Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Akit érdekel az alábbi linken megtalálja a feladatokat 1-től 78-ig.
[link]
nem....nem vagyok vevő ilyesmire((
játszotok a vámpírossal is?
Ez tényleg piszkos dolog!!!!!!!
Elég genyák ezek maguktól is. Még jó, hogy kapálni nem kell!
én nem szeretem az ilyet...olyan alattomos...miért nem lehet szépen játszani?(((
ne adj nekik ötleteket !!!
szüretelésért növényenként csak egy pont jár mindig.
Majd még most azt is kitalálják hogy palántákat lehet lopkodni vagy talicskával elhordani a földet...:)))))))))))))))
már csak az nem tiszta, hogy melyik növény szüretelésért mennyi pont jár...
nem tudom,nem mentem el odáig(
Ne már! Meg lehet turatni a szomszédot? Ez nagyon nem fair. Én sem tenném. Persze gondolom itt is súlyos pénzeket is kérnek:
Igazad van a Farm baromi drága! A piacon meg mindig vannak balekok! Néha én is, amikor nagyon kell a pénz hogy kivegyek egy követ vagy gazt... :)))
én is a piacról..első 2 alkalommal még belesétáltam a csapdába, de tanultam belőle(
én a piacról veszem az új növényt, nem a farmról, potom pénz :DD
meg van szabva
deko pont függő
benne van a súgóban
na, az én szemem is felakadt tegnap....kiakadtam , mikor felajánlották, hogy vakonddal megtúrathatom a konkurencia kertjét...egyből nyomtam, hogy szó sem lehet róla, de kérdés, más is lojális lesz-e velem?....((
Neked mennyi vevőd van egy nap?
én már most elindítom este elalvás előtt ami nagyon hosszú, és másnap délután kell csak ránézni((
Anyám! Állítom, hogy jobb, mint a Travian! :))))
igen
lotti birodalma az enyém...
én semmit nem adok el a piacon potom pénzért... sokkal jobbat kapok így a vevőktől...
szóval 22 óra? ezek szerint 1-2 hét múlva naponta 1X ránézek és cső? addig a vevő a letámasztott biciklim őrzi???
Most akkor ne is adjam el a sárgarépáimat?!?
én ezért hagytam abba a traviant, fél napig tartott építkezés, addig semmit se tudtam csinálni. elkészült az épület és kiraboltak :(((
vagy vártam, hogy legyen alapanyag, de elrabolták :((((
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most gyűjtő szériában vagyok, majd holnap megyek a piacra és jól eladok mindent, így decemberben talán el is jutok a barkácsáruházba:(((
Hogy miért nincs ezen a játékon egy közvetlen chat ???
Most épp játszol is?
fokhagyma:22 óra
krumpli 16 óra
körömvirág:6 óra
spenót 9.20
:-((
minden gyt a kert tisztítására megy el...
a vakond, meg a gyökerek nehéz ügy lesz((((
belassul ez a játék nagyon, a krumplihámozótól ahol vagyok, bazi lassan nő minden, pl a fokhagyma asszem 22 óra(((
Én most csak hagymataposó vagyok, de igyekszem, most is játszok. Meg vagyok bolondulva ettől a játéktól! :)))
az tényleg eszméletlen pénz! Egyelőre a kertet tisztítom és még arra sem jut pénzem, hogy a köveket kiszedjem:(((
További ajánlott fórumok: