Kertbirodalom játék (beszélgetés)
4 nap alatt lettem krumplihámozó, mindig nézem a pontokat, most meg megkérdezem...hát ez elég gáz(((
igen...vásárolni kell a barkácsáruházban, de iszonyat sok gyt, vagy érme kell hozzá((((
no problem, mindenkinél van ilyen, én reggel azt hittem, hogy az öntözősegéd ültetni is fog nekem...
hát én tiszta hülye vagyok..,.hisz ezt eddig is tudtam,...nem tudom mi van ma velem, nagyon alulmotivált vagyok, bocsi://
bared!
A sima pontokkal jutsz tovább a szinteken. Nézd meg a súgóban az elérhető szintek menüt.
Deko-pontokat hogyan lehet szerezni? Tudja valaki?
én most épp hosszúakat termesztek..
a sima pontszámok mire jók?
szerintem érdemes egy kis helyet áldozni a hosszabb érésű idejű termékekre is, mert a vevők azokat is keresik, és azok nagyon jól fizetnek!!! Klasszisokkal jobban, mint amiért a piacon elkelnek az áruink.
MIIIIII? Pénz van a kövek alatt???
Én már minden követ eltávolítottam és 3 alatt találtam pénzt. :))
ültess répát és salátát
alul a járdán jönnek majd vevők és megmondják miből mennyi kell nekik
ne várj rájuk! És ne küldd el őket, türelmesen megvárják a termést :)
csak termelj és termelj
Jó játékot!
Én is regisztráltam, de fogalmam sincs hogyan kell elkezdeni a játékot.
Nagyon boldog vagyok az egyik kő alatt 55 gyt volt!
A második feladatban 2400 sárgarépa kell a törpéknek és nekem már megsúgták mi lesz a harmadik feladat, 1800 uborkát kell előállítani majd.
ó már értem.A kényszer vitt rá?
Tényleg ilyen feladatok vannak már a 2.feladatban?
Mi lesz még???
Öntözésnélkül nem jó termelni mert több időbe telik mire megérik. Én most különleges helyzetben termeltem öntözés nélkül. 2400 db 10 perc alatt megérő sárgarépát kellett előállítanom a 2. feladatban. Nekem már csak tuskók meg a két vakondok van a táblán. Gondolhatod ömtözősegéd nélkül milyen fárasztó lett volna 10 percenként kétszr végigklikkelni az egész táblát és sárgarépánál nem jelentős a kölönbség öntözéssel és anélkül időben. Na ezért nem öntöztem, de Te csak öntözz szorgalmasan én is azt teszem más esetben. :)))
A GYIKből másoltam:
Hogyan kapok feladatokat?
Feladatokat automatikusan fogsz kapni, amint elérted az "Aratósegéd" szintet (5. szint).
Értesítést fogsz kapni a postafiókodba arról, hogy lenne egy elvégezendő feladat, ekkor menj el "Vakondvölgyére", és kattints az ott megjelenő nyílra, amely a feladatra mutat! Küldd be a kívánt termékeket, amint rendelkezésedre állnak! Ha teljesítetted a feladatot, kapsz érte jutalmat is.
A te választásod, hogy a feladatot teljesíted vagy nem, viszont visszautasítani nem tudod őket. Amíg nem teljesítesz egy feladatot, addig nem kapsz újabbakat.
Ha teljesítettél egy feladatot, 48 órát kell várnod a következőre.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mikortól kaphatok feladatokat, és azokat hol adják?
Szia!
Miért jó öntözés nélkül termelni??
Sziasztok!Én is belefogtam,nagyon tetszik,máris függő vagyok.
csaltam! vettem! untam az ültetést!! :)
Már nekünk is megy a körömvirág meg a karfiol!
szereztem belöle 2-2-! :D
Na hogy állsz a sárgarépákkal? Én most öntözés nélkül termelem már majdnem 2000-nél tartok. :)Nem tudom egyébként, hogy csinálja, szerintem nem lehet neki
nekem is volt 3. nap után körömvirágom, krumplit azt még tegna vettem meg fokhagymát!
Mikortól tudok virágot is ültetni???
nem akadtam fenn...csak érdekelt.
További ajánlott fórumok: