Keressünk pénzt együtt! Neked mennyit ér meg? (beszélgetés)
Sziasztok!
Lehet furcsa lesz a felvetésem, és lehet senkit nem fog érdekelni, de hátha mégis tudunk segíteni egymásnak.
Sokszor voltam olyan helyzetben, hogy szerettem volna megajándékozni valakit egy egészen különleges, egyedi ajándékkal, de mivel nem tudtam pontosan merre keresgéljek, és hol találom meg a megfelelő személyt, akitől ezt be tudom szerezni, vagy aki segíteni tudna megvalósítani az ötletemet, gyakran feladtam, és inkább vettem valami sablonos dolgot.
Na most a fórum célja számomra az lenne, hogy felajánlanék egy bizonyos összeget, amennyit nekem megér az a bizonyos dolog, és aki segít ennek beszerzésében, természetesen megkapja ezt tőlem. Nekem egyszerű, mert nem kell tovább kutakodnom, aki meg pl pont ezzel foglalkozik, és jóval olcsóbban el tudja intézni, az keres rajta.
Mi a véleményetek?
Most is van rengeteg minden, amit keresgélek. Pl szeretnék venni egy pár egyedi előállítású mandzsettagombot, egy általam meghatározott logóval. Neten már keresgéltem, de elég hamar meguntam. Nem tudom, lehet-e egyáltalán készíttetni ilyet, de ha valaki segítene ennek beszerzésében, 20.000,- Ft-ot megérne nekem.
Ha nektek is van hasonló problémátok, írjatok!
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevekben értelmes másik szót keressünk.....
- Szüleim 24 órás otthoni ápolásra szorulnak, hol keressünk megbízható ápolónőket?
- Elveszett a pénztárcám, kártyákkal, iratokkal együtt, mit tegyek?
- Szem alatti ödéma - öregít, csúnyít. Keressünk együtt megoldást!
- Nászajándékba 25 évnyi megtakarítás – Hogy termel pénzt Neked a hőszigetelés?
- Nászajándékba 25 évnyi megtakarítás– hogy termel pénzt Neked a hőszigetelés?