Kertbirodalom játék (beszélgetés)
okés:-)
A prémium tagság nem 100% de majd kijavít valaki ha tévedek esetleg...
sziasztok!
Megtelt polc:vagy veszel újat de ahoz kell prémiumtagság vagy magadnak elküldöd szerződésben az árút s lesz szabad helyecd a polcodon...
nem hiszem, majd segitenek meglátod!
Olvastam, itt a hogy lepakoltam a polcomról a zöldségeket, szerintem ez lesz a megoldás! Jönnek mindjárt!
Igen, ez az egy megoldaás... denem akarom kiüríteni..ha már ennyit termeltem...
Na mind1, remélem, hog ynem pénzes dolog ez, és nem prémiumba lehet megvenni, és kibővíteni a raktárat, mert akkor feladom:(
És ha az ott levőket kiülteted és marad hely, talán ez a megoldás! Tehát a régiekből nem raktározol!
De majd jönnek az okosak Medve úr és a többiek, biztosan fognak segiteni!
Vagy én nem értem, vagy Te nem:)
De azért köszi a választ:)
Bal oldalon, ahova "beteszed" a növényeidet, ugye mindig megjelenik az adott szám, ami épp a raktárba van. Alul vannak a nyilak...de nem tudom léptetni. Nekem az telt be, és addig hiába lépek szintet, ha nem tudok venni növényt:( Mert nem engedi, hogy megvegyem, és betegyem a raktárba, hogy utána termeszteni tudjam:(.
szia!
Én is hallottam már arról, hogy elteszik onnan a terményeket, de nem tudom hová:-(
Azért az még sem járja, hogy tized annyiért akarja megvenni a terményt, mint a piaci ára! Én idáig igyekeztem kiszolgálni a vevőimet, de ilyeneket elküldök!
sziasztok!
Tudja valaki, hogy a raktárat hogyan lehet bővíteni? Beteltem, és addig nem tudok új növényt venni, amígy vagy nem adok el valamiből annyit, hog ykifogyjon, vagy nem bővítem ki valahogy. Erről nem találtam sehol semmit.
Jó reggelt mindenkinek!!
Annyi répám van mint állat!! De eladttam!!
Jó lenne kidobálni a köveket is de nincs még annyi lém!!
FormáSan, Neked is szép reggelt!
Nem sok vizet zavar a kút a kert közepén, de azért jól mutat.:-))) Csak azon kell már izgulni, hogy az undokok nehogy a vakundokot a kút alá küldjék.:-)))
Szerénységem leállt a feladatok teljesítéséről. Legalábbis a görcsös teljesítéséről. Elsődlegesen most a világcsoda a cél, a feladat csak azután jön. Majd valamikor.:-)))
Emma, mmacuc, Medve úr jó reggelt!
Spenót mérgezést fogok kapni, de azért a kútért mindent megteszek:-)
Szép napot az érkezőknek is!
rákatt a piacra aztán megnézed, hogy nagyjából mennyiért érdemes eladni ha egyáltalán érdemes aztán ennyi.
GYK:
Biciklire katt
vakondvölgye
piactér
kinálat
kiválasztani a terméket
elgondolni mennyiért adod
saját stand
termék kiválasztás
ár megadás
darabszám megadás
kanyargom olvassatok gyik-et! :-DDDD
ha gyorsan kell pénz vagy nincs annyi gyt-d, hogy kifizesd a piacon a 10%-ot akkor eladhatod a kapuállóknak.
de ha piacozol akkor jobb árat kapsz érte. Mondjuk ez a 3 as szerveren nem mindig igaz mert piszok nyomottak az árak, én ki szoktam számolni mennyit ér amit kérnek a piacon.
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?