Két hét alatt 9 kilót leadni (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Tutajos11!Arra én is elcsábulnék... :)
olyan éhes vagyok most,hogy majd ki lyukad a gyomrom!!!!ááááá
sziasztok!
már két napja csak 14 oráig eszem addig sem sok mindent már majdnem lement egy kilo.nemsok de én ennek is örülök.este pedig 1-2 almát eszem.
most viszont a picilány bundikenyeret evett és elcsábultam(sajna)megettem énis 2 szeletet,de ma már csak almát probálok enni.
Szia dj.cica!
Este én is így jártam, hogy megette a vacsim felét,de most még tudtam magam tartani és meg is van az eredménye!!! :) Olyan boldog vagyok!
De köszönöm a tanácsot, ha elcsábulok akkor csak keveset fogok enni belőle! Remélem, hogy most még pár napig bírom!?
Rita
Nemesné Rita!
én is ma kezdtem el megint
hát igen ha pici fiam eszik sajna én is eszek mellette
de én csináltam már egy hétig ezt a diétát akkor magamnak föztem mást
erre megette az én ennivalóm felét
azóta úgy vagyok vele hogy azt eszek ami itthon van és amikor eszik csak keveset eszek vele.
Patricia!
nem baj hogy úgy etted csak mindenből keveset egyél szerintem
én pl nem mindig ettem azt ami le volt írva.
Sziasztok!
Én az első napon vagyok, de a steaket úgy csináltam meg hogy fokhagymát és vöröshagymát tettem mellé..Nagyon finom lett,de így ez még belefér a diétába? vagy kezdjem újra?
Sziasztok!
Olvastam a hozzászólásaitokat és szinte mindenkinek azok a gyengéi mint nekem./csoki,süti/
Ma kezdem ezt a fogyit, nekem nagyon sokat kell fogynom 15 kg-t. Nekem is van egy kislányom, aki kettő éves és igen nagy étkű,neki a súlyán nem látszik-ekkor még nekem sem voltak problémáim :) A tanácsotokat szeretném kérni, hogy ki hogyan küszöböli ki, hogy amikor etetem a kicsikémet akkor, mit tesztek, hogy ne egyetek vele együtt?
Sajna a plussz kilók is az a két év alatt jött fel, amikor otthon voltam, unatkoztam... Most, hogy újra dolgozom talán könnyebb lesz tartani a fogyit csak a hétvégék,hát!?
Rita
szia!
énis 168 cn vagyook,de 75kg.akkor jo sokat kéne fogynom,de megelégednék 60 kg -mílis.ha ezzel a diétával szépen fogytál lehet énis megprobálom,csak a kitartásommal vannak komoly gondok!!!!!!!!!!!!de megprobálom.
Fantasztikus!!!
Sziasztok!!!! Én a fiam születése előtt 22 éve felhíztam 64 kg-ra 168 cm-es vagyok, és ezzel a diétával lement rólam 8 kg. Azóta többé, kevésbé tartom az 57 kg-os súlyomat.
Szerintem szuper!!!!!!
mindig a pozítiv oldaláról kell nézni a dolgokat
lement több mint három kilo.
amúgy szerintem ez normális
nekem 1 hét alatt lement 3 kiló
és azóta nem jött vissza
az iwiwen nem vagy rajta véletlenül?
szia
szió Lya
az én Jancsikám 20-án volt 15 hónapos igazi nagy baba mindenki már kicsin is töbnek nézte most is 2 évesnek nézik...
én ma megkinoztam magamat tornáztam az egyik kazira míg aludt meg konyhába tudtam pakolászni egy picit.
majd írd meg mennyit sikerült leadnod
na megyek mert kismanó szétszedi a szobát
Nekünk is 12. A Te babád mennyi idős?
Én úgy dönöttem, hogy ezt a hetet (pétekig) pluszban megcsinálom. Megpróbálok tornázni, amikor alszik a manó. Majd este főzök, vasalok stb.
én meg el se kezdtem multkor újból valami vírust elkaptam úgyhogy szüneteltettem sajna babucinak is folyik az orra na meg jön a 12. foga is
holnap neki állok megint aztán lesz ami lesz most végig akarom csinálni a két hetet
és te hogy állsz vele?
nektek hány fogatok van?
Igen, kb, egyidősek. Az enyém 2 hete volt 16 hónapos. Torna: amikor ébren van a manó, meg sem próbálom LEHETETLEN, amikor alszik, akkor főzök, vasalok stb. Most tettem le, megvárom míg elalszik és hajrá.
Tigrisliliom: Ti hogy vagytok?
szia Lya
jó neked hogy csak 3 kilot kell fogynod.akkor ti már lassan dolgozhattok a babatémán én már nagyon szeretnék másikat de úgy látom hogy babáink egyidősek lehetnek
és kazettára próbáltál már tornázni?
Kriszta
Sziasztok! Ma bűnöztem,mert már szédültem és a párom rádumált egy banánra. Kiló nem sok ment le, de valahogy átrendeződtem, azért érzem a ruhákon.
Kriszta: Nagyon egy húron pendülünk, én is azért fogyózok, hogy a második baba előtt a régi súlyomra lemenjek. Én 18 kgt híztama terhessség alatt! Most 68 vagyok még 3 kilót valahogy le kell faragnom.
Tigrisliliom: sokat iszom, és csak a kávé + a sima ásványvíz. Szerintem a mozgás hiányzik. Egyszer futottam, de annyira fájt a torkom a hideg levegőtől, hogy inkább lemondtam róla. Amúgy a hold most kedvező, mert fogyó hold van (én is figyelem a holdat + a halodnaptárat)
bocsika hogy csak most válaszolok de nem voltunk itthon
szerintem most hagyd abba a fogyokúrát egy picit
és majd később folytasd újra
hát az én helyzetem az kilókba hogy terhességem alatt mindössze 9 kiló jött föl de szüléskor le is ment azóta visszahíztam sajna na meg én nagy súllyal indultam neki eleve most meg szeretnénk másodikat ugyhogy azért fogyizok bár most bekaptam vmi vírust úgyhogy a héten nem nagyon diétáztam.egy olyan 15 kiló kell hogy lemenjen és akkor leszek barátságba magammal a mérlegelőbe meg tudod nézni az adatokat szió
üdv neked is új diétázó
Lya, köszi. Szerintem ne légy elkeseredve. Kát hát alatt 3 kiló az szép, ha figyelembe veszed, hogy az orvosok heti 1 kilót tartanak jónak.
Én egyszer 13 kilót fogytam ezzel, de nem 2 hét alatt, és akupunktúrával rásegítettek. De az is igaz, hogy nagyobb súlyról indultam akkor, és nyár volt. Szerintem ez mind közrejátszik. Most volt - vagy van? - telehold, nagyon sokan úgy tartják, hogy a növő hold nehezíti a fogyókúrát, a fogyó hold segíti.
Ittál közben elég folyadékot?
Szerintem klassz eredmény ez, én gratulálok hozzá!
Lili
Sziasztok! Mindjárt lejár a fogyókúra és csak 3 kg ment le. :-((( Szerintetek folytassam még?
Tigrisliliom: üdv a fogynivágyók özött!!!
Sziasztok! Beléphetek? Elkezdtem a héten újra ezt a diétát, most együtt a fiammal, így támogatjuk egymást. De nekem nem hitelesíthető eredményem lett: elkaptam valami vírust vagy bacit, és 77 kg-ról hirtelen 74 lettem :-))) Ez persze tényleg vízveszteség, szinte kiszáradtam, nem maradt meg bennem semmi két napig...
Néha mi is változtatunk rajta, pl. halat ettünk hús helyett, mert éppen az volt itthon.
én réggeben futottam
de szénanáthás lettem azóta nem futok pedig szerettem most inkább itthon tornázok ellipszis trénerrel meg kazira.
meg kicsi fiam után rohangállok
az jó dolog ha beleférsz nekem még kb még 7 kiló és beleférek
igen azért kezdem újra mert be se fejeztem csak 5 napig csináltam 2 hét helyett néha én is majd éhen halok tegnap nem tornáztam
de centiméterrel megmértem a derekat csípőt
két cinti ment le
ma elkezdheted rendesen a reggeli kávé a fö dolog benne de van aki borsmenta teát iszik én 5 napig csináltam tornával 3 kiló ment le de bünöztem így ma kezdtem újra
van amit változtatok rajta és úgyis jó szerintem
kriszta
én ma is tornáztam érzem minden tagom na meg a gyereket is cipelni kellett
szépen haladsz csak így tovább amúgy szólíthatsz krisztának
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?
- Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá?
- Görkorcsolyázással lehet fogyni? Ha igen, kb mennyit tudnék leadni 1-2 hónap alatt?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?
- Lehetséges-e kb. 2 hónap alatt leadni vagy 20 kilót torna és diéta mellett?