Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Vigyázz magadra, mert egyszercsak bekopogok hozzád a kis deressel aztán jól el leszel verve, mert mindíg rosszalkodsz :)))
Már megint félre ettél???
Jó reggelt!
Milyen diéta? :))))))
Jó reggelt mindenkinek :)
Remélem mindenki tartotta magát a diétához és nem támadta meg senki a csokis szekrényt vagy a rétes boltot (bár ez utóbbi engem fenyeget)
Te mi most kettő helyen dumálunk?
Még a végén elveszítem a fonalat. :))))
Befaltam szó szerint!
Most meg szarul vagyok! :((((
Úgy érzem egy lufi hozzámképest sovány.
:-))))
Egészségedre :D
Most fogok ebédelni!
Éhen döglöm.
Főnök elment végre!
:)) köszi. Nincs értelme bűnözni. Nem is kívánom igazán. :)), ezen én is meglepődöm, de ha végiggondolom logikus. Ha krumplit van ehetnékem, akkor max 3 napon múlva már ehetem is, csoki dettó, stb dettó :)), szóval nincs miért bűnözni.
Jah, hát a gyüminap... nah az nagyon kemény dió. :).
De látod én nem lennék jó fabatkás... belőlem nem lenne nyereséges a fabatkabank vagy az utódja :)).
Jól értem, hogy te már megint bűnbe estél???
Nem félsz, hogy eldádázlak ???? :)))
Úgy látom hamar ki kell találni a fabatka utódját, mert különben ebből bűnözők topicja lesz, kivéve Fawt.
Ej Zsib, kikapsz :))).
Igen, nekem is alvásra van szükségem, de 6-7nél előbb nem fogok ágyba kerülni, bár kikaptam ma reggel is... Apa leszidott, hogy keveset alszom :((. Igaza van, de most nincs időm aludni!
Izgulunk Apáért! :) De Te ne aggódj, biztos ügyi lesz!
Én amúgy mindig is úgy utáltam az első napokat/heteket új melóhelyen. Nem ismersz senkit, semmit, azt sem tudod ki mit csinál, sőt még néha azt sem, hogy neked mi a melód :) na de aztán úgy belejössz, hogy a végén ki sem látszol a melóból :)
Morning!
Hát tőlem nagyon messze állt tegnap a fogyi... de má összeszedem magam (majd vmikor du. estefele :)és jó kislány leszek!
Jaj csak már mehetnék haza aludni!!!!!!!!!!!!! Ez a mai nem az én napom!
Jó reggelt! Jó reggelt!
Izgalom van nálunk ez apa első igazi munkanapja:))
Fogyival fogalmam sincs,hogy mi van akarom is csinálni, meg nem is :( Majd eldől.
Reggelt! Vége a hétfőnek :))), és közelebb került a hét vége :).
Jay túlélted a gyüminapot? Én bevágtam vagy 40 dkg fagyasztott kék áfonyát. Azt hittem, hogy aztán csak a mellékhelyiséget fogom látogatni, de semmi... szerencsére :). Nagyon jólesett. Igaz jó lett volna rá némi hideg tejszín, dehát... mindent nem lehet :).
Többiek? Hogyusztok? Fogyik?
3 nap és ehetsz csokit :), tessen kibírni.
Napi kajám eddig 3 banán, és nem kívánom a körtét, pedig inkább azt kelle ennem. Mindig ez van gyüminapon sztrájkol a szervezetem, nem kell neki a kaja. Ha nem kaphat normális kaját, akkor semmilyen senem kell... Ki érti ez ;P?!
jaj mááááán' megint hétfő!!!
De azért jó reggelt mindenkinek!
Főnököm már bent várt, mikor megérkeztem... persze késtem már megint.
Jay ettem csokit hétvégén helyetted is. hehe :) Most nem otthon, hanem anyuéknál, ugyanis kaptam gyereknapra csokit. hihi. Persze nem csak azt ettem meg :O
Most hétvégéig gondolni sem merek a csokira. Szombaton nagymamámnak lesz a 87. szülinapja, ééééés biza tortát is fog kapni :) hmmm ...elgondolkoztató!
Ne is mondd!
És a hoxa tali miatt, vagy két gyümi napot tartok addig valamikor, vagy egy lötyit. :(((
hogy ch napom legyen...
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.