Kitartás, jó úton jártok! 😀😀😀
Ne is add fel:))!!Lehet hogy a mérleg nem mutat sokat de ez más fogyás mint az eddigiek,(nekem legalábbis) valahogy többnek látszik:)) Itt valóban a hurkák mennek lefele:))
Köszi:)))) Drukkolok :)))!!!!
Ügyes! Gratula!
Én is egy helyben toporgok nagyjából 2 hete. De akkor sem adom fel. Tudom, hogy menni fog lejjebb! Tegnap megkérdezte tőlem valaki, aki kb 2 hónapja látott utoljára, hogy fogytam? Majdem összecsókoltam 😂
Az biztos, hogy liszt és cukor nélkül jobban érzem magam. Amikor paleóztunk, akkor 8 kiló ment le kb fél év alatt úgy, hogy minden héten egy napot bűnőzhettünk. De ezt már írtam azt hiszem.
Na! Mindenkinek kitartás!
😊
Leírom mert egy kis színt vihet a ketodesszertek sorába és mint kávéimádó teljesen elaléltam:))
Kipróbáltam ma ezt az un. Dalgona kávét persze ketósítva(eritrittel+ mandulatejjel) Hát húúúúú:))És lehet ezt a kávéhabot tejszínbe is tenni ,szóval van benne lehetőség:) Aki kávéfan próbálja ki nyugodtan:))
Merő véletlenségből koffeinmentes kávét vettem hozzá,még szerencse mert egész délután iszogattam ,kb, a szemem ugrott volna ki ha rendes kv.:))
Olvashattad hogy alaposan próbára volt( van )téve mindannyiunk türelme!!!! Ha elvagy jól ezzel az életmóddal ,evésformával ,meghozza az eredményt:))) Ahogy Ákom Bacon is írta ,neked az ut.só kg lehet nehezebben távoznak:)) Viszont ne feledkezz meg róla hogy egészségileg is mennyi pozitívumot adhat:)))
Tarts ki :))) Lesz eredmény meglátod:))
Ja és köszi:)))
Igen ,igen ,igen:)) igazából az előző legkisebbhez mérten "csak" 40 dkg ,,,,de mégis:)) Varázsos mert szülinapra úgy szerettem volna ezt látni:)))))))Ma tiszta diló lettem tőle:)))))))
És nem lehetek elég hálás ,hogy ennyi jó fej csajjal tolhatom ezt a szekeret:)))))))Hajrá Nekünk:)))))))))
Wow, gratulálok, megy ez :))
Én hetek óta stagnálok :( Vagyis le-föl ugrál fél-háromnegyed kiló. Ami a hét végén lemegy, az a hét közepén visszajön. Mindig megörülök, amikor lemegy, de gyakorlatilag csak ugyanott állok vele, mint fél héttel azelőtt...
Elég idegesítő és nem túl motiváló :(
Köszi:))))) én E-cigire váltottam(mentholos mániám volt)bevállni látszik! Nem mertem most megpróbálni hogy lerakom! Volt átállás így is, azt sem tudtam éhes vagyok e vagy szomjas ,vagy cigi hiányos,megkavart pár napig.SZóval szurk Neked is :))
Meg mindenkinek természetesen:))))!!!
Gratula! Lassan-lassan, de megy!
Én 10 napja letettem a cigit, azóta csak felfelé megy. Egy nap volt mellékajálás, de azon kívül semmi. Tudtam, hogy ez lesz. Kivárom, majd csak elindul.