Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Szintet léptem! Retkesgazda lettem, ennyi erővel mondjuk koszos bugris is lehetnék :DDD
Jó estét és bő termést mindenkinek!
Gratulálok, szerencsés vagy!!!...))
A mások kertjét hogy tudom megnézni?????
na, ezzel ma találkoztam először, és nagy szemétségnek tartom... a lányom mondta küldjünk, biztos ránk is küldenek, de én ezt kihagynám....
nem tetszik ez a funkció((
öljük meg a rohadékot:,-DDDDD
vagy addig fojtogassuk, míg el nem árulja a titkot:DDD
Sziasztok!
Szerintem nagyon alacsonyak az árak a piacon, nem kellene ennyire levinni, hiszen egy gyom kiirtása is 2,50gyT-be kerül. Nem marad pénz a tovább haladásra.......vagy én csinálok valamit rosszul????
Mióta játszod? muszály az összes követ eltüntetni meg a rönköket, meg a vakondokat, és hogy lehet gyorsan annyit gyűjteni hogy ezeket fedezni tudjam? most az előbb 10 db követ távolítottam el, ami ugye 500gyt volt
de ezt kitermelni csak a vevők pénzéből lehet! Eladni is szoktam, de annyira lementek az árak hogy olcsón kell mert amúgy nem viszik!
sziasztok
Én is játszom, kb 250. vagyok a sorban, már krumplihámozó szinten. Ha van kérdés segítek ha tudok.
haladok én is szépen!
de hogy mikor lesz a kertben dekor?:)))))))))))))
kíváncsi lennék hogy akik az elején vannak a listának azok mikor kezdték!! :)
Szia CiCuS!
Azóta remélem azért már te is krumplihámozó lettél!
Sziasztok!
Én is 4 napja találtam rá.Nagyon rá vagyok kattanva.
Elkezdtem én is:),és töröltem magam véletlenül:((,de újra is regiztem és mostanában nem megyek a profilom közelébe.
Mindenkinek jó játékot!
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?