Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kertbirodalom játék (beszélgetés)
El is képzeltem, hogy ez még csak a kezdet, biztos lesz olyan is, amire napokat kell várni. Kelleni fog az a plusz kert. Csak legyen rá pénzem. egyelőre még ott tartok, hogy szép apránként gyomlálok.
hú akkor majd ha a karfiol meg a krumpli a körömvirág a spenót meg a foghagymát meglátod a foghagyma 22 óra,még tegnap vetettem még nem kelt ki:)DD
a krumplit most arattam be
hát majd valaki csak elmondja egyszer nem???
a deko elemektől de azok nagyon drágák:(:(
van 2 kertitörpém ugy lett 40 deko pontom...
Sziasztok!
Én tegnapelőtt kezdtem a játékot, most értem el a hagymataposó szintet, egy kicsit ledöbbentem, hogy a hagyma és a spenót milyen hosszú ideig termelődik.
azt már elolvastam, de igen, ezt én is szeretném tudni, hogy mitől nőnek...
a sugóban olvashatod a deko pontokat el csak azt nem tudom mitől nőnek??:)DD
azt én sem értem, de az a vevőkkel van összefüggésben. mindenesetre nem értem mert mióta játszom, 0 áll.
amit a vevők fizetnek abból,a feléért mindig kiirtok követ!
Én a dekopontokkal vagyok bajba ,hogyan gyűlik az mert még csak 40 van:(
miből finanszírozod a kőírtást???
nekem a féloldalon már nincs kő most a másik felet irtom..
de a fákat miből fogom azok nagyon drágák:(
Szinte már nincs a kertemben gyom, de a farönköket és a köveket miből Távolítsam el????
Még 3000 pont és nem leszek többé hagymataposó!!!!!
húú eladtam a retkeket:):) 22 db , 44 gyT ért:)
Még 5500pont és már nem eszek tovább hagymaszagú! :)))
a krumplipucolók mit ültethetnek a krumpli mellett? Mi az új növény?
sziasztok!
csatlakozom:
én is krumplihámozó vagyok:)
én a kruplihámozó szinten vagyok, de innen sokáig nem megyek sehova szerintem!
A retkekkel a 600 pont közelébe kerültem. Most addig szeretnék eljutni, hogy nyugodtan dolgozhassak.:-)))
Mindjárt 500 pontos leszek a német oldalon.:-))) Az angolon is kéne nyitnom egy kertet.:-)) Na, az túl sok lenne nekem és a vevők csak aludnának nálam, mert nem győzném kielégíteni őket.:-)))
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, én is hagymataposó vagyok. :)
na elültettem egy csomó uborkát megyek takaritani:)DD
nem tudom ,de olyan nevek vannak hogy én is ezeken vigyorgok:))
További ajánlott fórumok: