Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Na végre valaki:-) sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D
miért nem szóltál nekem, én eldugtam volna helyetted:-DDD
Szia Nem hagylak egyedül felkeltem répát ültettni
mindig magam vagyok itt, mert itt sokan éjszakások:-)
Ezért is tartottam meg az én drága kicsi vakondokaimat, hogy legalább ne legyek egyedül:-)
jó reggelt! Látom pajtikáim Ti nagyon aktivak vagytok és nem is egy szerveren:-) Igy is kell, akinek van ideje az tegye))))))))))))
Az már négy lett volna, mert a magyaron már minden szerveren van kertem.
nem ment volna a 2 együtt?
Az angolon már 4 szerver van. Most töröltem magam és átmentem a magyar 3-ra. Pedig már 400 ezer pont fölött voltam.
paradicsomdíler 1003 ponttal .. amit termelek megy a piacra.. két gnómot elküldtem már ... ti hogy álltok?
Van egy ilyen német oldal.
Lehet valami moderátor féleség vagy nem tudom! :D
A 2 es szerveren is kertkirály de se a gy t semmit nem mutatt
ÉÉrteem!
én meg már azt számolgattam , hogy mennyibe kerülhetett annyi érme / gyt :D
köszi! :D
Meg van a meg oldás kulcsa. Meg néztem a város házán ő kert király.Azért van mert már nem tudott tovább fejlődni azon a szerveren azért inditottak egy másikat.Azért van már a németen meg e többin ennyi szerver mert több a régi játékos
pont ezen gondolkodtam én is! :D
Hát én nem vagyok faj gyűlőlő de a név magáért beszél Salatblatt.Ráadásul huhogva benyalok neki ha ez sikerült kb 1 h alatt
valaki vett telefonon és el akarja adni.
a leggazdagabb emberkének 5 000000 gytje van. :)
Retek és uborka nincs a piacon de érme már van. Ez hogy van????
on ülye agyok!
van öntözősegédem de kézzel locsolok! :D
a kettesen mindig reggel szoktam vásárolni :)
Ja ja van mikor felvásárolok 1 csomó cuccot olcsón:-)Valaki mindig meg van szorúlva:-))
Vettem én is répát 03 ért:-))de a piacon
DE azért a miénk marad az első
JA.Fejlődűnk De már csak abba bizom a 3 kertet nem keverem őssze.A párom a fejét fogja.Mikor mondtam neki
Rájöttem, hogy kénytelen vagyok eladni neki hiszen nincs elég gytm felrakni a piacra! :DD
a kapott 1-ért bevásároltam
Kéressed még magadat egy picikét:-) aztán küldjed el:-)
Most azt játszod nem adod el?
kitettem a kertemet a kertKiállitásra:-)
furcsa dolgokat olvastam, hogy a piacon is lehet pontozni a kereteket, megjelenik valahol egy kicsike pöty:)
További ajánlott fórumok: