Kertbirodalom játék (beszélgetés)
:)))
figyelmetlenek :-)
sziasztok
engem is behülyített a játék....
meg tudja valaki mondani, hogy a 2000 fej tetves káposztámat hogyan tudom eljuttatni a vega konferenciára? képtelen vagyok rájönni...
Még egy megfigyelés:
de javítsatok ki ha nem jól gondolom:
a gnómok szempontjából az a jó ha minél kevesebb van a polcon. mert amikor sok volt azért tűnt nevetségesnek az árajánlata mert sokat kért relativ kevésért. most amikor jött és le volt takarítva a polc csak 12gyt difi volt az általa kért dolgok és a piacos ár között.
aha aha
bólogatok.
:) csak azokat a dolgokat termelem amelyek kb. olyan 6-7 feladaton belül kellenek.
a többit eladom. aztán ha jönnek a gnómok a tapasztalataim szerint csak azokból válogatnak ami a polcon van. és ha ma befejezödik a fokhagyma termelésem megnézem mi áll jól a piacon és teleültetem majd azzal.
hááát remélem. mert ha mindet egyedül kell megcsinálni akkor tényleg sok száz évig itt ücsörgünk.
Szintén a német serveren négyszáztizen valahány nap alatt érte el egy ember a csúcs szintet meg is ünnepelték.
Mostanság azt számolgattam, hogy melyik növényt dobjam le a polcról mert úgysem kell termelni. egy polcot le is tisztítottam. nesze neked prémiumpolc. :-)
Ki írja mi írja?
Megverjem? :-)
Nekem nem jött! :)
nem merem bemásolni mert megeszel! :D
viszont este csináltam a heti hetes alatt egy kis számolást, hogy mennyibe kerül a világcsoda:
777 777 pálmához : 4 = 194 445 db kókusz kell amit vásárolni kell 1 777gyt ért= 345 528 765 gyt.
ha csak vásároljuk a pálmákat akkor 777 777 * 7 777 = 6 048 771 729gyt
ha termelünk:
194 445 kókusz *35 óra alatt lesz pálma = 6 805 575 = 283566 nap = 776,89 év
ezt kell elosztani a céh tagjainak és kertjeinek számával.
A molefórumon azt számolta egy srác, hogy ha egy 100as céh minden tagja napi 20pálmát küld be akkor kb.
egy év alatt van meg a világcsoda.
Tehát szerintem csak akkor érdemes elkezdeni pálmázni, ha egyrészt 100 környékén van az userek száma
illetve a céh tagok nagy része befejezte vagy az áfonyabáróság után feladta az egyéni játékot és csak a
világcsodára hajt illetve termel.
Meg kell nézni, hogy az egyes céhek hány százalékon állnak ... megnéztem a magyar szervereket hát még az 1%-ot sem érték el sőt a német fórumot is átfutottam. Náluk a sok céh ami a bedőlt világcsodakészítés miatt csináltak egyszer lehenteltette a servert. Ők le is vitték a világcsodához szükséges pálmák számát.
jaj ne egy millió???????????????????????????
én felmondok és ........................kész!
Egészen meglepődtem, hogy levelet kaptam, hogy irjuk meg ha nem tudunk folyamatosan aktivan játszani:-)
Hát kinek erre energiája) vagy ideje!
El sem tudom képzelni azokat nem semmi feladatokat:-) nagy csoda lehet!
Ma sóskát ebédeltem, remélem azt bem kell termeli, főtt tojással és krumplival:-DDD
Pedig régen milyen várakozással néztem, hogy jönnek a gnómok és örültem ha napsugárral a fejük felett távoztak.
Szegény spenótkás! :D
Megnéztem és lementettem magamnak a fórumról a menó listáját ami 106 ig tartalmazza a feladatokat a német serverről. huuuu.
a világcsoda ellen nyígtam a Drágámnak de a feladatok se semmik!
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?