Kertbirodalom játék (beszélgetés)
elcsesztem én is már megint:-) ahol szerintem a képnek kéne megjelenni egy üres valami van!
Majd még megpróbálom, köszönöm brummmmmmmmmmmmmmmmmm, nagyon aranyos vagy és segítőkész! Melyik céhez tartozol?
egy párszor én is elcsesztem pedig nem vagyok egy elveszett gyerek! :-)
leírom nekem, hogy van hátha segít:
a profilnál a mintakertnél kell egy pipa
utána van a szerkesztés link arra rákatt.
ha kijön egy manó a keretben fél siker.
A keret alsó részén van egy olyan, hogy kiválasztás pillanatfelvételhez ott kijelölöd az egyest majd egy pipa a fényképezőgéphez és utána a mentés meg kell jelenni a kertednek.
aztán a profilban van egy olyan link, hogy hivatkozás oda rá kell kattintani és azt az url-t kell megadni a külsősödnek, hogy így néz ki a kerted.
ha nem jelenik meg valamelyik kép link vagy más kütyü lehet leblokkolja a böngésződ, vagy nem jó a gfx beállítás ilyen esetben a belépéskor van egy kipipálandó hely a gfx aktív innen szedd le a pipát és úgy lépj be.
ha így sem megy a fórumon van egy gfx gond topic ott kell szétnézni.
szerv.1 de még magyarul sem értek sok mindent:-)
most akartam fotózni a kertemet, de annyira suta vagyok, hogy nem tudtam megcsinálni! Pedig elég alaposan le van irva, hogy mit hogyan, de én nem találok dolgokat!
olyan rossz,hogy ilyen borult idő van felénk...
taliztam egy másik játékot ami ehez hasonó,de ott van öntöző segéd csak az 1 két színten nincs:-)
szia)))))))))
akkor hamar vetek olyat, amelyik nagyon szereti az esővizet:DD
Sziasztok!
Mindenki belemerült a kert gondozásába,de vigyázzatok,nehogy megfázzatok,mert lassan esni fog az eső!
hm... csak én vagyok itt?
Hová lettetek?
brummmmm:-) nekem majd nem mindig igazam van, kivéve amikor nem:DDD
Szép napot neked!
Jó reggelt pajtikáim:-) szép napot mindenkinek! Ma nem kell öntözni, mert azt hiszem a természet ezt megoldja helyettünk!
Annyira előre szaladtok a gondolattal, a feladatokkal! Én meg csak szép komótosan termelgetek, időnként az én drága vakondocskáimmal társalgok, időnként elküldök egy-egy semmit adó vásárlót:-)
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?