Két hét alatt 9 kilót leadni (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Mi anyával ketesben ugy döntötünk holnap elkezdjuk, és bítatjuk egymást!
Szia!
Köszi szépen a javaslatot. Én nem hiszem el, hogy annyit lehet vele fogyni mint amennyit írnak. Én már ezt csináltam és úgy emlékszem, hogy heti 1 kg ment le. Én is abban hiszek (meg a bőrnek is az a jó)ha kb 1kg megy le egy hét alatt. Majd mesélek, hogy hol tartok. Meg persze csalni is fogok:( Teát nem engedélyez, én meg azt fogok inni. Ez már gondolom már nem is az igazi:)
Sziaszok
Szia!
Úgy olvasom van tapasztalatod a kúrában!
Mi az amitől megóvnál másokat?
Szia,
Szerintem te is jobban járnál egy lassú, de biztos fogyással, mert az nem jön vissza. Én is próbálkoztam sok mindennel, de ez jött csak be igazán, és nem hízom vissza.
szia,
Szerintem jobban jársz, egy lassú, de biztos fogyással, mint egy hírtelen fogyással. Én is próbálkoztam fogyókúrákkal, de a lassú, de biztos jött be igazán. Rosszul sem vagyok, éhes sem vagyok, és még fogyok is, sőt nem hízok vissza.
1. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 2 kemény tojás
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal (pl. extraszűz olívaolaj, egyéb hidegen préselt olajok) és citrommal ízesítve
2. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt) 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve
A többi nap is hasonló
Sziasztok!
Én épp most kezdtem el a 13 napos anyagcsere fordító diétát.A második napnál tarok, eddig mindent betartottam, viszont ma rágóztam kétszer.Először egy másik oldalon olvastam a diétáról és ott nem írták h tilos rágózni, csak az alkoholról volt szó.Most meg láttam, h nem lehet és ha valaki megtenné, abba kell hagyni és fél évig nem szabad újrakezdeni.De miért??Van köztetek vki, aki esetleg csinálta már ezt a diétát?Szerintetek miért nem lehet rágózni?
Sziasztok!
Én holnap szeretném elkezdeni. Régebben csináltam ezt kb fél évig. Egy hét szünetekkel és le is ment 15-20kg. Persze hetente2-3x eljártam közbe tornázni is.De sajnos egy éve visszajött szép lassan. Hát most meg utálok belenézni a tükörbe. És nyáron szeretnék megint nyugodtan megint felvenni a kétrészes fűrdőruhámat:) Remélem sikerülni fog!!!
Ebben a diétában az a lényeg, hogy egészséges, adott ételeket kell enni, és van egy bizonyos idő ( 2 hét) , amitől már eredményt várhatunk.
Különben tegnap este 3 alkalomra megcsináltam csirkemellből a steaket, de a 4 fiú ( férj + 3 gyerek) elpsuztította, így most készíten a déli steakemet.
Így a diéta nálunk nagyon sikeres. A saláta ugyan senkinek nem kellett, azt majszolhatom magam.
De akkor ezek szerint 6 hét után -2 kiló az eredményed és ezt két hét aszkéta üzemmóddal érted el?
Ehelyett sokkal célravezetőbb és eredményesebb lett volna, ha rendszeresen edzenél és este nem ennél szénhidrátot. Ennyi idő alatt egyrészt többet fogytál volna és ezt bármeddig csinálhatod, mert egyre jobb lenne a kondíciót, míg a kemény diéták általában csak a súlyingadozást eredményeznek...
A reggeli kávét én is igénylem. Ebben is hasonlóak vagyunk. Lényegében ezért is tetszett a diéta.
Most fürdés előtt még mázsálok. És indulhat.
Jó éjt neked, harcra fel!!!
Én is csináltam ilyet kb. 8 éve. egy görögdinnye szezonban. Hatásos volt, de végtelenül unalmas. Már nem emlékszem rá, de azt hiszem az is kb. -3 kg volt.
DE tarthatnánk együtt, hátha végigbírnánk.
Miért nem jó a szénsavas ásványvíz?
menni fog..csak igyál rengeteg vizet lehetőleg úgy oszd el az ételt hogy 6kor legyen a vacsi,és nálam mé az is be szokott válni ha de iszom a legtöbbet és vacsora után már nem nagyon...így a szervezeted nem tartja vissza a vizet plusz nem kell éjjel sem rohannod...mert nem sok kaja fogja szívni az elkövetjezendő két hétben.5 kiló meglesz kb sztem,de a abból 1.5-2 víz,ami biztos vissza jön.Próbálj meg az utánna következő napokon kevésbé fűszeres ételeket enni,ha bírod akkor tarts egy-két gyümölcs vagy zöldség napot,lehetőleg vízhajtós féléből...akkor tuti még 1-2kiló lemegy és legalább biztosabb hogy az áhított 5 megmarad.Ne keseredj el és hogy ne érezd magad egydül elmondom,hogy holnaptól kb 2 hétig én is fogyizom.Csak én az egy nap egy fajtát,az is beválik(a reggeli tejeskávé az egyetlen bűnözés:)de azt nem hagyhatom ki:),de ezalatt a diéta alatt szigorúan fekete,de abból jó hosszú kb.2.5dc,hogy többminden legyen a bendőmben és az emésztést is elindítsa!
Szóval tényleg sok sikert és ne hari ha elkedvetlenítettelek,nem akartalak.hiszen 4,5kg is fogyás még ha "csak"kettő is maradt belőle:)!!!Kíváncsian várom a tapasztalataidat!
Egy kicsit elkeserítesz.. Nekem -5 kg kellene. Már mindent megvettem az 1. héthez. Még ma éjszaka alszom rá egy nagyot. Holnap olyan zűrös napom lesz, hogy az evés lesz a legkevesebb...
Különben minden sikerült. Egyet nagyon hiányolok.. A főtt sonkához egy kis zöldséget.
Sziasztok! Ritka, hogy ennyire tetszik egy konkrét fogyókúra. Eddig a Narancsos diétát csináltam többször, 5 nap -3 kg. Utána még vagy 2 hét 1300 kcal és minden nyárra, úgymond elégedett voltam magammal, de most szoptatási súlyomnál vagyok és lassacskán meg kellene állítanom a gyarapodásomat. Néhány hónapja stabilan mozgok, kis kosárlabdázás heti 1x, ill. minden pénteken konditerem. Nem sok, de ennyit tudtam 3 gyerek mellett beilleszteni a hetirendbe. Holnap kezdem, most állítom össze az étrendet, délután bevásárolok, a spenót meg már készül.
Azért lesz jó, mert délelőtt eleve csak tejeskávét ittam, ezért nekem tényleg nem lesz nagy változtatás.
Jelenleg 160 cm mellett 62 kg vagyok. Ha nem bánjátok, a recepteket is leírom, hogy csináltam.
Szia!
Elmétletileg lehet, grillezet csirkével.
Én hétfőn kezdtem a 13 napos fogyókuráz, ma van a 6 nap, és nagyon éhes vagyok-4
Eddig betartottam a leírást, és 6 nap alatt fogytam 5 és fél kilót! Tök jó!!!!
Sziasztok. Én most kezdem az igazi fogyokúrát, mert már rosszul érzem magam a bőrömben. Ez a level diéta hatásos?
Kérlek segitsetek
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?
- Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá?
- Görkorcsolyázással lehet fogyni? Ha igen, kb mennyit tudnék leadni 1-2 hónap alatt?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?
- Lehetséges-e kb. 2 hónap alatt leadni vagy 20 kilót torna és diéta mellett?