Ketogén diétázók (beszélgetés)
Koszi😀 es hajra neked is a 8-hoz! Ha a multkor sikerult most is fog.
Magamnak a celkituzes a kovetkezo 2 honapra a -8-10kg ami nem lesz konnyu ha azt nezem hogy az elozo 2 honapban az elso heten ment 4.5kg igy a kovetkezo 2 honapban a mozgas lesz amit olyan szintre kell hoznom higy hatekonyan hozzajaruljon a fogyashoz. Ennek szellemeben ma megyek uszni igy mar 5 nap 5 mozgas
Valamit nagyon jól csinálsz. És az nem a pogácsa :)
Nekem még jó pár hét, mire 8-ast látok a szám elején. A múltkori nekifutáskor sikerült összehoznom, most is meg kell legyen, még kb 4 kiló.
Megcsinaltam a keto pogacsat hat ha finoman akarok fogalmazni akkor felejtos ha oszinten akkor sz@r
Receptet nem teszem kozkinccse😄
Tegnap a kerekparozas helyett megint walking volt mert meg mindig erosen fujt a szel ma nem de eleg hideg van hat nem tudom majd meglatom
Ebed rakott zeller vacsorara pedig megcsinalom a turos pigacsat
Koszi😊 most ugy erzem megkaptam a kello loketet a folytatashoz
Holnap pedig megprobalkozom valami turos pogacsa felevel mert az most jol esne teaval es lehet vegre megcsinalom a mogyorovajat is
Gratulálhatok elsőként?
.
.
.
Akkor gratulálok a 10 kg mínuszhoz. A legjobb ösztönző egy ilyen szép kerek szám.
Nekem mára lement 40 dkg, örülök neki.
Ma ebed cukkini spagetti zoldborsos tejszines baconos csirkes martas
Vacsora ch csokkentett kenyer sult szalonna paradicsom mascarpone dio tea
Mozgas 1ora kerekpar
Ch 24gr
1.het -4.5kg
2.het -60dkg
3.het -1kg
4.het -40dkg
5.het -1.6kg
6.het 0dkg
7.het -90dkg
8.het -1.1kg
Osszesen:-10.1kg😄 osszejott!
Tapasztalatok
IF-el egyutt csinalom a ketogent tehat nem reggelizek delelott csak kave tea viz
Kcal napi 1200-1500
Napi Ch altalaban 20-30
Mozgas eddig heti 3-5 alkalommal uszas gyaloglas
Elso 2 hetben volt hasmenes az megszunt
Alvas teljesen rendben
Esti nassolasi vagy van de kordaban tarthato
Az etelek finomak varialhatok zoldsegek egesz jol beilleszthetoek a ketogen desszertek kimondottan jok
Mindennap van 1kocka 81%os etcsoki
A ketogen utazas alatt is konnyen tarthato
Hianyzik a gyumolcs tej zab de kozel sem annyira mint gondoltam
Celok a kovetkezo 2 honapra
-8-10kg
Heti 7 mozgas leginkabb a kerekparozas beepitese a tobbi melle
Szep bizony😃 en igyekszem
Most volt 1ora nordic walking az erdoben
Ez azert mar jobban hangzik😉 ugy latszik jot tett a tea
Jo lett volna ma biciglizni de fuj a szel mint a bolond valami mast kell kitalalnom
Ma ebed ugyanaz mint tegnap vacsora tukortojas sajt mascarpone dio
Holnap merlegeles
-1,5 kiló. Váó :)
Tegnap ittam 2 nagy bögrével, ma is iszom. Este meg majd csalánteát, az is szépen hajt.
Igen a legtobb helyen igy irjak hogy a heti jobb de azert csak raallok mindennap😌es hat persze nem mindig tetszik amit latok
Megittad mar a teat?
Ugyes vagy🙂 a merlegelessel sose tudom mi lenne a jobb a napi heti vagy meg ritkabbi meres
Nalam ma lesz uszas a kaja is rendben csirke salata majonez tejfol volt az ebed
Vacsora meg nem tudom de az majd úszas utan lesz addig kigondolom
Nem tűntem el csak egy rohanás az élet....
Nem állok mérlegre mert elveszi a kedvemet ez az egyet előre kettőt hátra helyzet.Amúgy érzem magamon a változást,lötyög rajtam a farmergatya😊.Jól bevált az ebéd rendelés.Néha csinálok keto nasit.Nincs gond a kajálással.
Ja es ettol kevesebbet mint amennyit most eszek mar nem tudok es nem is akarok
A szep ido amit meg vartam most hetvegen nem lesz meg igy marad a gyaloglas
Hat ez valoban nagyon meglepo es nem is igazan ertem nem eszel olyasmit ami kotne a vizet
A stagnalas es a plussz kilok nagyon el tudjak venni a kedvemet de nincs mas csinaljuk tovabb mert a kituzott cel meg messze van es az etrendvaltoztatas ideje sem jott meg el
Kivancsi vagyok hogy hat a tea?
Reggel kaptam egy pofont :)
A mérleg +1 kilót mutatott. Csak nevettem rajta. Túl korán volt, hogy bosszankodjak.
Ma iszom vesetisztító teát, hátha kihajt egy csomó vizet.
A valtoztatasra neha szukseg van en majd majusban fogok
Es mennyit szeretnel mwg fogyni?